Felicia Jingmyr Steiner
Felicia Jingmyr Steiner är mäklare på HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
.Felicia Jingmyr Steiner har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Felicia Jingmyr Steiner har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.9. Felicia Jingmyr Steiner har haft 28 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
96 omdömen om Felicia Jingmyr Steiner
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Felicia Jingmyr Steiner en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Felicia var extremt proffsig och skötte alla aspekter av sitt uppdrag exemplariskt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Felicia Jingmyr Steiner en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Jag hade förmånen att arbeta med Felicia när jag sålde mitt hem och jag kan inte tänka mig att ha haft en bättre upplevelse. Felicia var professionell, kunnig och uppmärksam på mina behov och önskemål under hela processen. Hon gav mig värdefulla råd om hur man bäst presenterar ett hem för försäljning och hjälpte mig att navigera genom alla steg i försäljningsprocessen. Dessutom var Felica mycket kommunikativ och höll mig uppdaterad varje steg på vägen. Jag skulle starkt rekommendera Felicia till alla som söker en pålitlig och professionell fastighetsmäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Felicia Jingmyr Steiner en del av HusmanHagberg Södermalm & Gamla Stan
Trevlig, tillmötesgående och flexibel mäklare. Mycket enkel att ha kontakt och samarbeta med. Är lösningsorienterad och professionel! Allt har fungerat toppenbra med Felicia som mäklare.
Vi blev väl bemötta, med värme och respekt på ett professionellt sätt. Vår förväntan var att få igenom en snabb affär med gott resultat. Vår mäklare levde väl upp till denna förväntan. Hon tog tag i uppgiften direkt och genomförde den till vår stora belåtenhet.
Felicia var lätt att samarbeta med, hon var lyhörd, lätt att kommunicera med och just kommunikationen fungerade smidigt på alla plan. -
Vi blev bemötta med entusiasm, respekt och professionalism. Vi önskade en snabb affär och våra förväntningar infriades. Dessutom fick vi ett bra pris för lägenheten.
Det har varit lätt att kommunicera med Felicia och hon har hela tiden varit noga med att uppdatera oss under alla delar av försäljningsprocessen. -
Felicia var kommunikativ, vilket jag uppskattade mycket.
Jag valda noga min mäklare och bestämde mig för att köra med Felicia då jag upplevde henne som trygg, kunnig, dedikerad, närvarande och inlyssnande! Såhär i efterhand känner jag mig 100% nöjd med mitt val - Felicia uppfyllde alla mina höga förväntningar och mer därtill. Hon guidade mig genom processen, på ett tryggt, inkluderande, proffsigt och trevligt sätt. Jag uppskattade hennes sätt att hålla mig informerad och inkluderad (som jag önskat). Vidare kände jag att jag fick utrymme att ställa alla mina frågor och bolla. Samarbetet var strålande, och resultatet detsamma! Jag rekommenderar Felicia varmt!
Genom hela bostadsförsäljningen så var Felicia
Vi kunde se ett stort engagemang hos Felicia direkt från början. Bra och trevligt bemötande.
Kunnigt och tydlig i sin kommunikation. Vi kan varmt rekommendera henne. -
Trevlig, kunnig och tillmötesgående.
Felicia var mäklaren som sålde lägenheten jag köpte, och hon var så ärlig och trevlig att jag ville att hon skulle hjälpa mig sälja den för mig när jag bestämt för att flytta till större.
Supertrevlig och rak! Rekommenderar henne för alla!