Fantastiskt bra bemötande och mycket grundlig med information och tillvägagångs proceduren. Mäklaren överträffade mina förväntningar Vi kom överens om att lägga ut bilder med bostad på gång på hemsidan, och efter några dagar kom det in intresse anmälan, varav en som ville komma på visning. Min mäklare visade bostaden och senare samma dag fick jag ett bud som jag accepterade. Snabbt och smidigt arbete. Super bra jobbat Malin!
Fastighetsbyrån Ystad
Vår ambition är att vara Ystads mest efterfrågade mäklarföretag. Vi startade verksamheten i Ystad 2009 och vi är idag 17 personer som jobbar i starka team för att ditt bostadsbyte skall bli det bästa tänkbara. Vi vill att du skall vara så nöjd att du gärna rekommenderar oss som företag och våra skickliga mäklare till vänner...
929 omdömen om Fastighetsbyrån Ystad
Sedan starten hos Reco 2013
Mer att önska när det gäller driv till att sälja och marknadsföra samt hålla intressenter varma och jobba fram en exit. Vilket är konstigt pga ert höga arvode vid försäljning.
Bra bemötande och snabba svar. Vi förväntade oss engagemang i försäljningen och det levde mäklaren upp till. Kan klart rekommendera Fastighetsbyrån.
Mycket kunniga serviceinriktade och lugna vid våra kontakter
Hjälpsam och trevlig mäklare. God service, och snabba svar när man mailar eller ringer.
Väldigt duktiga o hjälpsamma. Vill verkligen att kunden trivs.
Mycket professionellt och förtroendeingivande bemötande. Vår mäklare Malin höll oss uppdaterade hela tiden och återkopplade alltid snabbt om hon inte kunde svara direkt.
Rätt man på rätt plats Personlig försäljning Företagets ansikte
Heidi är en engagerad, driven, trevlig och empatisk mäklare. Rekommenderas varmt!
Smidigt och okomplicerat. Trevligt bemötande!
Ärendet gick smidigt och bra. Tydlighet till 100%
Malin va helt rätt val av mäklare! Driven, noggrann, påläst och lätt att kommunicera med! Kände mig trygg genom hela försäljningen
Proffesionellt, tydligt, trevligt bemötande.
Bra kunnigt o trevligt bemötande
Hej Jag tycker affärer går bra och smidigt. Jag tycker att de är pålitliga!
I början var jag inte helt nöjd men det blev bra tillslut
Trevliga och mycket professionella. Tydliga genom hela processen och smidig app vid köp/sälj.
Trevligt och proffsigt bemötande, våra affärer löste sig snabbt och bra.
Mäklaren hade ett trevligt bemötande, kommunicerade öppet och visade god förståelse för min individuella situation. Det var enkelt att ställa frågor och få svar inom kort varsel, samt att hålla diskussioner om regler vid köp av bostadsrätt och medlemskap i föreningen.
Detta var vårt första bostadsköp och om man är det minsta osäker som första gångs köpare, så hjälpte Sara oss till att bli riktigt självsäkra under hela processen. Pålitlig, genuin och så hjälpsam. Svarade på alla våra frågor, under dagen och sent på kvällen. Kul att göra en affär med ett riktigt superproffs.
Trodde försäljningen (70m2 stort garage/förråd inne i Ystad) skulle ta en bra tid men gick väldigt snabb. Allt nu klart. Mäklaren var bra.
Trevligt och proffsigt bemötande. Vår mäklare Malin Brönjemark var tillmötesgående och tillgänglig för frågor.
Helt nöjd,trevlig och tillmötesgående mäklare.
Bra upplevelse av mäklaren. Lägenheten såldes snabbt
Kan varmt rekommendera denna fastighetsbyrån
Fint mött av mäklaren. Förtroende för mäklaren.Trevlig tone. Kunde ha haft mer erfarenhet med at sälga till utlandssvenskar/danskar (hade hjälpt)
Snabb och smidig mäklare. Jag förväntar mig ett professionellt bemötande och agerande i ett förtroendefullt uppdrag.Jag är nöjd. /Kerstin
Malin är en super duktig mäklare, proffsig, noggrann och kommunikativ. Kan starkt rekommendera Malin!
Har bara gott att säga om Malin på fastighetsbyrån i Ystad. Jätteduktig ☆☆☆☆☆
Min mäklare Sara var driven, noggrann, engagerad och hjälpsam, alltid lätt att få på när jag hade frågor. Jag kan verkligen rekommendera henne och Fastighetsbyrån 🌟
Vi är supernöjda med försäljningen rakt igenom!
Världens proffsigaste mäklare som har lagt ner sin själ i att sälja vårt hus!
Trevligt och kunnigt intryck. Bra bemötande och så här långt mycket bra. Vi har själva tillträdet och hanteringen av betalning mm kvar men det känns tryggt
Valet av mäklare Malin Brönjemark på Fastighetsbyrån var självklart när vi skulle sälja vårt hus. Hon hade sålt vår sons lägenhet några år tidigare och höll därefter kontakten med oss, värderade huset något år senare och stämde årligen av med oss var vi var i vår boendesituation, vilket gjorde att hon kände oss och våra behov när det väl var dags att sälja. Hon tog sig mycket tid att lyssna in våra behov och önskemål, guidade oss igenom hela försäljningsprocessen med ett lugnt, omtänksamt, tydligt strategiskt driv där...
Både proffsig och trevlig mäklare.
Blev bemött av Sara på fastighetsbyrån på ett jättebra sätt genom dagliga uppdateringar om försäljningen. Alltid ett glatt bemötande! Rekommenderar verkligen fastighetsbyrån i Ystad!
Bra dialog, blev lyssnad på, lyhörd.
Trevlig lugn mäklare Bra återkoppling
Han kändes lugn och trygg, inga problem än så länge.
Kanonmäklare, alltid tillgänglig, supernöjd med vår husförsäljning!
Trevlig kille. Lätt att prata med men han förklarade inte så mycket utan gick på i ganska högt tempo. Hörde sällan av sig. om visningarna fick jag läsa på Hemnet. Alltså, väldigt högt tempo när vi pratade växlade med tystnad. Jag önskade enskilt möte på kontoret innan vi skulle möta köparna, men det uteblev helt. Nu vet jag inte riktigt vad som händer med handpenningen och resten av betalningen. Jag hade velat få mer information om detta plus en tidplan.
Finns bara positivt att säga om mäklaren och hela affären. Mycket proffsigt.
Fantastiskt bemötande, kunnig, höll oss hela tiden underrättade om ärendets status
Trevlig mäklare! Snabb och smidig affär!
Trevligt bemötande av Cornelia. Proffsig och trevlig. Jag är själv fd mäklare för ca 30 år sedan så jag har koll.
Trevliga och förtroendeingivande
Tacksam för en snabb och smidig försäljning av min lägenhet med hjälp av mäklare Johan. Bra bemötande och tillgänglighet vid alla typer av frågor och funderingar.
Bra bemötande, bra påläst om objektet och ett vänligt bemötande. Mäklaren var väldigt tillgänglig och snabb i responsen.
Mäklaren var tydlig, ärlig och snabb i sin kommunikation. Han hade bra koll på objektet och kunde svara på våra frågor. Vi är väldigt nöjda med vår mäklare.