Richard är en lyhörd, engagerad, tålmodig och tillgänglig mäklare. Har fått ett fint bemötande, haft stöd och dialog hela vägen. Vi är super nöjda med Richard och Fastighetsbyrån!
Richard Lundblad
Richard Lundblad är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
.Richard Lundblad har varit registrerad mäklare sedan 1992-04. Richard Lundblad har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.8. Richard Lundblad har haft 60 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
98 omdömen om Richard Lundblad
Mycket professionellt bemötande, kommunikativ, lätt att nå och flexibel. Vi är väldigt nöjda med Richard.
Proffsig, hjälpsam & lösningsorienterad.
Richard var professionell, snabb och tydligt fokuserad genom hela processen. Han arbetade fantastiskt drivande och målinriktat, och lyckades samtidigt skapa ett starkt förtroende redan från start. Både vi som säljare och köpare kände oss helt trygga genom hela affären. En mäklare som verkligen levererar — Rekommenderar Richard alla dagar i veckan!
Richard var mycket hjälpsam och proffsig i vårt letande av hus i Sollentuna. Han är på och ger ett seriöst intryck och väldigt kunnig i området.
Vi är väldigt nöjda med Richards insats. Rekommenderar!
Trevlig, tydlig, smidig och effektiv försäljning och skapar en trygg känsla för köparna.
Vi blev bemötta på ett professionellt och engagerat sätt av mäklaren. Våra förväntningar var att få till en snabbare affär och till ett något högre pris, men givet den utmanande marknadssituationen upplever vi att mäklaren gjorde ett bra arbete. Han genomförde flera visningar, inklusive separata visningar, och höll en tydlig och konstruktiv dialog med potentiella köpare. Genom ett aktivt och uthålligt arbete lyckades han föra processen framåt och hitta rätt köpare, vilket resulterade i en affär som vi är nöjda med. Vi...
Rickard är grym på alla sätt och säkert Sollentunas bästa mäklare. Förbättringspotential finns gällande att informera säljarna om vad som händer även om det ej är konkreta bud vill man följa resonemanget.
Proffsig, bra kommunikation och förtroendeingivande.