HusmanHagberg Borås

HusmanHagberg Borås

Välkommen till HusmanHagberg Borås!

Letar du bostad i Borås, Hulta, Hestra, Ryda, Ekås, Trandered, Lundaskog, Frufällan eller Gånghester med omnejd? Låt då någon av våra duktiga mäklare ta hand om din försäljning eller låt oss hjälpa dig att hitta ett nytt hem.

Våra mäklare är alla bosatta i Borås och har därför god lokalkännedom. Av erfarenhet vet vi att en lyckad försäljning inte är någon tillfällighet. Bakom en lyckad bostadsförsäljning ligger engagemang, passion och individanpassade lösningar.

I Borås hittar du både den prestigefyllda textilhögskolan, Borås djurpark, Borås Arena där Borås fotbollslag Elfsborg spelar. Varmt välkommen att få din bostad värderad helt kostnadsfritt om du går i säljtankar.

Utmärkelser

208 omdömen om HusmanHagberg Borås

Sedan starten hos Reco 2020
    2023-03-20 Verifierad kund
    Proffsigt vänligt tydligt. Tack för all hjälp!
    2023-03-15 Verifierad kund
    Fantastisk tillgänglighet och handhållning igenom alla steg i processen. Med ett personligt bemötande i världsklass. Tidvis lyckades mäklaren få det att kännas som att jag som köpare och säljaren var de enda klienter mäklaren hade. Femstjärnigt rakt igenom!
    • Bergdalen
    2023-03-13 Verifierad kund
    Med respekt och nyfiket intresse. Våra förväntningar var att man redovisade fastigheten på ett ärligt sätt och det upplevde jag att man gjorde. Känslan som förmedlades var att mäklaren var angelägen om att både säljaren och köparen skulle vara nöjda med affären.
    2023-03-03 Verifierad kund
    Det var jätte bra bemötande. Mäklaren svarade på alla frågor som ställdes upp.
    2023-03-01 Verifierad kund
    utmärkt service och god kännedom av bostadsmarknaden så det har bara varit bra i det mesta vi förvänta oss.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Snabba svar och väldigt bra bemötande! Alltid trevliga och dom samarbetar mycket bra med varandra för att lösa bästa bemötandet/möjligheterna för kunden. Dom överträffar förväntningarna som mäklare tycker jag. Eftersom att de alltid är tillgängliga, ringer upp för återkoppling, tar reda på information man vill veta snabbt och sedan är dom som sagt väldigt trevliga allihopa som jobbar där!
    • Hestra
    2023-02-24 Verifierad kund
    Bra återkoppling och trevligt bemötande. Snabb och bra process.
    • Knalleland
    2023-02-18 Verifierad kund
    I den rådande marknadsmiljön tror jag att Ida har gjort allt hon kan för att hjälpa mig. Jättetrevliga och professionella , kände mig väldigt trygg genom hela köpet, Kan stark rekommendera. Tack för allt ❤️
    2023-02-06 Verifierad kund
    Väldigt trevligt bemötande och man känner att de verkligen tar sig tid att hjälpa och besvara frågor. Kontinuerliga uppdateringar kring allt som händer med försäljningen kom också så man hade alltid full koll.
    Rekommenderas verkligen!
    • Alideberg
    2023-02-04 Verifierad kund
    Hon var mycket trevligt. Hon var hjälpsam. Vi fick alla svar som vi ville veta. Vi är mycket nöjda av henne.
    • Hedvigsborg
    2023-02-03 Verifierad kund
    Underbar mäklare som följer och råder oss säljare på ett utmärkt sätt.
    Lyhörd för våra önskemål även då vi avvek från mäklarens första tanke.
    Känns verkligen att vi har mäklaren på vår sida utan att äventyra någon som helst relation till köparen.
    Har hållit oss uppdaterade hela vägen och vi har känt oss trygga genom affären.
    Ida får 11 av 10 stjärnor från mig!
    Kommer verkligen rekommendera andra att sälja med HusmanHagberg i Borås ☺️
    • Kråkered
    2023-02-02 Verifierad kund
    Jag har igentligen bara positivt att säga men allting kan ju alltid blir lite lite bättre. Jag hade förväntat mig att få en genomgång av diverse handlingar och det fick jag verkligen på ett positivt och bra sätt 👍 De är alla lättsamma och positiva.
    2023-01-30 Verifierad kund
    Vänligt och proffsigt bemötade. Fick den information jag behövde. Kände mig prioriterad.
    • Brämhult
    2023-01-25 Verifierad kund
    Mycket lätta att ha kontakt med och verkar jobba nästan dygnet runt.
    2023-01-21 Verifierad kund
    Fantastisk mäklare och team. Alltid informerad om vad som händer. Nåbara över mejl, sms och samtal. Bara positivt i min upplevelse av försäljningen! Skulle varmt rekommendera! ❤️
    • Hulta
    2023-01-19 Verifierad kund
    Bästa mäklaren och Supertrevlig personal. Tack HusmanHagberg Borås för ett bra samarbete.
    2023-01-11 Verifierad kund
    Carina är en superduktig mäklare som har ett extra fint bemötande och snabb återkoppling, hon höll oss alltid uppdaterade. Vill man ha en skicklig och kunnig mäklare som tar hand om din bostadförsäljning så rekommenderar vi starkt henne.
    • Lyckebo Sjöstad
    2023-01-07 Verifierad kund
    Mycket kunnig och kompetent mäklare.
    2022-12-29 Verifierad kund
    Det var en lite utdragen process och det passar mig.
    Jag vill att man skall kunna tänka efter.

Tidigare i några fall där jag tittat på lägenheter har stressats, framför allt i budgivningen. Naturligtvis beror det på marknadssituationen, men det är ett beteende som inte passar mig.
    Således är jag nöjd med som det har varit här.
    2022-12-06 Verifierad kund
    Trevliga mäklare som förstår vikten av att ha människan i fokus.
    Tack så mycket för att ni gör allt så enkelt!
    • Centrum
    2022-12-05 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och leveranser genom hela projektet. Carina och hennes team gick den extra milen för oss.
    2022-11-23 Verifierad kund
    Fantastiskt engagerade! Alltid tillgängliga för såväl små som stora frågor.
    2022-11-22 Verifierad kund
    - Mycket trevliga och lättsamma allihop. Fick en liten myskänsla under hela förloppet.
    Jag hade väl ingen direkt förväntning mer än att de skulle sälja min lägenhet så upplevelsen blev väldigt positiv.
    2022-11-21 Verifierad kund
    Superbra bemötande av mäklaren!
    2022-11-17 Verifierad kund
    Gott, tillgänglig, informativ, förtroendeingivande och professionellt.
    • Sandhult
    2022-11-15 Verifierad kund
    Bra bemötande, lyhörd och engagerad.
    Kände mig trygg genom hela processen.
    2022-11-14 Verifierad kund
    Oerhört professionell och trevlig. Väldigt noggrann med att ge rätt information som skapar en trygghet.
    Hade inga förväntningar men jag kommer ha det i framtiden.
    Sammanfattningen är att mäklaren överträffade förväntningarna och jag känner mig väldigt lugn och trygg med affären.
    2022-11-09 Verifierad kund
    My mäklaren was very nice and knowledgeable. I like her so much.
  • Maria L
    sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Borås
    • Druvefors
    2022-10-31 Verifierad kund
    Goa, snälla, enkla, hjälpsamma, genuina, proffsiga! Det var därför jag valde er. Särskilt Carina, då jag haft henne innan för många år sedan. Sköt att känna den tryggheten, när man vet att allt kommer skötas bra och på bästa sätt. Det har det verkligen gjort!
  • Mathias H
    sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Borås
    • Norrby
    2022-10-14 Verifierad kund
    Professionellt från början till slut! Carina och hennes kollegor visar ett otroligt engangemang och underlättade processen för mig som säljare. Trots en något svårare marknad så kändes det ändå som man var i trygga händer.

Kommunikation fungerade utmärkt och Carina gjorde allt för att tillgodose mina önskemål.

Carina ska ha all eloge! En trevligare och mer engagerad mäklare är svårt att hitta!
    2022-10-14 Verifierad kund
    Väldigt professionella, lättsamma.
    Hade tid att fundera, visa mäklare kan vara på en kund, HusmanHagberg ger dig den tiden du behöver, har bra känsla för sina kunder.
    2022-10-12 Verifierad kund
    Jag är supernöjd!
    Trevligt bemötande, öppen, tydlig och tät kommunikation under hela processen.
    Carina är superduktig och bra på att ”känna av”. Dessutom ett härligt glatt, ambitiöst och professionellt team, där alla hjälpte till med olika delar. Verkligen toppen!!
    Tack 🌟
    2022-10-12 Verifierad kund
    mycket bra bemötande av ett kunnigt och supertrevligt mäklarteam!
    • Sparsör
    2022-10-11 Verifierad kund
    Snabb respons. Lyhörda och fantastiskt bemötande.
    • Knalleland
    2022-10-10 Verifierad kund
    Mäklaren var mycket trevlig, hon var bättre än jag förväntat mig.
    2022-10-02 Verifierad kund
    Att sälja lägenhet när en bostadsmarknad står ( nästan) helt stilla är inte lätt, men med hjälp av fantastiska Carina och Ida så löste sig allt smidigt.
    En proffsig, serviceinriktad och engagerad mäklarfirma som jag rekommenderar varmt till alla som ska sälja eller köpa hus eller lägenhet!
    2022-09-26 Verifierad kund
    Proffsigt och väldigt familjärt bemötande! Kan verkligen rekommendera starkt! Jag kände mig trygg och nöjd med min mäklare.
    2022-09-20 Verifierad kund
    Fick ett trevligt bemötande, också vad jag förväntar mig när man arbetar med allmänheten.

Kändes bekvämt igår när vi undertecknade handlingar. Mäklaren gick igenom alla papper på ett bra o trevligt sätt. Helt nöjd.
  • Karin H
    köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Borås
    2022-09-08 Verifierad kund
    Öppen, ärlig kommunikation, bra på att förmedla information och otroligt tillgängliga och tillmötesgående!
    Sammanfattningsvis en mycket bra och trygg köpupplevelse.
    • Nedre Norrmalm
    2022-08-29 Verifierad kund
    100 % nöjd! Kommer rekommendera till alla jag känner.
    Så proffsiga och vänliga. Hjälpte mig när det kändes som värst.
    Tack !
    2022-08-25 Verifierad kund
    Otroligt kompetent team med precis rätt mix av proffsigt och personligt bemötande.
    Vi har både köpt och sålt genom Husman Hagberg i Borås och det har varit otroligt smidigt och väl hanterat!
    2022-08-21 Verifierad kund
    Blev bra bemött och mina förväntningar infriades.
    Är nöjd med hur försäljningen av lägenheten gick.
    2022-08-11 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett fantastiskt sätt. Mäklaren var inbjudande, trevlig och visade upp lägenheten på ett mycket bra vis. Mäklaren gav en känsla av trygghet och fanns alltid tillgänglig vid eventuella frågor. Tack för grym service! <3
    2022-08-11 Verifierad kund
    Inbjudande, avslappnat och väldigt trevlig bemötande vilket man uppskattar som köpare. Påläst mäklare som hade bra kännedom och hus och förening. Köper blev en snabb affär, då var alltid mäklaren på hugget och var alltid närvarande.
    • Nedre Norrmalm
    2022-08-11 Verifierad kund
    Tillmötesgående och aktiva mäklare med bra attityd
    2022-08-10 Verifierad kund
    Fantastiskt snabb och proffsig hjälp av Borås goaste mäklare!
    2022-07-24 Verifierad kund
    Fantastiskt fint skött allting! Proffsigt och tryggt.
    2022-07-22 Verifierad kund
    Mycket bra, trevligt bemötande, förstående, förklarande. Förväntningarna uppfyllda. Vi är nöjda med allt i samband med försäljningen.
    • Sandared
    2022-07-22 Verifierad kund
    Mycket fint bemötande av Ida. Professionell å vänlig. Rekommenderar henne till alla jag känner.
    • Hestra
    2022-07-07 Verifierad kund
    Har varit närvarande både före och efter påskrift.