Rickard Wiklund

Rickard Wiklund

Rickard Wiklund är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna

Rickard Wiklund har varit registrerad mäklare sedan 2002-07. Rickard Wiklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 296 omdömen med ett betyg på 4.9. Rickard Wiklund har haft 45 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

296 omdömen om Rickard Wiklund

Sedan starten hos Reco 2018
Henrik L
Köpte sitt hus med hjälp av Rickard Wiklund en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Rotebro

Jättetrevlig och kunnig, vi köpte vårt första hus genom honom och han guidade oss perfekt genom hela processen.

YOUCEF A
Sålde sitt hus med hjälp av Rickard Wiklund en del av Fastighetsbyrån Sollentuna
Viby

Rickard genomförde försäljningen av vår bostad på ett professionellt och strukturerat sätt. Processen innehöll flera förhandlingar och juridiska moment, och han hanterade dessa tryggt och sakligt. Annonsen fick god exponering och vi landade i en affär som speglade marknadsläget. Rickard var tydlig i de juridiska delarna och tillgänglig när det verkligen behövdes, särskilt i slutskedet av affären. Sammanfattningsvis en skicklig och professionell mäklare som tog affären i mål på ett seriöst sätt.

Daniel B
Rotebro

Har köpt av Rickard, trevlig, tydligt och informativ. Rakt igenom en bra upplevelse.

Maria G
Norrviken

Vi är supernöjda med Rickard! Han använde sitt breda kontaktnät och fick ihop riktigt stor uppslutning på vår förhandsvisning. Vi fick mycket bra och stabil rådgivning, före under och efter försäljningen. Helt klockrent!

Jonas C
Viby

Riktigt bra, kunnig och trevlig mäklare med bra koll på området. Erfaren och professionell.

Ida M
Viby

Vi köpte ett hus som Rickard förmedlade. Han har varit ärlig, förtroendeingivande och hjälpsam hela vägen från visning till genomfört köp. Det känns oerhört tryggt att köpa vårt första hus via Rickard.

Maud Annika B
Viby

Vi har känt oss väldigt trygga med Rickard Wiklund som vår mäklare! Vi upplever honom som väldigt kompetent i processen. Han är vänlig och närvarande för oss när vi behövt hjälp med våra frågor. Hans vägledning är betydelsefull. Stort, stort tack! Annika och Rolf

Christian C
Viby

Oerhört proffsig och serviceminded samt väldigt snabb på återkoppling 👏 uppskattades enormt när vi köpte av honom

Fredrik L
Viby

Märks att Rickard inte är någon nybörjare i branschen. Vilket proffs! Vi letade länge efter vårt drömhus i Sollentuna och haft kontakt med Rickard vid flertalet tillfällen och visningar. Alltid tillgänglig på dygnets alla timmar och fick svar på alla frågor och funderingar som man kan ha som förstahusköpare. Ska man köpa fastighet i Sollentuna är Rickard the guy!

Mattias R
Viby

Proffsig och snabb leverans fram till avtal, inkluderat alla sidotjönster så var vår process att sälja med Rickard och Fastighetsbyrån väldigt smidig.