Mäklare in Sundbyberg

6 reviewed mäklare in Sundbyberg municipality

• Fastighetsbyrån Sundbyberg

2,267 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån i Sundbyberg! Vi har koll på området och sätter dina behov först i bostadsaffären.
    Sven-Olof Å
    Sven-Olof Å: Vänligt och nästan familjärt bemötande. Intresserad av våra behov och situation för att bemöta önskemål och krav, men ändå tydlig i befintliga begränsningar.
  • Driver du mäklarfirma i Sundbyberg?

• 1,220 opinions
    Var med oss och sälj din lägenhet, villa eller radhus. Vi på Svenska Fastighetsförmedling har den kompetens som behövs för att värdera, sälja och/eller köpa din bostad.
    Anne-Marie H
    Anne-Marie H: Vi är mycket nöjda med samarbetet med vår mäklare. Genom hela försäljningsprocessen har Johanna varit pålitlig, engagerad och alltid tillgänglig för frågor och diskussioner kring försäljningen. Vi uppskattade särskilt den öppna dialogen och flexibiliteten, där våra tankar och önskemål alltid togs på allvar. Johanna skapade ett stort förtroende och gjorde hela processen både trygg och smidig. Vi kan varmt rekommendera henne vidare.
  • HusmanHagberg Sundbyberg

1,068 opinions
    Robin S
    Robin S: Vi är väldigt nöjda med Sebastian som mäklare. Han lyssnade verkligen på våra behov och var ett tryggt bollplank genom hela processen. Försäljningen gick smidigt från start till mål, och kommunikationen var tydlig och proaktiv hela vägen. Samarbetet kändes professionellt och vi hade ett högt förtroende för honom, vilket gjorde stor skillnad. Vi kan varmt rekommendera Sebastian till andra som söker en engagerad och pålitlig mäklare.
  • HusmanHagberg Solna

1,030 opinions
    Vi är en fastighetsmäklare som kan Solna. Tveka inte att kontakta oss inför din bostadsaffär!
    Martin B
    Martin B: Köpte lägenhet i Solna via Niklas. Mycket nöjd med servicen från Niklas, han är engagerad och tillmötesgående, alltid snabb återkoppling. Han hade bra kännedom om objektet och gav ett pålitligt intryck.
  • Tobias F
    Tobias F: Mkt bra och professionellt bemötande. Alltid tillgänglig. Var hjälpsam och gjorde ett bra jobb med vår försäljning. Vi fock bra betalt för lägenheten. Gabriel var även hjälpsam och gav många bra tips i vår köpprocess vilket var ett stort plus. Rekommenderas starkt.
  • Driver du mäklarfirma i Sundbyberg?

• 9 opinions
    Lukas G
    Lukas G: Kan verkligen rekommendera Notar Sundbyberg! Både Michelle Colegate och Roxana Sabouri gjorde ett otroligt bra jobb med vår lägenhet! De gör verkligen sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd! Stort tack!
Show page: