Mycket bra service och ett trevligt bemötande!
HusmanHagberg Skellefteå
Välkommen till HusmanHagberg Skellefteå! Som din mäklare i Skellefteå strävar vi efter att vara det självklara valet både när det kommer till försäljning och köp av bostad. Letar du bostad i Skellefteå, Burträsk, Sunnanå, Norrböle, Moröhöjden, Morön, Getberget med omnejd. Tveka då inte att kontakta någon av våra duktiga mäklare....
456 omdömen om HusmanHagberg Skellefteå
Sedan starten hos Reco 2020
Professionellt bemötande och stort engagemang.
Trevligt bemötande! Fick en visningstid enligt önskemål som ledde till köp av lägenhet
Jättebra över lag! Snabb och smidig affär där alla verkar nöjda och glada.
Otroligt snabb och smidig affär som överträffade förväntningarna. Emelie är en riktig stjärnmäklare!
Otroligt smidig försäljning och hantering av Emelie, kan inte ge nåt annat än fem av fem.
Mäklaren var väldigt trevlig och lätt att prata med och få kontakt med, det känns tryggt att man vet att mäklaren svarar och hör av sig ifall man ringer
Fantastisk mäklare som hjälper en hela vägen. Hade med Småbarn och fick väldigt fin hjälp som gjorde att livet kändes mindre svårt vid mötet. Bra återkoppling och familjär känsla.
I'm Very grateful for the help and service I got from HusmanHagberg Skellefteå
Helt klockren hantering, i allt! Lätt att få tag på och snabba svar på alla mina frågor. Bra info och tips. Tur som en tok att jag valde Husman/Hagberg
Seg marknad men bra utfall. Bra bemötande som vanligt!
Fokus & …fokus! Vi sålde vår fastighet under ” speciella” omständigheter.. Processen behövde hanteras med omdöme & respekt.! Tack för det Emelie!🌹❤️
Trevligt och proffsigt bemötande av mäklare samt övrig personal.
Främst vill jag förstås lyfta vår mäklare Matilda. Kunnig, kompetent och inte minst genuin som människa, vilket genomsyrar hennes arbete.
Mycket trevliga professionella och Emelie har varit ett mycket stort stöd och hjälpt oss genom processen då det blev problem med vår köpare.
Proffsigt och tryggt bemötande från mäklaren. Snabba svar på frågorna. Gjorde att vi kände oss trygga med en distansaffär
Mycket bra bemötande! Trevligt, sakligt - men vi hade givetvis helst hoppats på lite högre pris…
Professionellt och trevligt bemötande. Var väldigt behjälpliga när vi köpte vårt hus med bland annat flyttstäd för vårt tidigare boende samt smidigt överlämnande. Lämnade inget övrigt att önska.
Mäklaren var glad och trevlig så gick bra, fast jag är ganska skygg/ dålig med nytt folk at prata. Gick ganska fort at köpa tog bara 1 vecka ungefär så han inte träffa mäklaren allt för mycke men som sakt värka mäklaren gilla sit jobb och de märktes.
Super bra! Proffsigt och väldigt skönt att det sköttes snabbt och smidigt
Emelie och hennes medarbetare har en fantastisk service och bra känsla hur man sköter en försäljning. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera dem.
Mycket trevligt bemötande, oavsett vad det gäller. Stor noggrannhet med alla papper, viljet ger trygghet. Ännu är affären inte helt klar, överlåtelsen är inte gjord med anledning av att överförmyndarnämnden har en del i vårt ärende, men hittills 5 ⭐️ /Kristina
Bemötandet av Mälaren är utmärkt, vi är så nöjda👍
Emma Bodén återkopplade snabbt och hjälpte både säljare och köpare till en snabb och smidig affär. Supernöjd!
Mycket proffsigt skött och Matilda är otroligt kunnig och enkel att jobba med, skötte allt och jag behövde inte anstränga mig alls!
Bra bemötande, snabb återkoppling och tydlig information. Flexibel i lösningar
Det gick snabbt och bra. En gullig grej var ju bubbelvinet när affären var klar.
Väldigt trevlig o proffsig mäklare. Vi är oerhört nöjda med allt!
Emelie är otroligt engagerad, lyhörd, håller vad hon lovar och så snabb på återkoppling. Är supernöjd och har känt mig trygg under hela processen så massor av guldstjärnor till Emelie och HusmanHagberg🤩
Professionellt och positivt! Det har känts tryggt under hela processen.
Bra kontakt med Emelie. Känns seriös och trovärdig. Snabb på kontakt samt återkoppling
Välkomnande, kunniga och strukturerad.
Tog lite tid för att få visning annars helt okej 👍
Snabb på att svara på frågor och hjälpsam med att kontakta bostadsrättsföreningen
Linn kändes mycket kompetent och gav en känsla av trygghet under säljprocessens gång. En lättsam stämning samtidigt som all information som behövdes förmedlades på ett förståeligt sätt. Bra samarbetspartners när det gäller styling och fotografering. Allt gick snabbt och smidigt. Rekommenderar varmt till alla som ska sälja sin bostad!
Utmärkt bemötande av alla där. Stort tummen upp 👍 10/5 stjärnor
Vi är så nöjda med allting, från uppstart till försäljning. Emelie var otroligt lyhörd på alla våra önskemål. Vi kände oss trygga genom hela processen. Kommer vi sälja någon mer gång i framtiden, kommer Emelie vara vårt enda alternativ!
Positivt och kunnigt har Matilda bemött mig. Inlyssnande och flexibel.
En trevlig och engagerad mäklare, som har gjort allt för att hjälpa oss på bästa sätt. Vi är väldigt nöjda!
Har bara gott att säga om Linn och HusmanHagberg! Linn är en väldigt trevlig och jordnära person, hon gjorde husköpet till en fröjd.
Extremt trevligt bemötande och linn var en jätte trevlig och bra mäklare! Så glad att hon hjälpte oss😁
Mycket bra och professionellt
Professionella, vänliga, hjälpsamma, förtroendeingivande
Vi är mkt nöjda med Emelie och HusmanHagberg. Professionella, personliga och alltid tillgängliga för frågor som dykt upp längs processen. På en tuff säljmarknad lyckades vi nå ett pris som kändes bra. Då vi även köpte vårt nya boende via HusmanHagberg och Matilda kan vi varmt rekommendera dem i både en köp- och säljprocess. De har överträffat våra förväntningar : ) Tack för mkt gott samarbete!
Dem har gjort (framför allt Emelie)ett kanonjobb med våran försäljning. Aldrig gett upp utan tuffat vidare. Jag skulle verkligen rekommendera dem🌟
Redan vid första mötet med Mäklaren Emelie E. gav hon ett väldigt gott intryck.. Bra ochch professionell. Jag har anlitat mäklare vid andra försäljningar men ingen kommer upp till hennes klass. Jag är mycket nöjd. Jag kommer att rekommendera henne
Allt var väldigt bra uppstyrt. Bra kommunikation och snyggt genomfört!
Bra på alla sätt och viss. Riktigt nöjd
Mycket fint bemötande med trevligt och lugnt sätt. Dessutom lyhörd när jag hade frågor. Proffsig och saklig!
Jag upplever HusmanHagberg som personlig och professionell.