Trevlig, engagerad och kunnig!
Felicia Jingmyr Steiner
Felicia Jingmyr Steiner är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Felicia Jingmyr Steiner har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Felicia Jingmyr Steiner har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 174 omdömen med ett betyg på 4.9. Felicia Jingmyr Steiner har haft 24 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
174 omdömen om Felicia Jingmyr Steiner
Felicia är lyhörd och kollar upp eventuella frågor som hon snabbt återkopplar på. Tydlig och allt gick smidigt.
Tack vare ett bestående intryck från när vi för några år sedan träffade Felicia i samband med att vi letade lägenhet valde vi nu att sälja vår lägenhet med henne. Hon är avslappnad och trevlig i sitt bemötande mot både köpare och säljare samtidigt som hon är tydlig, transparent och trovärdig. Vi är verkligen otroligt nöjda med hela försäljningsprocessen, från fotografering och annons till slutpris. Vi rekommenderar verkligen Felicia!
Felicia är en lyhörd mäklare som är kunnig och håller det hon lovar. Kan starkt rekommendera henne.
Jag rekommenderar Felicia alla dagar i veckan. Hon gav verkligen allt och slutade aldrig att kämpa. Otroligt förtroendeingivande, full av energi och dessutom både snygg & trevlig!
Felicia är mycket professionell, kompetent och lyhörd! Jag ger Felicia mina bästa rekommendationer.
Jättefint bemötande och hjälp! Lätt att ha kontakt med, genuin och omtänksam.
Vi är väldigt nöjda med hur Felicia hanterat alla delar av försäljningen av vår bostad. Vi träffade flera olika mäklare från några av de största firmorna inför att vi skulle sälja vår lägenhet på Söder och valet av Felicia var självklart. Lyhörd, rak, positiv, tillgänglig, kunnig och lätt att samarbeta med. Rekommenderas!
Felicia är en mycket vänlig, hjälpsam, tillmötesgående, kompetent person. Inkännande, bryr sig om. Hon överträffade våra förväntningar och tog sig tid att lyssna och vi kände oss "speciella". Hon är inte det minsta "stroppig", vilket vi upplevt hos andra mäklare - dock ej hos HusmanHagberg. Felicia är helt enkelt en väldigt trevlig och mycket kompetent person.
Under processen av att sälja vår lägenhet har Felicia varit ett superstort stöd. Felicia är professionell, engagerad och har snabbt återkopplat vid eventuella frågor. Vi har fått ständiga uppdateringar under processens gång, vilket har skapat en trygghet hos oss som kund. Vi är mer än nöjda och rekommenderar varmt Felicia!