Byggföretag på Kungsholmen

8 rekommenderade byggföretag på Kungsholmen, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Bengt J
    Bengt J: Snabb återkoppling, åtgärd redan samma dag som mìn anmälan. David kom inom utsatt tid och åtgärdade felet proffsigt och snabbt..
  • Driver du byggföretag i Kungsholmen?

• Välkommen till oss på DN Bygg & Inredning! Behöver du byggtjänster? Vi erbjuder det mesta! Kontakta oss för ett pålitligt byggprojekt.
    Cecilia G
    Cecilia G: Totalentreprenad när den är som bäst! Genomgående trevligt servicetänkande bemötande, proffsigt upplägg där inget lämnades åt slumpen. Duktiga hantverkare som avlöste varandra effektivt genom planering av duktig byggledare som levererade enligt tidsplan, inkl alla extra tillägg. Supernöjda!
  • Ann S
    Ann S: Vi anlitade Båge Bygg för stambyte i vår bostadsrättsförening. Vi blev bemötta mycket bra av duktiga och försynta hantverkare som gjorde sitt bästa för att det mesta skulle gå så bra som möjligt. Det är inte kul med stambyte men det gick bra. Vi hade Matt Truslove som arbetsledare och som verkligen växte med uppgifterna. Bra pålitliga rörmokare och duktig snickare. Jag kan bara säga att jag är nöjd. Ann-Christine Svanström Brf Plutos Måne
  • Katarina F
    Katarina F: Kan varmt rekommendera Pagodab. Tydlig och effektiv kommunikation, lösningsorienterade samt ett mycket fint slutresultat. Behöver jag mer hjälp i framtiden så kommer jag absolut höra av mig till företaget igen.
  • Mari U
    Mari U: Min erfarenhet av RC-Byggservice är mycket god. Jag anlitade dem för helrenovering av lägenhet. De gjorde ett mycket bra arbete. De var kunniga, hjälpsamma och uppvisade en yrkesstolthet. Marie Uhlin
  • Karin A
    Karin A: Vi la ut en förfrågan om ett snabb-målnings-jobb. Per svarade kvickt och var på plats inom ett par timmar för att ge en offert. Två dagar senare utfördes jobbet och vi är mycket nöjda med resultatet, kommunikationen och noggrannheten. Vi kan varmt rekommenderar LPR Bygg och om vi behöver hantverkare framöver kommer vi att återkomma till LPR Bygg. //Karin&Björn
  • Fredrik S
    Fredrik S: Ett i alla steg professionellt genomfört uppdrag med rördragning och renovering av flera kakelugnar i vår bostad. De kartlade projektet noggrant och genomförde sedan uppdraget helt inom offert och överenskommen tid. Vi kan verkligen rekommendera Skorstensbolaget i Stockholm.
  • Driver du byggföretag i Kungsholmen?

• Lennart E
    Lennart E: Totalentreprenad på helt nyckelfärdig 160 m2 nybyggd villa i lösvirke inkl sprängning i Stockholmstrakten. Christer lotsade mig och sina underleverantörer genom hela bygget som en lugn kapten. Med Christers snickare och det fantastiska gäng med underleverantörer som han samlat på sig under åren flöt bygget på som en dröm under hela byggtiden. Mycket bra killar som kärve norrlänningen snickaren Mats, Jocke på REKO EL som aldrig kunde vara stilla men som gärna nickade till på byggmötena, Ronald på J W rörservice AB som var en verklig klippa samt de proffsiga och glada killarna på Grödinge Måleri för nämna några. Om du skall bygga och vill ha detta problemfritt kan jag varmt rekommendera detta samspelta gäng. Lennart Eriksson