HusmanHagberg Skellefteå
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Välkommen till HusmanHagberg Skellefteå!
Som din mäklare i Skellefteå strävar vi efter att vara det självklara valet både när det kommer till försäljning och köp av bostad.
Letar du bostad i Skellefteå, Burträsk, Sunnanå, Norrböle, Moröhöjden, Morön, Getberget med omnejd. Tveka då inte att kontakta någon av våra duktiga mäklare. Vi har den lokalkännedom som krävs för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga.
Går du i säljtankar och funderar på att sälja din bostad så är du varmt välkommen att be om en fri värdering av din bostad hos oss.
Utmärkelser
407 omdömen om HusmanHagberg Skellefteå
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Jag upplever HusmanHagberg som personlig och professionell.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Mäklaren var mycket trevlig och tillmötesgående och gav oss all den information vi behövde för att göra ett tryggt köp.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
mycket smidigt och bra mäklare
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Proffesionellt bemötande och alltid tillgängliga för att svara på frågor. Enkelt med fullmakter och distanshantering.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Dom har uppfyllt alla våra förhoppningar, dom verkar ju nästan jobba dygnet runt.
Finns inget att klaga på, alla på husmanHagberg får högsta betyg.
Dom har gjort allt , för att för att vi ska få så bra betalt för vårat hus. Trotts riksbankens ränte höjning, så lyckades dom få ett pris på huset som vi blev nöjda med.
Så vi kan verkligen rekommendera HusmanHagberg, dom ger inte upp i första taget. -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Jag blev bemött jättebra utav mäklaren hon var jättesnäll och hjälpte verkligen mig.
Jag hade ändå ganska höga förväntningar på mäklaren att den skulle vara hjälpsam och de var hon verkligen
Min upplevelse var bra va väldigt nervös innan och de var mycket känslor men fick jättebra stöttning och peppning utav mäklaren. -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Jättefint bemötande! Lyssnade in och tog sig tid. Skulle anlita om jag behövde en mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Efter att ha genomgått en jobbig process jag farit illa av med en tidigare mäklare, som f ö gjort sitt yttersta för att inte sälja lägenheten, tog jag mig upp på hästen igen och kontaktade Husmanhagberg och Emelie.
Från första samtalet kände jag att hon var rätt, rak och härlig utan önödigt fina ord och krusiduller.
Några timmar senare följde första mötet och det var allt jag kunde önska och lite till, även om jag i stunden hade svårt att tro att det kunde vara så bra som det verkade(med fg mäklares bedrövliga förfarande färskt i minnet).
Kände snabbt att den här tjejen hade följt med i utvecklingen och visste vad hon pratade om - vilket följande veckor skulle bevisas med råge.
Vidare så lyssnade hon till mina önskemål och hon gjorde verkligen sitt yttersta för att införliva dom, jag kände mig hörd och kände(och känner) mig som en värdefull kund.
Emelie berättade hur hon tänkte att vi skulle lyckas med försäljningen, vilket ledde till styling av lägenheten, vilket i sin tur medförde ett tredagars intensivt träningspass i form av oräkneliga trappsteg bärandes på det som var kvar i lägenheten, vilket som ni kan gissa bara var det tyngsta.
Som tur var behövde vi inte bära allt, vi tog reda på det vi ville ha kvar och resten la vi ut till gratis upphämtning på Facebook. Dröjde inte många minuter förrän en kvinna hade nappat på bytet, ett par timmar senare kom hon med en karl som hon snabbt nötte ut. Hon ringde en vän som kom till undsättning med en mindre lastbil och mycket överskottsenergi. Hips vips var lägenheten tom och redo för stylisten.
Innan jag visste ordet av var lägenheten stylad till en drömlägenhet som gav känslor av att nästan vilja flytta tillbaka, sekunden senare kom bilderna och strax därefter sa Emelie att "nu kör vi!" innan hon smaskade upp lägenheten på hemnet.
Helgen gick och det var dags för första visningen; Emelie underrättade mig hela tiden om vad som hände och redan efter första visningen hade hon fått två på kroken som var fortsatt intresserade. Inte nog med det, i kölvattnet drog hon till sig ännu en intressant som skulle visa framfötterna och lägga det första budet.
Spänningen var olidlig. Dom två förstnämnda satt inte så hårt på kroken, sprattlade och ville inte riktigt så Emelie meddelade att vi skulle erbjuda den tredje en riktig smaskbit som hen inte skulle kunna motstå. Efter en stunds kamp hade hon rott hen i land. Jag var fortfarande lite på helspänn tills dess hon meddelade att kontraktet var påskrivet - vilken kvinna!
Sitter i skrivande stund och förstår knappt hur Emelie och Husmanhagberg kan vara så bra, samtidigt som jag är oerhört tacksam för att det blev just hon som fixade det. Helt klart över alla förväntningar.
Jag känner mig hörd, sedd och värdefull och så innerligt tacksam för hur hon skött hela processen. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Så trevligt bemötande av Linn, så otroligt trygg och brydd! Jag kommer absolut ta hjälp av henne igen!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Snabbt svar på förfrågningar och frågor, flexibelt med visnings- och mötestider. Trevligt och positivt bemötande.
Mycket gott bemötande.
Mäklaren levde upp till vår förväntan.
Mäklaren jobbade intensivt för att hitta köpare. Dock är det svåra tider för försäljning så vi nådde inte upp till förväntat pris. Vi är ändå nöjda med utfallet. -
Jag var väldigt nöjd , Linn är fantastiskt
Bemötandet var suveränt
Förväntningarna var att huset skulle bli sålt och det blev det
Hon gjorde ett helt suveränt jobb med hela affären från visning till försäljning -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Mycket glad trevlig och lättsam. Hjälpsam och noga med att allt blir rätt, bra att se till att man förstod vad hon menade. Mycket nöjda!🤩
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Lättsamt och trevligt bemötande , mycket smidigt köp.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Tydligt och klart sammanfattat!
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Jag blev bemött på ett förtroendeingivande sätt och köpte en drömlägenhet!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Vi blev bemötta på ett väldigt varmt och förtroendeingivande sätt av mäklaren Matilda Ederlöf.
Våra förväntningar var att hon skulle hjälpa oss att göra en så trygg och bra affär som möjligt. Vi ville ha en mäklare som har god lokalkännedom, en person som höll våra förväntningar på slutpriset och en person som har god kunskap om just den typen av bostad som vi skulle sälja. Och Matilda levde upp till dem till 100%! -
Proffsigt, trevligt bemötande, tillgängliga
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Mycket nöjd med bemötandet, allt flöt på utan problem. Kommer nog att anlita dom vid vår försäljning av vårat hus.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Så tacksamma för hjälpen vi fått av Emelie med försäljningen av vårt hus. Hon har ständigt hållit oss uppdaterade kring allt och varit lyhörd. Väldigt enkel att ha att göra med och bolla tankar med!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Trevligt och professionellt bemötande!
Förväntade oss en mäklare med mycket kunskap, som var lyhörd och flexibel och det fick vi absolut! -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Fick stort förtroende för Emelie redan vid första mötet och det höll i sig genom hela säljprocessen. Professionell, lugn och kompetent med en tydlighet i alla steg. Top notch!🤩
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Marknaden har svängt ordentligt men vår mäklare jobbade engagerat och tålmodigt och ordnade en affär som vi är tillfreds med .
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Är mycket nöjd med valet av mäklarfirma, speciellt då med er mäklare som blev "min". Är saklig, inte påstridig, lugn och vänlig och gav den info som vi, mina barn och jag, önskade. Dessutom finns info i er pärm - om man behöver friska upp den erhållna muntliga informationen!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Trevlig mäklare som hade bra koll på mäkladet, samt höll oss väl informerade. Kanske något försiktig när det gällde pris, men å andra sidan så är marknaden betydligt svalare nu än bara för 6 månader sedan. Är nöjd med slutpriset och med köparna.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Engagerad och tydlig i sitt uppdrag.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Har använt mig av husmanhagberg både i försäljning men även som köpare. Smidigt, enkelt, bra hjälp och förklaringar för förstagångs köpare/säljare, snabba på svara och har varit till stor hjälp !
Jag är evigt tacksam för all den hjälp vi fått ! -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Bra och proffsigt bemötande av mäklaren.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Jag tycker att framförallt medmänsklighet och öppen ärlig dialog är det som jag tar med mig från detta. Sen fungerade all logistik och tekniskt mycket bra!
Rekommenderar Emelie till alla! -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Bra mäklare och bra service
Lätt komma i kontakt med mäklare
Kände ingen stress om beslutet -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
God service och lagom mycket kontakt under försäljningen.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Mycket trevligt bemötande och info rikt
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Väldigt trevlig och professionell mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Proffsigt bemötande, väldigt tydlig beskrivning om hur säljprocessen fungerade så man kunde känna sig trygg.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Det var bra bemötande med mäklaren,exacte som vi tänkte
Trevligt och vänligt bemötande
Förväntar mig att bli visad och få svar på frågor samt information om bostaden och föreningen.
Nöjd med helheten, snabbt och bra hanterat -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Mäklaren var mycket bra allt fungerade bra efter omständigheterna kan verkligen rekommendera.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
väldigt bra bemötande av mäklaren samt att allt gick väldigt smidigt till
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Jag är mycket nöjd med både bemötande och slutresultatet.
Superfint bemötande!
Jag hade inge förväntningar alls då jag inte haft kontakt med mäklare på tio år men hon var superbra, glad pch trevlig och förklarade så även jag som är helt oinsatt förstår! -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Allt har gått som ett flytande vatten med Emma vid rodret
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Otroligt duktiga fastighetsmäklare på HusmanHagberg Skellefteå.
Har fått en mycket stort förtroende för Matilda som har skött försäljningen av min fastighet. Hon har visat ett stort engagemang på ett proffsigt sätt och har en otroliga kunskap inom området. Matilda har dessutom varit snabb och effektiv vid kommunikationer och har alltid haft ett mycket trevligt bemötande. Min uppfattning är att man får en bra vägledning och kan känna en stor trygghet vid fastighetsaffärer om man vänder sig till personalen på HusmanHagberg i Skellefteå. -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Blev väldigt bra bemött, fick svar på allt jag ville veta och det var väldigt enkelt.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Vi fick hjälp av fantastiska Julia, försäljningen gick snabbt och enkelt, kommer absolut rekommendera henne vidare!
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Bemötandet har varit mycket bra. De förväntningar som jag hade på försäljningen påverkades negativt på grund av det förändrade ränteläget i landet, inget som mäklaren kunde påverka. Jag är nöjd med min mäklarkontakt👍😊
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Vår mäklare var helt fantastisk. Vi försökte köpa ett hus från Kanada och om jag ska vara ärlig så svarade de flesta mäklare inte ens på våra mejl, men det gjorde båda mäklarna jag tog kontakt med på HusmanHagberg.
Emelie hjälpte oss att köpa vårt första hem i Sverige och även om vi hade en liten språkbarriär gjorde hon allt för att ta emot oss och få oss att känna oss välkomna.
Emelie was awesome! -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Det var bra bemötande och kommunikationen efteråt har varit bra och lätt.
Mycket bra och proffsigt bemötande. Mycket nöjd med Emelie
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Skellefteå
Husman Hagberg i Skellefteå är otroligt proffsiga och överträffade mina förväntningarna på kundbemötande, snabba återkopplingar och effektivitet. Tack Emelie för en mycket väl genomförd försäljning!