Elektriker i Stockholms län

Behöver du en duktig elektriker i Stockholmsområdet? Här på Reco.se kan du börja ditt letande genom att se vad elektrikernas tidigare kunder tycker om den service de fått.

Det kan vara svårt att hitta en elektriker på kort varsel i Stockholms län och när du väl får tag på någon vill du att jobbet ska ske snabbt, bra och effektivt. Se till att hitta en elektriker som är baserad i ditt närområde som du trivs med, då har du sedan en du alltid kan ringa!

Här kan du hitta en elektriker för varje jobb - smått som stort - och oavsett om du är privatperson eller företag så utför med all säkerhet något av de rekommenderade företagen just ditt jobb med glädje.

Orter i Stockholms län
Danderyd  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 elektriker i Stockholms län

• Milica B
    Milica B: Super bra , snabb och professionell service. Vi blev kontaktade direkt och dem kom ut väldigt snabbt och åtgärdade problemet. Kan rekommendera varmt !
  • Niklas G
    Niklas G: Mycket bra jobb i form av att kakla in stor vägg i kök samt en del mindre småarbeten!
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • JFK Elektriska AB

26 omdömen
    Loa B
    Loa B: Alltid proffsiga, hjälpsamma och lösningsorienterade.
  • Jan A
    Jan A: Vi fick problem med att elen slutade fungera i delar av huset sent på kvällen. Inga vanliga åtgärder avhjälpte problemet. Kontaktade då Johan på JR Elektriska som via telefon kunde guida mig att lösa problemet! Vilken hjälte!
  • Elin R
    Elin R: El Bergman Sth Ab. Tomasz och Waldemar. Högsta betyg och varmaste rekommendationer. Utfört arbete med stor profession och noggrannhet. Tålmodiga och med bra kreativa idéer hjälpte dom till när vi många gånger ändrade oss om hur vi ville att lampor, dimmrar och utag skulle sitta. Alltid på plats i tid. Gick alltid att få tag på. Höll tidsplan och informerade väl om kostnader och offert-beskrivning. Arbete: Stor omfattande el renovering av 50-tals radhus. Bytte ut all original-el till ny Elcentralen och nya ledningar och trådar på 3 plan. Installerade utomhus-uttag, installerade plejd-dimmer med tillhörande system app, samt mycket mer. Vi kan med glädje rekommendera Tomasz och hans team. // Elin och Rickard.
  • Marie K
    Marie K: Mycket bra service, snabb leverans och professionellt utförande.
  • JONAS B
    JONAS B: Otroligt bra service och väldigt lösningsorienterad. Kunnig, noggrann och lätt att arbeta med. Kan definitivt rekommendera.
  • Sai-Wing C
    Sai-Wing C: Fixade elcentraler till en med automatsäkring och jordfelsbrytare. Nöjd och glad med arbetet, materialet och priset, kan varmt rekommenderas.
  • Mikael T
    Mikael T: Fick väldigt bra kontakt med Edwards Elektriska som hade en av de två bästa offerterna och är väldigt nöjd med att ha valt dem. Jobbet var att byta samtliga el-kablage, uttag, knappsatser, lamputtag samt el-central i min lägenhet där allt var från 1957. Arbetet utfördes snabbt, professionellt och smidigt trots att jag hade prylar precis överallt (så som det ofta blir vid renovering) och trots att det var kort om tid. Supernöjd och kan verkligen rekommendera Edwards till Dig som funderar på vem du ska välja!
  • Camilla O
    Camilla O: Vi anlitade Savalle Entreprenad för att bygga ihop råvinden över oss med vår lägenhet. Resultatet blev så bra! Savalle Entreprenad är enkla att jobba med, ledde projektet med bravur och hjälpte oss med många smarta lösningar. Rekommenderar varmt detta företag.
  • Martin W
    Martin W: Bra och trevliga. Rekommenderas
  • Johan M
    Johan M: Professionellt team med dedikerad projektledare som hade god kontakt med oss och de olika arbetslagen. Upplevde att bolaget gjorde sitt yttersta för att vara överens om detaljerna innan byggstart och använde sig av konsumentverkets "Hantverkarformuläret 14" som hjälper båda parter med en gemensam spec. Hantverkarna utförde ett bra arbete där alla eventuella frågor som kom upp diskuterades med oss som beställare genom projektledaren. Arbetet utfördes med utmärkt resultat och finish. Några problem stöttes på längs vägen men vi upplever att de löstes på ett OK sätt tillsammans med oss som beställare. Bolaget hade även en hel del bra feedback på alternativa lösningar vid flera tillfällen vilket uppskattas varmt. Efter avslutat arbete har vi vid två tillfällen snabbt (inom ett par dagar) fått hjälp när något behövt "justeras".
  • Elizabeth  G
    Elizabeth G: Are you a foreigner ? establishing a bussiness or living in Stockholm Sweden and needs electrical help? finding a reliable , honest , quality electrician is not as easy as you thought !! . I used 4 different electricians in the past since I lived in this country and what a hell lot of problems I got.none of them are license and they took advantaged of me and what an awful work they did !!! Then I started all over again and finally found the best one..All electrical connections in my flat and in my shops was tottaly renewed to a high standard and very safe than ever. He saw all problems , the work became longer but I am very satisfied ...and to be sure this time my brother who is also an electrician in London came and checked the connections and was impressed of his work .Worth paying a man like this and it all became cheap in the end..Very Highly recommended !!
  • Mats V
    Mats V: Vänligt bemötande! Kommer kontakta dem igen om mer eljobb skulle dyka upp hemma.
  • Rasmus R
    Rasmus R: Fick hjälp att byta ut golvvärmetermostat. Funkar som det ska och Amarillo var väldigt trevlig och proffsig.
  • ELFronten AB

24 omdömen
    Botkyrka A
    Botkyrka A: Seriösa och pålitliga Ordentliga installationer 👍🏼
  • Byggimperium Sverige AB

28 omdömen
    Mathias E
    Mathias E: Vi anlitade Byggimperium för att putsa en fasad på vår villa som hade en skada på grund av dålig avrinning. Från första kontakt, när vi gick igenom vad vi önskade göra, fungerade allt fantastiskt smidigt och vi fick ett väldigt bra bemötande och vägledning. Allt arbete startade, pågick och avslutades i avtalad tid till den kostnad som vi kommit överens om. Vid frågor som kom upp hade vi direkt kommunikation och kunde lösa det utan några som helst krångligheter. Vi gjorde även en tilläggsbeställning som smidigt hanterades. Helt exemplariskt! Resultatet blev riktigt bra och uppfyller allt precis som vi önskat. Har försökt komma på något som skulle kunna ha gjort annorlunda, eller förbättras, men kan inte komma på något. Sammanfattat är vi helt enkelt otroligt nöjda.
  • Milad H
    Milad H: Proffs i branschen och noga på arbete
  • Li K
    Li K: Hej Det är bra service. Jag får rekommendera din företaget vidare att ni är bra . Mvh Samlee Kongnok
  • ANDREI D
    ANDREI D: Har haft Afram som snickare sen hade de en underleverantör som slipade om golven. Sen målade två killar om vardagsrum och hall, det blev väldigt snyggt jag är supernöjd med slutresultatet, men de var tvungna att jobba en lördag för att hinna i fatt. Men det gick bra. Kommer att anlita igen!
  • Stephanie W
    Stephanie W: Jättenöjda med helrenoveringen av vår lägenhet. Effektiva, bra kommunikation och fint slutresultat! Kan verkligen rekommendera Runefors Bygg AB.
  • URBAN S
    URBAN S: Jättetrevlig elinstallatör som på ett professionellt sätt hjälpte mig att dra om el till badrum. Trevliga att ha att göra med på alla vis.
  • Rayisa A
    Rayisa A: Armswe AB gjorde en fantastisk helrenovering av mitt badrum i Nacka. Bemötandet jag fick var mycket professionellt och mina förväntningar uppfylldes med råge. Jag kan verkligen rekommendera Armswe AB
123456...13