Fastighetsbyrån Växjö

Fastighetsbyrån Växjö

• BadgeTenYears
4.6
Ring 0470-225 90 Dela

Växjö är en av Sveriges mest expansiva städer! Här finner du en impnerande natur, massor av sjöar, ett populärt universitet och en hel del nybyggnationer. Om du ska göra en bostadsaffär här är det oss på Fastighetsbyrån du ska kontakta. Vi är Växjö-områdets mest framgångsrika mäklare och har koll även på Alvesta, Lessebo och...

814 omdömen om Fastighetsbyrån Växjö

Sedan starten hos Reco 2013

Sonja Irene A
Norrhult/klavreström

Jag tycker att allt har fungerat bra och jag är nöjd med det mesta. Jag har inte så stor erfarenhet av mäklare men jag tycker det har fungerat.

Linda F
Norrhult/klavreström

Gustav har varit super hjälpsam o trev. Tack vare honom har vi fått vårat drömhus

Bo B
Norrhult/klavreström

Lovade mycket, höll tunt....hade förväntningar på engagemang och lite gåpåanda men det blev tjat, suck och illvilja....säger dock mer om uselt bolag än mäklare...kanske är det en anställningsförmån....att vara dålig på personkemi, bristande kompetens och inkorrekthet

Harriet Monica B
Norrhult/klavreström

Bra bemött av mäklaren. Ville naturligtvis inte gå ner i pris men efter en deal kom vi till resultat. Trevlig ung mäklare som gärna ställde upp på frågor och lyssnade på mig som säljare.

Sven J
Söder

Ärlig, öppen och rak diskussion präglad av enkelhet. Bra hjälp med alla frågor. Tim's känsla för hur och när vi skulle agera på inkommet bud var mycket bra, likaså hur vi kunde agera på begärt pris på bostaden jag köpte gjorde att min tänkta diff mellan sålt och köpt blev på tänkt nivå. Totalintrycket är mycket bra.

Jonas J
Torpsbruk

Jag tycker min mäklare har varit helt felfri sedan vårat första möte! Snabb trevlig och lyssnar och svarar på mina frågor som uppstått längst vägen! Förväntningar från mötet va att få en värdering och en försäljning vilket vi lyckades med snabbt smidigt och enkelt! Toppen betyg från min sida💪

Cecilia L
Rottne

Tim var tillgänglig och snabb i våra dialoger. Han upplevs enkel som person och skapade snabbt tillit och förtroende hos oss.

Isabel G
Bredvik

Tim är väldigt hjälpsam, kunnig, flexibel och inlyssnande. Vi är nöjda!

Johan Victor Emanuel U
Växjö Landsort

Mycket kompetenta, trevliga och snabba i kommunikationen!

Inger Birgitta Charlotte A
Åby

Är helt nöjd med hur mäklaren skött försäljningen av vår fastighet.

Sven Erik Roland K
Åby

Vi tycker att mäklaren har gjort ett utmärkt arbete med att sälja vår fastighet.

Louise G
Välle Broar

Jag blev väl bemött. Mäklaren var proffsig, tillmötesgående och gav snabb återkoppling. Vi tog lite tid på oss som kunder för att tänka igen köpet innan vi slog till, och vi kände att mäklaren gav oss det utrymme vi behövde :) Sammanfattningsvis ett riktigt bra bemötande som resulterade i nöjda kunder :)

Helene W
Kosta

Mäklaren har varit lyhörd, noggrann och informativ

Shehrije S
Hov

Tillmötesgående, snabba svar och återkoppling. Varje möte och samtal varit trevlig.

Donald S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Växjö

Det var ett mycket proffsigt bemötande av mäklaren. Vi hade inte så jättestora förväntningar p.g.a. den rådande bostadsmarknaden. Trots det så blev det ganska bra. Mäklaren svarade och hjälpte till om de frågor vi hade och informerade kontinuerligt om läget. Mäklaren som person var mycket jordnära, saklig och mycket trevlig att samarbeta. Önskar honom fortsatt lycka i yrkeslivet.

Fredrik Ä
Trummens Strand

Kanon, Kan rekomendera Fastighetsbyrån i Växjö. Bra mottagande och service.

Tibor A
Alvesta - Öster

Det var jättebra. Smidig, tydlig och enkelt.

Melisa S
Alvesta - Öster

Anna Karlsson är en fantastisk mäklare. Hon lär lyhörd, kunnig och är lätt att ha kontakt med. Hon får saker att ske snabbt och vet hur man ska möta både säljare och köpare.

Anneli O
Trummens Strand

Kunnig, trygghet i affären. Inte för ”på”

Magnus Eric P
Vislanda

Jens var väldigt trevlig och engagerad. Skickade bra uppdateringar via sms, återkopplade snabbt både via sms och telefon. Tycker våra förväntningar uppfylldes

Anna Maria H
Hovmantorp

Proffsigt och modernt men ändå väldigt personligt. Jag är jättenöjd med hela processen

Andreas Bertil N
Alvesta

Blev väldigt vänligt bemött av mäklaren. Fick sköta försäljningen i min egen takt. Vi uppnådde även mer pengar vid försäljningen pga extra visningar av mäklaren

Christopher S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Växjö

Jag upplevde bemötandet som väldigt proffsígt

Pia Anneli R
Teleborg

Engagerad och positiv mäklare. Bra urval av kunder. God problemlösning. Lätt och smidig försäljningsprocess!

Eva F
Moheda

Kunnig, pålitlig och professionell mäklare.

Eva Anette S
Växjö Landsort

Mäklaren tog inte ansvar under sin semester. Vi fick istället en praktikant under 1 vecka som informerade om att han också skulle på semester och att det kunde bli svårt för oss att nå " någon" på kontoret tills ordinarie mäklare var tillbaka om 2 veckor. Han informerade via sms att vi " skulle hålla tummarna"!! Vi hade vid flera tillfällen bett om att bli uppringda vilket ignorerades. Innan vi skrev avtal med Fastighetsbyrån utlovades att fastigheten absolut var värd en viss summa och att de hade så många som var intresserade...

Gunnevi B
Vikaholm

Han var trevlig och tillmötesgående. Tog reda på det vi ville veta. Tydlig vid kontraktskrivning.

Matthias M
Söder

Professionellt, trevligt och mycket bra kommunikation kring de frågor vi hade. Vi kände oss väldigt trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Mattias Stenby och fastighetsbyrån i Växjö. Vi fick en oerhört bra hjälp som gjorde att upplevelsen av hela köpprocessen var smidig och stressfri. Att köpekontraktet signerades samma dag som vår dotter föddes blev möjligt tack vare att Mattias lyckades ordna fram en fullmakt åt min fru med kort varsel. Efter ett långt letande är vi oerhört glada att vi äntligen...

Eva E
Öster

Mycket bra bemötande av mäklaren. Trevlig och bra mäklare som höll kontakt med oss varje vecka.

Elias H
Söder

Jag fick ett trevligt bemötande av mäklaren och tyckte han levde upp till förväntningarna. Han hade svar på en majoritet av mina frågor och drog inte ut på affären utan gjorde det snabbt och smidigt.

Anna Ulla Linnéa F
Danneborg

Jens var väldigt lyhörd och genuin som mäklare! Han höll vad han lovade och återkopplade snabbt vid frågor. Affären tog bara en månad från fotografering till kontraktsskrivning.

Karin N
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Växjö

Jag tyckte allt fungerade bra och jag blev bra bemött och fick den information som jag frågade efter och som Mattias ansåg var viktig att förmedla.

kennert E
Öster

Trevlig mäklare, bra information.Vi hade väl inga större förväntningar, då vi visste att det är ganska trögt att sälja just nu.

Anton B
Östra Lugnet

Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid försäljningen av din bostad på Uranusvägen 2J

Laila P
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Växjö

Mäklaren ingav förtroende. Löste uppkomna problem på bästa sätt. Fanns alltid tillgänglig.

Annelie H
Älghult

Allt var bra och allt gick så snabbt .

Tjark H
Lönashult

Jette glad ock nöjd med hjälp vi fick i en speielt faĺ

Ann-Sofie Ylva N
Lönashult

Jättetrevlig mäklare. Informell, rak och positiv. Och väldig serviceminded. Precis som vi ville ha det. Vi har känt att hon funnits där om vi behövt det, även när hon hade semester.

Margit Zaida Ulrika F
Söder

Bemötandet var kunnigt och seriöst och ingav förtroende. Vi hade höga förväntningar på en lyckad försäljning och resultatet blev till slut mycket bra. Kanske var förhoppningarna om fastighetens möjliga försäljningspris lite högt men samtidigt medförde detta stort intresse för fastigheten. Mäklaren hade en lugn attityd och visade tålamod trots en ganska segdragen process innan "rätt" köpare dök upp. Betr priset kan väl sägas att det på grund av konjunkturerna blev lägre än vad vi hoppades och vad det kunde ha blivit om inte "världsläget" ställt till det.

Farhad T
Norr/fagrabäck

Trevligt och professionellt bemötande och hjälpsamma. Fick ärliga svar från dem och de förstod vårt behov och smak av bostäder direkt. Rekommenderas värmt.

Maja I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Växjö

Mycket bra bemötande och snabba svar. Väldigt nöjda med allt.

Sara L
Norrhult/Klavreström

Trevlig och upprigtig, och hjälpsam. Jobbig process att en budgivning kan vara långdragen, men det är mer kritisk til "tradition" än til mäklarfirmat.

Linnea B
Teleborg

Mycket nöjda, både med köp av ny bostad & försäljning av vår. Rekommenderas varmt!

Sharon M
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Växjö

Mycket bra och professionellt bemötande av mäklaren. Fastighetsbyrån levde upp till våra förväntningar och mer därtill.

Simon S
Gemla

Vi blev bemötta på ett tryggt och respektfullt sätt där mäklaren svarade på de frågor vi hade. Hon var väldigt trevlig. Vi hade förväntningar enligt ovan och de levde hon upp till. Vår mäklare hade semester vid köpetillfället men hon var anträffbar och behjälplig med att svara på frågor och ringde även upp oss och frågade hur allt kändes efter köpet. Vi är mycket nöjda med vår mäklare och rekommenderar henne starkt till andra som vill köpa bostad framöver.

Inger H
Skogslyckan

Jag tog eget initiativ till att få se på lägenheten på Lyckestigen 21 efter tips av min dotter. Vi hade tidigare budat på Lyckestigen 13, men den blev för dyr i förhållande till renovering som måste göras. Jag fick sedan kontakt med mäklaren till Lyckestigen 21 och fick ett mkt bra bemötande. Jag fick snabba svar av honom på mina frågor via mobilen! Tack vare detta kunde min man och jag själva åka och se på lägenheten. Vi la ett bud på den, men fick jämka priset lite uppåt med ägaren. Sen var det klart! En mäklarkollega...

Nada S
Hovmantorp

Tim var jättebra mäklare. Han var hjälpsam och kunde sälja huset på en bra sätt

Arne Rolf Gunnar B
Alstermo

Utmärkt my ket lovande mäklare Snabbt till vis ning och kontrakt samma dag

Sandra P
Växjö Landsort

Mycket bra kommunikation, snabb återkoppling

Paul J
Alvesta - Centralt

Mycke bra bemötande och bra angashemang