Helén H:
Snabba med att komma och bedöma och lämna offert. Gjorde ett effektivt och bra arbete. Lösningsorienteradade tex. Fanns hål i väggarna som förra ägarna hade tapetserat över då löste dem det genom att åtgärda hålet för att sedan arbeta vidare med ytskiktet vilket.
Vi hade valt en tapet med det mycket mönsterpassning och många små och smala ytor och tapeten är fint passad. Offert och faktura stämmer överens, så inga tråkiga överraskningar.
Kommer använda renomåleri igen!
BETTINA F:
Emil och Micke gjorde ett fantastiskt jobb hos oss. Vi beställde en mur i vår trädgård för att höja en perennplantering och få den avskild från gräsmattan och en bättre dränering för huset, eftersom våra stuprör slutar ovanför marken. De var proffsiga, trevliga och svarade på alla min tusen "varför"-frågor. Har lärt mig massor och kommer boka de igen för att fixa en mur på framsidan i mars/april. Kan varmt rekommendera de två!
Välkommen till Alpid! Vi sköter små som stora bygg- och markentreprenader och jobbar alltid effektivt och noggrant.
Johan R:
Alpid byggde vårt hus på Sandhamn och vi får nästan dagligen komplimanger över hur fint, smakfullt och välgjort huset är. Helproffsigt bolag som levererar kvalitet in i minsta detalj och håller tidplanen. Kan varmt rekommendera detta byggbolag
Mvh/Johan
Janni Sebastian W:
Väldigt bra bemötande, snabbt genomfört och väl utfört arbete. De var väldigt mån om att resultatet skulle bli bra och åtgärdade ett litet missöde utan större diskussion.
Oscar N:
I samband med att vi renoverade huset 2019 uppstod ett behov av stenskivor till köket. Vår entrepenör Qicon hade krokat ihop sig med en leverantör i Täby, men denne svarade inte ens på offertförfrågningar, och när jag väl på uppmaning från Qicon stötte på och fick en offert var denne sjukt dyr.
Jag började luska runt och fann till slut Svenska Stengruppen (SSG) på Ritarslingan 3 i Arninge. SSG drivs av en fyrhövdad syskonskara (tre systrar och en bror). De är otroligt trevliga. Det var mycket lätt att ha med dem att göra.
Vi fick offert i handen på första besöket. Priset var helt OK. Vi tackade ja. Vi kom överens om tid och plats för leverans. Leveranshastigheten var otroligt snabb. Från beställning till leverans tog det typ 10 dagar. Nåja, vi valde ett av standardmaterialet de hade hemma - svensk putsad granit - standard avfasad kant. Vi hade också detaljerade arkitektritningar på hur det skulle vara måttmässigt.
SSG har egen tillverkning i Arninge, så är det inga konstigheter om materialet finns på plats. De duktiga hantverkare och verktyg som får det att hända.
När brodern i syskonskaran till slut levererade hällarna, frågade jag vad det vägde. Han svarade, ”det vill jag inte veta”. Sen bar han och hans medarbetare in stenen, monterade och applicerade silikon. Det blev jättesnyggt.
Jag har haft mest kontakt med Madde, en av systrarna, och en del med Frida. Jag kommer inte ihåg vad det fjärde syskonet heter. Hursomhaver, de var väldigt trevliga att ha att göra med. Nu 2023 var jag missnöjd med Ikea bänkskivorna i badrummet. Gissa vilka jag kontaktade? SSG. Fina 2 cm granitskivor finns nu på plats. SSG: Ni är fantastiska och mycket trevliga att ha att göra med.
Liisa H:
Supernöjd med företagets arbete med anläggning av parkeringsplats. Professionellt och noggrant genomfört. Arbetet utfördes även enligt överenskomna tidsramar.
Rachele L:
Jag rekommenderar Erema de har grävt hos mig och gjorde en underbar arbete.rent lämnade de efter sig och allt i ordning.
Pris vad helt ok mycket trevliga och samarbetets vilja .
Jag är mycket nöjd .
Ni få prova med de helt värt .
Rachele i bromma
Marketta S:
Trevligt bemötande , levde upp till våra förväntningar . Noggrann. Vår upplevelse har varit väldigt bra . Rekommenderar verkligen R2 entreprenad . Byte av fasad och målning av kedjehus , målning av garage .
Nina A:
Vi har totalrenoverat ett hus i Nykvarn där Beg Bygg varit projektledare. De har visat stor kunnighet, professionalism och effektivitet. Vi är jätte nöjda och tacksamma för all hjälp och för alla tipps och tricks! Tack Rickard och personal!!! ❤️ Nina & Peter
Eva L:
Vagges Bygg och Mark AB hjälpte oss att byta vindskivor på vår villa. De gjorde ett toppenjobb och var dessutom väldigt trevliga och levde verkligen upp till våra förväntningar när det kvalitet. Vi vill varmt rekommendera företaget.
Marcus Karl Gunnar E:
Anlitade Habab till en början för att göra ventilerat golv i vår villa som vi helrenoverar.
Det slutar med att de även renoverar ett badrum och hjälper till med en hel del övrigt.
Superbra, kommer anlita dem igen när vi kör igång med övervåningen.
Sven Nicklas S:
Anlitade Stolpes för att göra om vår utemiljö i vår bostadsrättsförening samt trädgårdsskötselavtal. De har hög professionlitet och jobbar på. Är flexibla och utför sina arbeten med mycket hög kvalitet
Gunnar N:
En bättre plattsättare har inte skådats. Han har gjort två badrum (varav set ena rätt stort) med komplicerad kakelsättning. Otroligt snyggt och prisvärt. Kanon!
Eva J:
Proffesionell firma, lättsamma arbetare med mycket erfarenhet. De gjorde en vinkällare åt oss genom att kila bort berg i källaren. Mycket nöjd med deras arbete! Det gick snabbt och smidigt.
Melker H:
Jag är väldigt nöjd med det arbete som Lukas och hans medarbetare utförde när vi skulle spräcka för en p-plats på vår tomt. Bra pris, arbetade effektivt och trevligt bemötande.
Rekommenderas varmt!