Alla kategorier Mäklare Stockholms län Sundbyberg Svenska mäklarhuset Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

Sundbybergs Torg 3, 172 67 Sundbyberg — Visa karta

4.7 i betyg av 89 rekommendationer
Marknadsledande i Sundbyberg!
Att byta bostad handlar om drömmar, visioner och verklighet. Våra mäklare finns tillgängliga för dig vid rätt tillfällen i livet och ger dig möjligheterna som hjälper dig genom din bostadsaffär. Med fokus på professionalitet, kunskap och god lokalkännedom tar våra mäklare dig genom hela processen, oavsett om du ska köpa eller sälja bostad.

Vi på Svenska Mäklarhuset Sundbyberg kan stolt säga att vi är bäst på visningar, något som vi menar genererar en tryggare och mer genomtänkt bostadsaffär för både köpare och säljare.

Besök vår hemsida för mer information!
Stängt just nu
Mån-Fre: 08:30-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 89 kunder tycker om Svenska Mäklarhuset Sundbyberg

 • Jasmine L
  Jasmine L skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Vi använde oss utav Gabriel för försäljning av vår lägenhet. Han gjorde ett utmärkt jobb, vi skulle utan tvekan använda oss utav honom igen!
  gillar detta
 • Shpend I
  Shpend I skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Köpte nyss en lägenhet ifrån Bilir. Jag tycker själv jag var jobbig då jag ville flytta på datum gällande sign av avtal och jag hade många olika frågor. Bilir löste alla ändringar av datum till mina önskemål och svarade på de frågor han kunde. De frågorna han inte var helt säker på tog han föst reda på svaret innan svarade mig vilket jag kände var väldigt tryggt. Extremt professionell och fick mig som kund att känna mig trygg.

  Arbetsmoralen var på topp då jag i stort sett kunde höra av mig 24/7. Det var väldigt viktigt då mitt jobb inte alltid tillåter mig att ha konversationer under normala arbetstider.

  Rekommendera STARKT!
  gillar detta
 • Alexander T
  Alexander T skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Gabriel Bilir har varit en fantastik mäklare under hela processen. Han gav oss direkt ett seriöst intryck. Försäljningen gick super. Han höll oss uppdaterade hela tiden och kämpade gediget för att vi skulle få en bra vinst. Jag har i mitt liv flyttat ett flertal gånger. Men en mäklare som Gabriel Bilir har jag aldrig träffat. Engagerad och driven. Ni som överväger att sälja er bostad skall verkligen kontakta Gabriel och sedan kommer ni luta er tillbaka och njuta av en god försäljning.
  gillar detta
 • Ken H
  Ken H skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Josephine, som vi haft att göra med ett par gånger nu (både köpt av- och sålt genom), erbjuder utmärkt service, god kompetens, med stort kunnande och framför allt ett mycket stort engagemang! Vill ni känna er trygga med er försäljning och få ut högsta möjliga pris? -Anlita Josephine, är min rekommendation!
  gillar detta
 • Tobias F
  Tobias F skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Mkt bra och professionellt bemötande. Alltid tillgänglig. Var hjälpsam och gjorde ett bra jobb med vår försäljning. Vi fock bra betalt för lägenheten. Gabriel var även hjälpsam och gav många bra tips i vår köpprocess vilket var ett stort plus.
  Rekommenderas starkt.
  gillar detta
 • Nina P
  Nina P skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Trevlig och bra service genom processen, dock något dåligt påläst och sålde inte in lägenheten så mycket egentligen.
  gillar detta
 • Elie G
  Elie G skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Väldigt serviceinriktad som gjorde mig som kund trygg då återkopplingen kring hela förhandlingsförloppet var utmärkt. Verkligen en mäklare jag kommer välja igen & rekommendera vidare till andra.
  gillar detta
 • Safa K
  Safa K skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  En person att känna förtroende för. Mycket trevlig och proffsig. Lätt att prata med vilket är skönt när man är i processen att sälja, det kan kännas stressigt och oroligt annars. Kan rekommendera Gabriel till alla.
  gillar detta
 • Okan D
  Okan D skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Gabriel är en korrekt , väl informerande, förtroendegivande person därav det yrke som passar honom och hans personlighet. Fantastisk support och informations rik person med förmåga att sälja in en upplevelse på korrekt och yrkesmässigt proffesionellt sätt. Super nöjd!
  gillar detta
 • Mimmi S
  Mimmi S skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Efter ett snabbt husköp behövde vi få ut vår lägenhet snabbt! Gabriel löste såväl fotograf som alla andra delar som behövdes för att allt skulle gå snabbt & smidigt, annonsen skrevs och lades ut inom 48h från första samtal. Tack vare den supersnabba processen lyckades vi sälja lägenheten före ordinarie visning och till ett pris över våra förväntningar i förhållande till den marknad som var då! Gabriel fanns alltid tillgänglig, per mail, telefon och sms, något som vi som säljare verkligen uppskattade mitt i all stress. Vi är så oerhört nöjda med Gabriel och kan varmt rekommendera honom!!
  gillar detta
 • Amir A
  Amir A skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Gabriel Bilir sålde vår lägenhet på Kungsholms strand. Gabriel är trots sin ringa ålder en mycket kunnig och professionell mäklare som är närvarande med dig som säljare under hela processen. Han lade verkligen ner mycket tid och engagemang i vår försäljning, allt från fotografering där han och fotografen gick igenom varje vinkel till att han hade "minipresentationer" för spekulanterna på visningarna.

  Bostadsmarknaden var något instabil när vi sålde vår lägenhet och det gick lite trögt i början. Men Gabriel gav inte upp utan såg med sitt engagemang till att få upp intresset för just vår lägenhet. Vi är supernöjda med resultatet!

  Vi såg faktiskt Gabriel på en visning som vi var på och kände att han var vår mäklare trots att Kungsholmen inte var hans område.
  Vi kan varmt rekommendera Gabriel Bilir som mäklare!
  gillar detta
 • Sara J
  Sara J skrev om Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Safa kvist utan tvekan bästa och professionella mäklaren.

  Även flera grannar som är super nöjda!
  gillar detta
 • Johanna M
  Johanna M skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Josephine Kvist är både en genuint trevlig person och en riktigt duktig säljare. Under 2016 har vi både sålt och köpt lägenhet med Josephine Kvist som mäklare och varit väldigt nöjda i båda affärerna. Rekommenderas!
  gillar detta
 • Anders G
  Anders G skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Rekord försäljning utan visning, rekommenderar Gabriel starkt!
  gillar detta
 • Hakim E
  Hakim E skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Väldigt tillmötesgående och engagerad mäklare man får lätt kontakt med. Josephine är kunnig, proffsig och förtroende ingivande. Skulle rekommendera Josephine starkt.
  gillar detta
 • Anders J
  Anders J skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Bra bemötande. gav ett kunnigt intryck och väl påläst om objektet och omgivningen.
  gillar detta
 • Moritz K
  Moritz K skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Josephine var gav ett mycket positivt intryck direkt från första kontakten vi hade och tycker att hela köpprocessen med tillhörande praktikaliteter gick väldigt smidigt. Josephine var en verkligen kundinriktad mäklare och kommer högst antagligen att anlita henne när hon jag behöver boende nästa gång.
  gillar detta
 • Sebastian V
  Sebastian V skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Jag tyckte Gabriel var rakt igenom trevlig och enkel att jobba med. Han var duktig på att kommunicera de olika stegen i processen, lätt att nå, och gav ett ärligt intryck. Mycket nöjd med Gabriel som mäklare!
  gillar detta
 • Frans H
  Frans H skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  En bra mäklare som jobbar snabbt.
  Har bra dialog med sina kunder.
  gillar detta
 • Andreas B
  Andreas B skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Jag är jättenöjd med Gabriel och hur han hanterade affären. Mycket proffsigt jämfört med Notar som jag var i kontakt med först!
  gillar detta
 • David P
  David P skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Han är en väldigt skicklig säljare.
  gillar detta
 • Ida N
  Ida N skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Gabriel gick verkligen ur sin väg för att hjälpa mig i säljprocessen av min lägenhet och såg till att allt gick smidigt, det kändes väldigt tryggt att lämna försäljningen i hans händer. Han är en riktig stjärna!
  gillar detta
 • Ronnie E
  Ronnie E skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Bra bemötande.
  Trevlig, professionell.
  Inger förtroende och hjälper till om kunden har några frågor.
  gillar detta
 • Mia N
  Mia N skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  En rakt igenom professionell mäklare! Ärlig, hängiven, trygg och trevlig. Precis så som man önskar och vill att en mäklare ska vara!
  gillar detta
 • Gianina O
  Gianina O skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Gabriel Bilir var mycket hjälpsam och jobbade hårt för att sälja vår lägenhet. Hans engagemang var stort och vi kommer definitivt att ringa till honom när det blir dags att sälja vår lägenhet.
  gillar detta
 • Erik L
  Erik L skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Jag är mycket nöjd med Josephine, hon har de egenskaper jag tycker är viktigast hos en mäklare. Hon är noggrann, seriös, påläst och engagerad. Hon får både säljare och köpare att känna sig trygga under processen.
  gillar detta
 • Malin H
  Malin H skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Min upplevelse var väldigt bra. Jag är mycket nöjd med Gabriels arbete!
  gillar detta
 • Marianne H
  Marianne H skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Trevlig, kunnig, vänlig.
  ..............................
  gillar detta
 • John B
  John B skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Gabriel är en mycket professionell och duktig mäklare som har stor kunskap om bostadsförsäljning. Han har en ödmjuk framtoning och lyssnar ordentligt innan han lägger fram sina förslag som känns mycket väl underbyggda. Jag är utomordentligt nöjd med Gabriel och hur han hanterade försäljningen av min bostadsrätt. Jag rekommenderar honom reservationslöst.
  gillar detta
 • Erik I
  Erik I skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Jag tyckte att Gabriel gjorde ett bra jobb. Han känns ganska junior, men var ärlig med saker han hade dålig koll och återkom alltid med svar när han hade fått input av sina kollegor.
  gillar detta
 • Linda B
  Linda B skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Jag rekommenderar varmt Gabriel Bilir på Svenska mäklarhuset i Sundbyberg. Proffsig och påläst med ett mycket trevligt bemötande. Kommer anlita honom helt klart igen!
  gillar detta
 • Behrang A
  Behrang A skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Högsta graden av professionalitet och transparens! Gabriel skötte sitt jobb utöver förväntan och levererade på alla leverabler under tiden som min mäklare. Jag skulle rekommendera Gabriel till alla som säljer någon form av fastighet/bostad.
  gillar detta
 • Brf Kompassen
  Brf Kompassen skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Gabriel Bilir är väldigt serviceminded som mäklare.Gabriel känner till vårt område väl.
  Han är detaljerad och noggrann.
  Gabriel har på kort tid sålt 6-7 st lägenheter i vårt område dvs Brf Kompassen 1 ,det vill säga ganska mycket.

  Med Vänliga Hälsningar Carlo Musella Ordförande Brf Kompassen 1
  gillar detta
 • Faraj A
  Faraj A skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Lovar mycket- gjorde fel i uträkningen vilket gjorde mig sömnlös en natt.
  gillar detta
 • Stefan H
  Stefan H skrev om Gabriel Bilir en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Allt med honom var superproffsigt
  gillar detta
 • Alex M
  Alex M skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Jag fick ett väldigt bra bemötande och allt kändes väldigt proffsigt. Världens bästa mäklare!
  gillar detta
 • Sara P
  Sara P skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Josephine var skicklig från start. Hon lyckades sälja vår bostadsrätt till ett mycket bra pris och hade ett trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda.
  gillar detta
 • Rebecca N
  Rebecca N skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Mycket bra upplevelse där mäklaren gav ett mycket professionellt, säkert och ödmjukt intryck! Dessutom en mycket glad och härlig tjej, vi kommer garanterat fråga efter Josephine när vi ska sälja!
  gillar detta
 • Charlotta B
  Charlotta B skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Josephine Kvist är en professionell mäklare ut i fingerspetsarna. Hon var mycket påläst på fastigheten och området. Hon har givit mig all tänkbar service och gjort ett gediget arbete för att min försäljning skulle gå så bra som möjligt, vilket den också gjorde. Jag rekommenderar henne varmt!
  gillar detta
 • Bengt B
  Bengt B skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Trevligt och sakligt bemötande
  gillar detta
 • Inger B
  Inger B skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Seriös o kunnig mäklare som gav en god service,
  gillar detta
 • Evelina M
  Evelina M skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Mycket trevlig tjej som gav ett väldigt positivt intryck och bemötande. Ödmjuk, glad och jordnära vilket uppskattas i en situation som ett lägenhetsköp. Kommer definitivt att tipsa om Josephine som mäklare och höra av mig till henne när jag skall sälja eller köpa.
  gillar detta
 • Lucas R
  Lucas R skrev om Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Utelämnade information gällande stambyte. Enligt henna fanns det inte några planer inom kort framtid att göra stambyte. Men när jag pratade med föreningen sa dom att dom visst planerar en sådan och att hon blivit informerad om detta.
  gillar detta
 • Magnus K
  Magnus K skrev om Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Kompetent, service villig, snabb, åtkomlig, skapar goda värden, trevlig.
  gillar detta
 • Dennis D
  Dennis D skrev om Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Mäklarhuset i Sundbyberg var väldigt flexibla och hjälpsamma.
  gillar detta
 • Caroline S
  Caroline S skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Jag tycker Josephine är en otroligt duktig mäklare! Gav vid första mötet ett proffesionellt intryck som fick mig som säljare att känna mig trygg. Hade genom hela försäljningsprocessen stenkoll på läget och fanns bara ett sms eller samtal bort om det var något som jag undrade över. Mycket personlig i sitt sätt att jobba och visar på stort engagemang för sitt yrke!

  Jag skulle gärna rekommendera Josephine till andra säljare.

  Med vänlig hälsning, Caroline Ström
  gillar detta
 • Sara K
  Sara K skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Super nöjd med Josephin, kunde inte blivit bättre än det blev.
  gillar detta
 • Anders B
  Anders B skrev om Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Proffsig attityd, kunnig samt alltid tillgänglig. Snygg.
  gillar detta
 • Lena N
  Lena N skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Josephine Kvist är en mycket professionell och förtroendeingivande mäklare!
  gillar detta
 • Åsa O
  Åsa O skrev om Josephine Kvist en del av Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
  Vi är mycket nöjda med allt arbete Josephine la ner på vår försäljning och resultatet vi fick! Hon är mycket professionell och mycket engagerad. Vi kommer absolut kontakta henne vid framtida försäljning.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Sundbybergs Torg 3, 172 67 Sundbyberg
Kategorier