HusmanHagberg Skövde

Välkommen till Husmanhagberg Skövde!

Letar du efter en bra mäklare i Skövde med omnejd? Funderar du på att sälja din bostad? Eller funderar du på att skaffa ny bostad i Igelstorp, Segertorp, Mariesjö, Källegården, Käpplunda, Norrmalm med omnejd. Anlita någon av våra kompetenta mäklare på Husmanhagberg Skövde.

Vi är ett av Sveriges ledande fastighetsmäklarkedjor och är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Vi som jobbar på Husmanhagberg Skövde har en god lokalkännedom och en äkta passion för vårt yrke. Be gärna om en fri värdering om du är nyfiken på vad din bostad är värd.

Utmärkelser

125 omdömen om HusmanHagberg Skövde

Sedan starten hos Reco 2020
    2023-02-26 Verifierad kund
    Our broker, Frans, was professional, knowledgeable, and helpful. He provided exceptional service, providing after-hour tours since we had limited time in the area, and helping us arrange a rent-back agreement as well as financing, which was difficult for us as Americans who were brand new to Sweden. Would absolutely work with him again, and I recommend him and this brokerage to any homebuyer or seller.
    Thanks for the very kind words Michelle! It was a very special affair, in several ways. We sure hope you will enjoy it here in Skövde.
    Regards Elisabeth, Malin & Frans
    2023-02-19 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande.
    Han ordnade en tid för visning av lägenheten som passade mig bra.
    Mycket hjälpsam när jag fick problem med banken.
    Tack för ett fint omdöme! Kul att du är nöjd med processen. Lycka till i din nya bostad!
    2023-02-17 Verifierad kund
    Mycket professionell och trevlig mäklare. God kommunikationsförmåga. Allt gick lätt och smidigt.
    Tack för gott samarbete och för förtroendet att få hjälpa till. Lycka till i ert nya boende!
    2023-02-15 Verifierad kund
    Vår mäklare Frans har skött allt exemplariskt kring vår försäljning. Hade inte kunnat vara mer nöjda.
    Stort tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen och för ett fint omdöme.
    2023-02-13 Verifierad kund
    Kände mig trygg att få den möjligheten att göra affär med Barbro och våran goa Elisabeth
    Så fint bemötande jag fick . Tack 🙏
    Tack så hemskt mycket för de fina orden. Det har varit ett nöje att hjälpa er.
    • Rosenhaga
    2023-01-19 Verifierad kund
    Hon har varit bejälplig med alla frågor, fullmakte etc.
    Tack för förtroendet och hoppas att ni kommer att bli nöjda med lägenheten.
    2023-01-16 Verifierad kund
    Kände mäklaren sedan tidigare och kontakten upplevdes (som väntat) mycket positiv.
    Ovanlig husaffär där köparna var amerikaner, som precis flyttade till Sverige. Detta ställde speciella krav på mäklaren där all kommunikation med köparna måste ske på engelska.
    Detta och samarbetet med den bank som lånade ut pengar till köparna har skötts på ett föredömligt sätt.
    Bra jobbat Frans !!
    Stort tack Peter! Det var en speciell process på många sätt. Lärorikt och intressant. Lycka till i nya bostaden!
    2023-01-02 Verifierad kund
    Frans Jonsson har varit toppen som mäklare från början till slut. Engagemang, kommunikation, information, bemötande och total anpassning till kundens behov. Vi har verkligen inget negativt att säga!
    Tack för väldigt fina ord och för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen!
    2022-12-28 Verifierad kund
    Fantastisk mäklare!
    En proffsig mäklare som har lotsat oss steg för steg.
    Noggrant gått igenom vad som gäller och tagit våra frågor på största allvar.
    Nu skall vi snart betala bostaden och få nycklar.
    Tack för era fina ord, så roligt att höra att ni är nöjda med processen. Stort lycka till med lägenheten.
    2022-11-25 Verifierad kund
    Bemötandet av mäklaren, informativt, vänligt, förtroendegivande, kompetent
    Mäklaren levde upp till våra förväntningar, sen var det många yttre omständigheter som påverkade försäljningen såsom räntehöjning, stigande elpris, krig och lågkonjuktur.
    Vi är nöjda med affärsuppgörelsen trots beskrivna påverkan utifrån.
    Tack för förtroendet och ett gott samarbete som ledde fram till ett lyckligt slut trots yttre omständigheter.
    Lycka till i ert nya boende.
    2022-11-22 Verifierad kund
    Kändes självklart att anlita Husman Hagberg. De är sakkunniga, förtroendeingivande och har koll på bostadsområdena. Vi är mer än nöjda över deras arbete.
    Tack för den fina rekommendationen! Kul att ni är nöjda med arbetet. Lycka till i er nya bostad!
    2022-11-22 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande. Känner mig trygg o anlita husman Hagberg .Kan varmt rekommendera till andra .Camilla
    Tack Camilla! Kul att höra att du är nöjd med oss.
    • Vasastaden
    2022-10-28 Verifierad kund
    Bra kontakt
    Tydlighet
    Positiv
    Ordning
    Det var fina ord, tack så mycket!
    • Vasastaden
    2022-10-28 Verifierad kund
    Väldigt saklig och kunnig personal!
    Det blev enligt våra förväntningar!
    Lättsamt men saklig genomgång av köpet!
    En mäklare man fått förtroende för!
    Stort tack för ett fint omdöme! Kul att ni uppskattat processen såhär långt. Lycka till i er nya, fina bostad.
    • Havstena
    2022-10-14 Verifierad kund
    Bra bemötande, trevlig personal
    Tack! Kul att ni är nöjda med oss!
    2022-10-14 Verifierad kund
    Mäklaren skötte allt bra, tydligt och lätt att förstå (processen) vad som förväntades av mig som köpare.
    Tack Rickard och grattis till husköpet!
    • Lunden
    2022-10-07 Verifierad kund
    Trevlig och engagerad mäklare.
    Tack för ditt omdöme Marie
    2022-09-30 Verifierad kund
    Proffesionellt bemötande.
    Vi kände oss trygga genom hela processen.
    Rekommenderas varmt.
    Tack så mycket! Skönt att höra att ni är nöjda med processen. Lycka till i er nya, fina bostad!
    2022-09-04 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och snabbt resultat. En trygghet att anlita Frans som engagerar sig till hundra procent.
    Tack för fina ord, det värmer. Kul att få hjälpa dig igen!
    • Rosenhaga
    2022-08-29 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande under hela resan,tack Elisabeth
    Tack själv och hoppas att du kommer att trivas i din nya bostad.
    2022-08-25 Verifierad kund
    Tydlig kommunikation från mäklare och snabb återkoppling vid frågor
    Tack för ett fint omdöme och lycka till i er nya bostad!
    2022-08-18 Verifierad kund
    Very helpful, thoughtful and professional. When we wanted to speed up the process , the mäklaren made good suggestions to us and make the arrangements in time. It only takes 10 days for us to move in. Incredibly efficient. They are the best!
    Tack för ett gott samarbete och lycka till med lägenheten.
    2022-08-17 Verifierad kund
    Proffsiga, flexibla och alltid tillgängliga med bra informationsflöde.

Rekommenderas varmt!
    Tack för de fina orden. Lycka till i den nya lägenheten .
    • Lunden
    2022-07-25 Verifierad kund
    Ett utmärkt bemötande. En mäklare, som har både köpare och säljaren synpunkter i fokus.

Elisabeth har snabbt svarat på våra funderingar och även återkopplat med det som sades vid kontraktsskrivningen. Tydlig med vad som står i kontraktet.

Våra upplevelse överträffar än så länge våra förväntningar.

Tack
    Stort tack för gott samarbete och en trevlig affär.
    • Värsås
    2022-07-18 Verifierad kund
    På ett mycket bra sätt! Mina förväntningar var rätt så höga och de uppfylldes till 100%

Mäklaren var noggrann, seriös och mycket medveten. Trevlig och förståndig mot mig som säljare, men även mot köparen. Lätt att ha att göra med, vänlig, påläst och positiv!
    Tack för fina ord och för förtroendet att få hjälpa dig igen!
    2022-07-14 Verifierad kund
    Bra bemötande, tydlig kommunikation.
    Tillgänglig och effektiv
    Tack för fint omdöme och lycka till i den nya bostaden!
    2022-06-15 Verifierad kund
    Som vanligt när man anlitar Frans Jonsson får man ett proffsigt och trevligt bemötande. Frans jobbar metodiskt och med god struktur vilket ger bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsförsäljning. Väldigt nöjd med utfallet och kommer fortsätta att rekommendera HusmanHagberg Skövde till alla jag känner som köper eller säljer bostad i regionen.
    Tack för det nya förtroendet att få hjälpa till med ytterligare en bostadsförsäljning och tack för fina ord. Lycka till i nya huset!
  • sålde en tomt med hjälp av HusmanHagberg Skövde
    • Lerdala
    2022-06-15 Verifierad kund
    Bra dialog och snabba återkopplingar samt ett trevlig bemötande.
    Tack för det fina omdömet Christina. Det värmer!
  • Ulrika T
    sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skövde
    2022-06-02 Verifierad kund
    Mäklaren lyssnade och förstod hur jag ville ha det. Han kunde på ett mycket bra sätt säga vad jag kunde förvänta mig för pris på mitt hus. Han var kontaktbar hela tiden och svarade mig mycket snabbt när jag smsat eller ringt och han var upptagen. Jag hade fullt förtroende och kunde bolla mina tankar, utan att känna att mäklaren ville bara tjäna pengar på mig. HusmanHagberg gav ett seriöst intryck och man kände att ”alla” på mäklarbyrån var insatt i min försäljning och man kände sig sedd och hörd.
    Jag trodde det skulle vara mycket jobbigare att sälja sitt hus, då jag inte har någon erfarenhet eller intresse av att sätta mig in i försäljningen. Jag behövde verkligen inte göra någonting, förutom att stöda inför visning. All papper och allt annat med hemnet mm, har de skött!!
    Är otroligt nöjd!!
    Tack för förtroendet du gav oss och för de fina orden. Lycka till i din nya lägenhet!
    2022-05-25 Verifierad kund
    På de visningar vi gått så har vi blivit skeptiska då vi upplevde att mäklaren inte var så intresserad och nästan lite "snorkig" eller kaxig. Därför var vi smått nervösa när vi skulle skriva pappren men där fick vi en helt annan uppfattning. Där upplevde vi mäklaren mer medmänsklig, väldigt korrekt och noggrann, trevlig och seriös. Så i det stora hela är vi nöjda med både mäklare och allt runtomkring...
    Tack för omdömet och grattis till ett väldigt fint hus. Hälsningar Elisabeth, Malin och Frans HusmanHagberg Skövde
    • Floby
    2022-04-27 Verifierad kund
    Blev väl bemött, och har fått hjälp på alla sätt och vis man hade kunnat önskat! Försäljningen gick smärtfritt och snabbt. Våra förväntningar överträffades.
    Tack för förtroendet och lycka till i det nya huset.
  • Anna Ö
    köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Skövde
    • Hasselbacken
    2022-04-25 Verifierad kund
    Trevlig, lugn och professionell. Verkade mån om att göra ett gott jobb för alla inblandade, både säljare och köpare.
    Tack för fina ord Anna och grattis till ett fint hus. Vi hoppas ni kommer trivas bra!
    2022-04-08 Verifierad kund
    Frans och hans kollegor gör verkligen allt för att du som kund ska känna dig trygg och vara väl informerad genom hela sälj-processen. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som vill ha en helt professionell och tillmötesgående kontakt vid försäljningen av en bostad.
    Det var roligt att höra att ni är nöjda med vårt arbete. Tack för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen.
    2022-04-06 Verifierad kund
    Inga problem att få till en egen elektronisk visning och senare även en extra visning på plats. Mäklaren väldigt hjälpsam och trevlig. Ingav förtroende.
    Tack för ett fint omdöme. Det har varit ett nöje att få hjälpa er att flytta hem till Skövde igen.
    2022-04-04 Verifierad kund
    Väldigt tillmötesgående mäklare (Elisabeth) som ingav förtroende.
    Tack Peter, vi hoppas att ni kommer att trivas i ert nya hus. Hälsningar Elisabeth, Malin och Frans HusmanHagberg Skövde
    2022-03-18 Verifierad kund
    Frans är oerhört engagerad, transparent och professionell. Han gjorde ett strålande jobb med försäljningen. Han uppdaterade mig hela tiden och ansträngde sig för att varje steg i processen blev 100% lyckat. Jag är mycket nöjd.

Rekommenderar starkt!
    Stort tack för fina ord Jonas, det värmer! Tack för förtroendet att få hjälpa till.
    2022-03-12 Verifierad kund
    Super helpful, thorough, considerate and kind broker.
    Thank you Elio! Good luck in your new apartement!
    Regards Elisabeth, Malin & Frans
    • Trädgårdsstaden etapp 1
    2022-03-10 Verifierad kund
    Otroligt nöjda med allt. Alltifrån visning till kontakt med säljare via mäklare till kontraktsskrivning. Smidigt, enkelt och full kontrollera tycker vi att Frans hade. Lätt att få kontakt med som jobbade med snabba pukar, det gillar vi.
    Vad roligt att höra at ni är nöjda med processen! Vi hoppas det fortsätter så och önskar er lycka till i er nya, fina bostad.
    • Trädgårdsstaden etapp 1
    2022-03-07 Verifierad kund
    Fantastisk mäklarbyrå med det lilla extra. Alla gör sitt yttersta och man känner en stor trygghet genom hela processen. Jag kan verkligen rekommendera HusmanHagberg
    Stort tack för väldigt fina ord, det värmer!
    2022-02-16 Verifierad kund
    Blev bemött på ett positivt sätt.
    Informerade på ett bra sätt och kände att jag kunde ställa dom frågor jag ville ha svar på.
    Mycket nöjd.
    Vad glada vi blir. Stort tack för förtroendet. Hälsningar Elisabeth, Malin och Frans HusmanHagberg Skövde
    2022-02-14 Verifierad kund
    Bra service från start till mål och lätta att ha och göra med
    Tack för ett fint omdöme och att vi fick hjälpa er i sökandet efter ert nya hem. Hälsningar Elisabeth, Malin och Frans HusmanHagberg Skövde
    • Kvarnsjön
    2022-02-11 Verifierad kund
    Trevligt, smidigt och professionellt bemötande. Lätt att få tag på vid frågor och hade god kommunikation mellan oss som säljare och potentiella köpare.
    Tack för ett fint omdöme, det värmer! Hoppas ni kommer ni kommer trivas bra i ert nya boende.
    2022-02-10 Verifierad kund
    Mäklaren har varit trevlig att göra med, saklig och kunde svara på våra funderingar.
    Vad roligt att höra. Vi hoppas att ni kommer att trivas i er nya bostad. Hälsningar Elisabeth, Malin och Frans HusmanHagberg Skövde
    • Kvarnsjön
    2022-02-09 Verifierad kund
    Handplockade denna mäklaren efter tidigare god erfarenhet som köpare. Blev inte besviken som säljare heller :). En ”lagom” mäklare, i positiva ordalag.
    Tack för fina ord Daniel! Kul att vi kunde leva upp till förväntningarna. Lycka till i ert nya hus!
    2022-02-03 Verifierad kund
    Trevlig, proffsig och ödmjuk med lyhördhet för våra önskemål och synpunkter. Mycket kommunikativ via mail och telefon för att hela tiden hålla oss informerade. Kan verkligen rekommenderas. Jag skriver givetvis om Frans Jonsson. Känns som både köpare och säljare blev nöjda..
    Stort tack Matz! Det gläder oss att ni uppskattat processen. Tack för förtroendet!
    2022-01-31 Verifierad kund
    Väldigt duktig och genuint. Man får förtroende. Bra återkoppling, snabba svar.
    Så roligt att höra. Det har varit en rolig resa att få hjälpa dig hela vägen från dina första lägenhetsvisningar till försäljningen av ditt fina hus.
    • Dälderna
    2022-01-28 Verifierad kund
    Bra bemötande där mäklaren satte oss i centrum och ville att vi skulle få en bra känsla
    Tack för de fina orden Helena. Om ni känner så, då har vi lyckats med vårt uppdrag.
    • Dälderna
    2022-01-26 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med hur vi blev bemötta och hur hela försäljningen sköttes.Toppenbetyg från oss.
    Tack, så roligt att höra att ni är nöjda. Det har varit ett nöje att få jobba tillsammans med er.
    2022-01-25 Verifierad kund
    En lågmäld, noggrann, tydlig, informativ, ärlig och tillmötesgående mäklare!
    Tack för de fina orden och tack för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen!
    2021-12-18 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och smidig affär.
    Tack för ett fint omdöme Magnus! Vi tror och hoppas du kommer trivas bra i din nya lägenhet.