Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

• BadgeElevenYears
1 185
4.9
Call 08-520 245 40 Share

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg! Letar du bostad eller går i säljtankar? Låt då någon av våra duktiga mäklare hjälpa dig på vägen mot din drömbostad. Med ett starkt varumärke i ryggen och en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i Sundbyberg kan vi hjälpa dig på bästa sätt vid en försäljning av din bostad....

1185 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2019

Martina Ö
Bought an apartment with Lisa Simu a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Mycket professionell och serviceinriktad mäklare som verkligen sätter både säljare och köpare i fokus. Hela köpprocessen genomfördes smidigt och utan några problem.

Andrea J
Sold an apartment with Lisa Simu a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vi anlitade Lisa för att sälja vår lägenhet i Sundbyberg, och vi kunde inte vara mer nöjda. Hon har följt oss genom hela processen under två års tid – alltid tålmodig lyhörd och ett fantastiskt bollplank. Lisa har hjälpt oss att navigera när det varit rätt tid att sälja, lagt upp en trygg och genomtänkt strategi och till slut sett till att vi fick ett riktigt bra pris för vår lägenhet. Det utmärker Lisa är hennes omtänksamma och professionella bemötande. Hon är varsam, närvarande och engagerad utan att någonsin vara pushig...

Emilia R
Bought an apartment with Erkan Inan a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Professionell och kunnig mäklare. Snabb och smidig process med gott bemötande. Rekommenderar!

Niloofar Y
Sold an apartment with Erkan Inan a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Erkan har varit professionell från första stund till avslut och alltid visat stort engagemang. Under hela processen har vi känt oss trygga. Med stor marginal är han den bästa mäklaren vi har träffat på. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare

Sofia S
Sundbyberg

Erkan är extremt professionell, lyhörd och engagerad. Han känner till området mycket väl och guidar tryggt genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom!

Szabolcs B
Bought an apartment with Alexander Wall a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Ör

Alexander has been extremely professional: helpful, responsive, and very understanding to my needs as a first time buyer (I believe I did not make the process easy for him). Providing printouts of the apartment description with pens and measuring tape was a nice touch that I have not seen in other places. While I do not expect to return as a customer anytime soon, I am 100% satisfied with this process and wish him the best.

Beatrix S
Sundbyberg

Kunnig mäklare som gjorde köpupplevelsen smidig och samtidigt kul. Otroligt nöjd!

Katarina Birgitta Theresia N
Sundbyberg

Jag tycker att köpet av lägenheten gick mycket smidigt. Säljaren var tydlig med sina förväntningar och jag passade in i dennes önskemål. Där hjälpte mäklaren till så det blev en snabb affär.

Mattias J
Sundbyberg

Bra, proffsig (trots att han är AIK:are!!), kunnig, trevlig och lättsam. Skapade en bra atmosfär runt affären.

Vito T
Sundbyberg

Han har varit lugn, professionell, tålmodig med alla mina frågor och väldigt lätt att ha att göra med.

Emilia P
Sundbyberg

Trevligt och proffesionellt bemötande samt bra och snabb hjälp med hastigt uppkomna frågor under processen. Rekommenderar varmt Erkan som mäklare!

Stina B
Sundbyberg

Erkan är verkligen en helt fantastisk både mäklare och människa. I vår första försäljning valde vi att anlita Erkan på rekommendation och skulle aldrig vända oss till någon annan mäklare efter det. Han har tagit hand om oss som säljare på ett tryggt, proffsigt och mänskligt sätt som varit mycket uppskattat av oss. Han uppfattade direkt vårt behov och kunde vara proaktiv i sitt arbete vilket förenklade processen för oss. Vi är mycket tacksamma och nöjda med Erkans insats och rekommenderar honom varmt.

Hasan P
Sundbyberg

Trevlig och professionell! Vi köpte av honom och skulle rekommendera honom till andra.

Max N
Sundbyberg

⭐⭐⭐⭐⭐ Erkan Inan är en mäklare som levererar resultat. Han sålde min lägenhet för ett pris som översteg mina förväntningar och marknadsvärdet. Erkan är strukturerad, kommunikativ och alltid tillgänglig för frågor under processen. Hans marknadsanalys var träffsäker och budgivningen sköttes professionellt från start till slut. Jag skulle inte tveka att anlita Erkan igen och rekommenderar honom varmt till alla som funderar på att sälja sin bostad.

Dorjan M
Sundbyberg

Erkan är detaljerad, transparent och väldigt duktig på att följa upp. Från första stund så gick han igenom hela processen och har agerat som tryggt stöd rakt igenom. Skickar mina varmaste rekommendationer!

Ruzbeh
Sundbyberg

Erkan slog hans egna tidigare försäljningsrekord i vårat hus. Han genomförde försäljningen på ett föredömligt sätt, vill du sälja din bostad anlita Erkan, vill du enbart ha den till salu anlita en annan mäklare.

Rémi G
Sundbyberg

Very professional, avaible and great service.

Carola L
Bought an apartment with Wilma Wennerberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Lyhörd och snabb med återkoppling.

Naida B
Sold an apartment with Wilma Wennerberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Smidigt, enkelt och proffsigt! Mäklaren var mycket flexibel och lyhörd. Kommunikationen fungerade klockrent och vi blev aldrig lämnade med några frågetecken.

Simin B
Sundbyberg

Jag är nöjd med samarbetet. Wilma var professionell, hjälpsam och gjorde processen smidig.

Henrik S
Sold an apartment with Nicole Pigall a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Nicole har varit en toppen mäklare till oss, det har inte varit några tillfällen som känns påtryckande. Hon har varit väldigt lugn och varit väldigt tillmötesgående genom hela våran säljprocess. Hon är en driven och professionell mäklare.

Lina B
Sundbyberg

Jag kan varmt rekommendera Nicole som mäklare. Tydlig i kommunikationen och väldigt engagerad i försäljningen. Jag kände mig trygg genom hela processen. Skulle utan tvekan anlita henne igen.

Jennifer A
Sundbyberg

Vi är otroligt nöjda med Nicole som mäklare. Från första stund blev hon en trygghet och var väldigt engagerad i hela processen. Hon var alltid tydlig i sin kommunikation och samtidigt väldigt effektiv i allt hon gjorde. Nicole var ett fantastiskt stöd genom hela försäljningen. Hon höll oss uppdaterade och såg alltid till att vi kände oss trygga i våra beslut. Samtidigt märks det verkligen att hon har ett starkt driv och ett stort engagemang för sitt arbete. Tack vare Nicole kändes hela processen både smidig och trygg....

Emma H
Bought an apartment with Nicole Pigall a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Med hjälp av Nicole fick vi till en snabb och smidig affär.

Ali M
Sold an apartment with Alexander Wall a part of Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Ör

Alexander är en otrolig mäklare. Han är professionell, kunnig och skapar stort förtroende. Försäljningen gick snabbt och smidigt utan några som helst problem. Jag kan varmt rekommendera honom.

Olivia H
Sundbyberg

Erkan har varit toppen från start till mål! Lyhörd, tillmötesgående och gjorde det enkelt att ställa frågor/få till sig information! Detta var första gången jag sålde en lägenhet så mycket som var nytt för mig men Erkan var grym på att informera och förklara längs vägen och lät mig ställa alla dumma frågor. Jag valde Erkan som min mäklare då jag själv var på visning hos honom i jakten på ny bostad och fick ett väldigt professionellt intryck! Inte alls påträngande eller ”too much” som jag upplever att många mäklare är. Sen...

Hedda H
Sundbyberg

Erkan har varit otroligt trevlig och kompetent. Man litar på Erkan från första start. Han har en förmåga att få en att känna sig trygg och hörd. Vi behövde hjälp och Erkan levererade en snabb försäljning och dessutom till ett pris över förväntan. Förmodligen för att Erkan lyckades ta dit rätt intressenter. Allt som allt kunde det inte gått bättre, lite synd (lyxproblem) att vi inte hann använda våra bilder från fotograferingen som blev så fina!

Buster C
Centrala Sundbyberg

Smidig och smärtfri hantering av hela processen.

Helena E
Sundbyberg

Vi kan varmt rekommendera Erkan som mäklare! Från första mötet till avslutad affär upplevde vi ett otroligt engagemang och professionalism. Erkan var alltid tillgänglig, lyhörd för våra önskemål och trygg i sin rådgivning genom hela processen. Vi kände oss hela tiden välinformerade och trygga, vilket gjorde en annars stressig situation både smidig och positiv. Erkan överträffade verkligen våra förväntningar! Vi är mer än nöjda och skulle utan tvekan anlita honom igen.

Daniel Z
Sundbyberg

Duktig mäklare som har integritet och bryr sig främst om att kund och säljare ska vara nöjda.

Fanny W
Centrala Sundbyberg

Alexander är lätt att jobba med, sålde snabbt och smidigt!

Gustaf A
Sundbyberg

Otroligt hjälpsam, professionell och lyhörd. Var en fantastisk guide genom hela försäljningsprocessen!

Frida A
Sundbyberg

Mycket bra bemötande och trevlig. Professionell och bra rådgivning. Kunskap om det aktuella området och rådande marknad.

Karin Birgit A
Sundbyberg

Hon är mycket omtänksam o trevlig.

Linnéa K
Sundbyberg

Väldigt trevligt och tryggt att ha och göra med Erkan. God service, lättillgänglig och ett gott bemötande.

Magnus W
Centrala Sundbyberg

En trygghet genom hela processen. Vi är oerhört glada att ha fått samarbeta med Alexander från första mötet till skrivet kontrakt.

Pierre P
Sundbyberg

Erkan Inan är en proffsig och otroligt trevlig mäklare som verkligen tar sitt jobb på allvar han tar reda på fakta utan att man måste säga till honom vad vad han ska göra. jag har sålt ett antal bostäder genom åren och det skiljer verkligen mellan mäklare vissa tror att deras jobb är och sätta ut den på nätet och se om den säljer den sig själv han återkopplar hela tiden vad vi ska göra och man kan hela tiden ringa om man har frågor och sen svarar han det borde andra mäklare också läsa sig istället för att konstant...

Lina C
Sundbyberg

Otroligt bra och smidig hjälp av Erkan! Vi är så nöjda för att han var så bra på att både hantera oss köpare och säljarna på ett respektfullt sätt!

Petra P
Sundbyberg

Vi är så otroligt nöjda med Erkan så professionell, fantastisk återkoppling hela tiden, lyssnande,ödmjuk och sååå trevlig. Vi har anlitat många mäklare under åren då jag sålt lägenheter och hus, men ingen som varit så snabb och effektiv. Han levde verkligen upp till våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Erkan.

Sofie W
Centrala Sundbyberg

Alexander är en ödmjuk, kunnig och pålitlig mäklare. En trygghet för både köpare och säljare.

Tess B
Sundbyberg

Jag köpte min lägenhet med hjälp av Erkan och är väldigt nöjd med hela processen. Han gav bäst intryck av de mäklare jag träffat och det märks att han har riktigt bra koll på Sundbyberg som område och på själva lägenheten. Det märks att han brinner för sitt jobb och är engagerad i det han gör. Som förstagångsköpare kände jag mig trygg genom hela köpet. Han är professionell, snabb på att återkoppla och väldigt trevlig att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera honom och hör gärna av mig igen den dag det är dags att sälja.

Natalia C
Centrala Sundbyberg

Alexander har varit en fantastisk mäklare genom hela processen. Lugn, tillmötesgående och flexibel, vilket skapade trygghet från start till mål. Han var ett stort stöd i att få till en snabb och smidig affär vid köpet. Rekommenderas varmt!

Natalia C
Sundbyberg

Wilma har varit super. Hon har lyssnat in våra önskemål och arbetat efter dessa. Hon har löpande återkopplat samt varit engagerad i vår försäljning.

Carl Wilhelm S
Sundbyberg

Wilma gjorde ett utomordentligt jobb med att sälja min lägenhet. Hela processen gick snabbt och smidigt, med tydlig kommunikation från start till mål. Rekommenderas varmt!

Carolina T
Sundbyberg

Professionell, lyhörd och extremt trevlig. Vet vad han pratar om och duktig på att håll en uppdaterad. Vi kände oss trygga och är så nöjda med allting!

Lars J
Sundbyberg

Verkligen trevlig och samt informativ om läget och inte pådrivande gällande försäljningen samt situationen i säljprocessen.

Brf I
Sundbyberg

Erkan är proffsig, inlyssnande och mycket hjälpsam genom hela processen. Vi har fått tydliga och välgrundade mål på vägen. Kommunikationen fungerar utmärkt-han återkopplar snabbt, är lätt att nå och håller en informerad i varje steg. Dessutom har han mycket god kunskap om området där han verkar, vilket gett oss förtroende och trygghet. Vi kan rekommendera honom till alla som ska köpa eller sälja bostad!

Stefan R
Sundbyberg

Vi kunde inte vara mer nöjda med vår försäljning! Redan från första mötet fick vi ett väldigt gott intryck. Vår mäklare Wilma Wennerberg var engagerad, lyhörd och hade en tydlig och genomtänkt plan för hur försäljningen skulle läggas upp. Vi kände oss trygga genom hela processen och uppskattade verkligen den kontinuerliga uppföljningen och återkopplingen. Det märktes att Wilma la ner både tid och hjärta i försäljningen. Intresset för lägenheten byggdes upp på ett imponerande sätt, och vi kände hela tiden att allt gjordes...

Robin J
Sundbyberg

Wilma levde upp till våra förväntningar till fullo. Hon tog verkligen till sig våra önskemål och trots att vi hade det som ett kommande försäljning, arbetade hon målmedvetet och engagerat för att hitta den rätta köparen. Vi är otroligt nöjda och ger henne fullpott!

Sebastian S
Sundbyberg

Jag är otroligt nöjd med Erkan och hela försäljningsprocessen. Från första mötet till avslutad affär kändes allt tryggt, professionellt och väldigt väl genomfört. Erkan var alltid tillgänglig, gav tydliga och värdefulla råd och höll mig uppdaterad i varje steg. Det som verkligen gjorde skillnad var hans djupa kunskap om Sundbyberg. Han har full koll på området, målgruppen, prisbilden och vad som verkligen lyfter en bostad på just denna marknad. Det märktes tydligt att Erkan är expert på Sumpan, och det gav mig både trygghet...