Fastighetsbyrån Sundbyberg

• BadgeTwelveYears
2 267
4.9
Call 08-445 16 40 Share

Vi på Fastighetsbyrån kan Sundbyberg. Här finns närhet både till härliga grönområden, storstadens puls och massor av attraktiva bostäder. Kommunikationer finns alltid ett stenkast bort och service likaså. Vill du sälja eller köpa bostad här? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyråns kontor. Hos oss får du en mäklare som kan...

2267 omdömen om Fastighetsbyrån Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2015

Sven-Olof Å
Bought an apartment with Pourya Khalili a part of Fastighetsbyrån Sundbyberg

Vänligt och nästan familjärt bemötande. Intresserad av våra behov och situation för att bemöta önskemål och krav, men ändå tydlig i befintliga begränsningar.

Tandis B
Ursvik

Pourya gjorde hela försäljningsprocessen smidig och trygg. Alltid tillgänglig och med ett fantastiskt bemötande. Vi är nöjda med slutresultatet och rekommenderar varmt vidare!

Arash A
Sold an apartment with Gabriel Hadad a part of Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Gabriel Hadad är lugn och trygg. Professionell och engagerad.

Kian A
Lilla Alby

Väldigt erfaren, levererar på det hon lovade vi var väldigt imponerade från start till slut. Från första träff med Emelie till såld lägenhet ca 3 veckor. Vi Kände oss väldigt trygga med Emelie. Rekommenderar Starkt

Moa M
Centrala Sundbyberg

Upplevde att Gabriel arbetade för båda parter för att affären skulle gå i lås

Kevin S
Centrala Sundbyberg

Jättebra bemötande och tillgänglighet för frågor!

Kelvin W
Centrala Sundbyberg

Gabriel har varit helt exceptionell genom hela processen. Väldigt professionell, lyhörd och alltid snabb på att återkoppla, vilket skapade ett stort förtroende från start till mål. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en engagerad och skicklig mäklare.

Antonio F
Sold an apartment with David Ghanbari a part of Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Kändes trygg med David. regelbundna information vid varje steg. Bravo david

Kraste G
Rissne

Professionell, engagerad och pålitlig mäklare. Gav bra information och vägledning genom hela köpprocessen. Kan varmt rekommendera!

Molle Z
Lilla Alby

Gabriel Hadad på Fastighetsbyrån var professionell, engagerad och väldigt enkel att ha att göra med. Snabb återkoppling och ett tryggt intryck genom hela processen. Rekommenderas!

Mohammed Alexander S
Bought an apartment with Victor Lasses a part of Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Proffsig, alltid tillgänglig och gör det lilla extra. Rekommenderar starkt

Elias L

Snäll, professionell, lättillgänglig

Minh Tan Nate N
Lilla Alby

Vi hade en superbra erfarenhet av Victor som mäklare, han var konsultativ och förtroendeingivande genom hela processen! Vi rekommenderar Victor starkt!

Okan K
Rissne

Jag har haft 2 andra mäklare och försökt sälja i 3 år och byter sedan till Pourya som säljer den på 2 månader. Bra kommunikatör och driven mäklare. Alltid tillgänglig.

Sofi A
Centrala Sundbyberg

Victor överträffade våra förväntningar och genomförde en mycket lyckad försäljning. Han har varit lyhörd för våra behov och anpassat sig efter dem, vilket gjort hela processen trygg och smidig från start till mål. Kort sagt: riktigt bra!!

Caj A
Brotorp/järvastaden

Sammantaget en bra köp upplevelse

Ana G
Rissne

Jag vill gärna uttrycka min uppskattning för den utmärkta service vi fick vid köpet av vår bostad. Pourya var genom hela processen mycket engagerad, professionell och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Vi upplevde ett stort engagemang, tydlig kommunikation och en genuin vilja att hjälpa oss på bästa sätt. Tack vare denna insats kände vi oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera denna mäklare till andra.

Ntaria G
Centrala Sundbyberg

Jonathan var engagerad under hela försäljningsprocessen och kommunicerade effektivt och snabbt med oss. Smidig process från första visningen till kontraktsskrivningen. Vi kände oss trygga och skulle verkligen rekommendera Jonathan som mäklare.

Per S
Centrala Sundbyberg

Emelie var kunnig, engagerad, lyhörd, strategisk, kommunikativ och trevlig att ha att göra med. Jag kan varmt rekommendera henne.

Eldin P
Centrala Sundbyberg

Exceptionellt bra bemötande och service! Jonathan överträffade mina förväntningar med sitt engagemang, sin kunskap och sin tillgänglighet. En trygg och smidig affär från början till slut.

Erik R
Lilla Alby

Utmärkt hjälp med allt. Tog sig tiden att svara på alla frågor jag hade. Behjälplig.

Kian A

Camelia A
Centrala Sundbyberg

Jag är väldigt nöjd med Jonathan Neguse på Fastighetsbyrån Sundbyberg. Han var hjälpsam, professionell och lätt att ha att göra med genom hela processen. Det kändes tryggt från start till slut och han var alltid snabb på att svara på frågor. Jag uppskattade verkligen hans engagemang och sätt att bemöta oss. Kan varmt rekommendera honom.

Rodi G
Centrala Sundbyberg

Närvarande och förtroendeingivande genom hela processen!

Lukas K
Centrala Sundbyberg

Jonathan var otroligt flexibel och lätt att ha att göra med. Han såg till att göra det lilla extra!

Marielle S
Ursvik

Vi är mycket nöjda med Victor Lasses om skötte vår försäljning på ett professionellt och tryggt sätt. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt genom hela processen, och vi kände oss väl informerade och omhändertagna från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Victor Lasses.

Sayna R
Ursvik

He consistently provided valuable assistance and maintained a high level of professionalism.

Simone Aslan A
Ursvik

Niklas, han är mycket hjälpsam o förståndig, vi är tacksamma för hans all insatse 👍

Filip F
Sold an apartment with Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Jag är överlag nöjd med samarbetet. Mitt objekt var svårsålt, men teamet höll en hög aktivitetsnivå under en längre period och arbetade uthålligt genom hela processen. Utfallet i prisbilden motsvarade inte mina förväntningar, men jag har samtidigt förståelse för att förutsättningarna och tidslinjen begränsade möjligheterna. Givet läget upplevde jag att de gjorde vad som var möjligt. Jag kommer sannolikt att återkomma framöver, trots besvikelsen kring slutpriset.

Sofia K
Centrala Sundbyberg

Trevlig och bra mäklare, uppskattar arbetet som lades ner för att få till försäljningen!

Firas Hussien M

Trevligt, hjälpsam,snäll ,Duktig mäklare

Anna R
Sold an apartment with Niklas Lundmark a part of Fastighetsbyrån Sundbyberg
Ursvik

Professionell, ärlig och oerhört hjälpsam. Skulle rekommendera Niklas till andra.

Hannah L
Lilla Alby

Så grym! Gör det lilla extra!

Mikael E
Centrala Sundbyberg

Jag har både köpt och sålt via Jonathan. Det var hans förtroendeingivande bemötande när jag köpte av honom som gjorde att valet kändes självklart när jag senare skulle sälja

Robert G
Wrote about Jonathan Neguse a part of Fastighetsbyrån Sundbyberg

Skulle inte rekommendera denna mäklare till någon. Jonathan manipulerade säljare att välja köpare med ett lägre bud, utan att presentera vårt bud för säljaren. Vi fick tag i säljarna i och med att vi förstod att något inte stod rätt till. Säljarna var i chock över hur Jonathan hade undanhållit väsentlig information under sitt mäklaruppdrag. Bakgrunden till detta är att Jonathan hade behövt dela arvodet med en annan mäklare i Sumpan då denne hade visat oss lägenheten tidigare. För att få behålla hela arvodet själv fick vi...

Pontus R
Centrala Sundbyberg

Enkel och rak kommunikation. Lyhörd och hjälpsam!

Jack B
Lilla Alby

Jonathan är en mäklare av allra högsta kaliber. Har både köpt och sålt med honom och han är väldigt förtroendegivande. Känns väldigt bekvämt att gå igenom en affär med honom. Förstår sina kunders behov på ett djupt plan och är uppkopplad dygnet runt för att svara på frågor. Rekommenderar Jonathan starkt!

Daniel H
Ursvik

Snyggt skägg, bra dialog, trevlig, ytterst hjälpsam mot klient

Adam A
Centrala Sundbyberg

Mycket bra bemötande och pedagogisk för mig som förstagångsköpare.

Christian H
Centrala Sundbyberg

10/10. Jag rekommenderar verkligen Emelie; kunnig, tillgänglig och med ett starkt fokus på att få bästa möjliga resultat.

Rama R
Centrala Sundbyberg

Victor är en otroligt duktig och engagerad mäklare. Han jobbade stenhårt för att nå det slutpris vi önskade och överträffade verkligen våra förväntningar. Genom hela processen höll han oss uppdaterade och gjorde sitt yttersta för att få affären i hamn. Vi kan varmt rekommendera Victor!

Åsa E

Professionellt bemötande, påläst, tillmötesgående

Randall T
Centrala Sundbyberg

She did a great job! She was organised and friendly. We got a good price so we are very grateful. Nice one Emelie!

Elin G
Bought an apartment with Victor Lasses a part of Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Trevlig och professionell mäklare!

Hassan H
Ursvik

Professionell och tydlig, rekommenderar honom

William H
Centrala Sundbyberg

Tillgänglig dygnet runt, tog fram flertal idéer inför försäljningen och sålde med ett slutpris jag blev nöjd med

Francesco D
Rissne

Jag var mycket nöjd med Pourya. Han var mycket professionell och han var väldigt noga med hela processen att sälja min lägenhet. Han uppdaterade mig regelbundet och han forsökte uppfylla mina förväntingar.

Annika D
Rissne

Blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt, med tydlig och snabb kommunikation. Mäklaren levde helt upp till mina förväntningar och gjorde försäljningen smidig och trygg. Jag är mycket nöjda med hur mäklaren hanterade försäljningen av min bostad.

Susanna S
Centrala Sundbyberg

Vi köpte lägenheten av Victor och valde att sälja med honom också, vilket verkligen visar vilket förtroende vi har för honom. Affären gick snabbt och smidigt, och hela processen kändes trygg och enkel från början till slut. Victor är en engagerad mäklare som verkligen levererar, vi kan varmt rekommendera honom!

David K
Centrala Sundbyberg

Toppenarbete med försäljning, väldigt engagerad!