Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 restauranger i Stockholms län

• 4 omdömen
    Nikke L
    Nikke L: Riktigt trevlig pub med ett helt OK ölutbud. Inget röjarställe, utan snarare ett stamhak för kungsholmare som vill ta sig ett par glas. Maten består av klassiska pubrätter: cheesburgare, fish & chips, pastarätter, entrecôt... Extrapoäng för att de har Nils Oscars goda öl.
  • 7 omdömen
  • Jakob J
    Jakob J: Varje fredag beställer jag och min fru burgare från Jacks. Kvalitén vecka ut och vecka in är väldigt bra. Jalapeno burgaren är en favorit!
    Jakob J
    Jakob J: Falloumi har fått mig att återupptäcka falafel som enligt mig blir, rätt snabbt, rätt tråkig. Falloumi gör det däremot allt annat än tråkigt. Personlig favorit just nu är Sax. Mangohummusen får 5 recobollar. Gillar även att det ligger där det ligger. Passar väl in i Skanstulls vibe. Rekommenderas!
    Jakob J
    Jakob J: Brukar beställa take away härifrån. Favoriten är Wingman med extra Mayo Drizzle. Maten från Skålen är ett klassisk "blir inte för mätt" käk. Rekommenderas.
    Heléne L
    Heléne L: Detta meddelande har jag sänt till Winbergs: Vill bara tacka för trevligt bemötande den 14/8 vid 13:30-tiden. Jag var en krånglig gäst, men blev väldigt fint bemött av ljushårig tjej/kvinna. Jag kunde inte äta dagens rätt (Biff Lindström) men fick utan några problem istället beställa så många köttbullar jag önskade, med mos till. Det visade sig vara de godaste köttbullar jag ätit och moset var lika gott, fint upplagt var det också. Tack, ni räddade min dag (har haft magproblem en längre tid och inte vågat äta utanför hemmet)! Jag har nog förutfattade meningar och en uteservering i en hamn full av turister brukar inte betyda bra mat, men oj så fel jag hade! Stort plus till er också för de skålar med vatten som alla hundar fick! Vi hoppas komma tillbaka! Kan tillägga att det ingick salladsbuffé också och kaffe.
  • 12 omdömen
    Anna E
    Anna E: Kul att följa med. Blev bjuden på Trattoria Romana av några vänner och funderade om verkligen ska man gå ditt då recensionerna är så dåliga. Gissa hur överraskad jag blev. Det har varit väldigt kul att följa med och maten var riktigt gott. Jag åt pasta garganelli och min pojkvän penne pielmontese, Servicen kunde man inte klaga på, killar var roliga och underhållande. Jag kastade även blick på priserna, att det är dyrbart på ställen, skulle jag inte hålla med Anna
  • 6 omdömen
    Robin D
    Robin D: Har precis öppnat för lunch igen. Jag åt Paella och petter åt tapastallrik. Helt grym kvalitet på maten, pröva direkt!
  • 6 omdömen
  • 5 omdömen
  • 5 omdömen
    NOEL H
    NOEL H: Har aldrig riktigt förstått hur de kan gå runt med tanke på deras semester tider, om jag inte missminner mig hade de julstängt från 21 december till 17 januari eller något i den stilen. Jag har inte riktigt kommit underfund med vad namnet "Shinjuku - Sushi and delicious" betyder... I vilket fall är personalen oerhört trevlig och serviceminded. Det är även en väldigt avslappnad stämning. Bra sushi, inte anmärkningsvärd men väldigt god. Dock lite dyrt för en lunch. Cirka 130kr för en större variant. Men jag kan ändå rekommendera att besöka Shinjuku, det verkar vara ett charmigt stammisställe också. Dock ett minus att det är helt stängt på helger...
  • Martha J
    Martha J: God mat och gott vin, mini-förrätt på köpet, trevlig serveringspersonal. Två fiskrätter och en vegetsrisk på menyn med totalt ca. åtta alternativ. BRA BRA. bra ställe helt enkelt!
    Filip G
    Filip G: Samma standard nästan hela tiden. Inte jättehög men man vet vad man får!
    Herman B
    Herman B: Den bästa burgaren jag har ätit so far i Stockholm, jag åt en dubbel Barrels! Standard priser, schysst miljö. Riktigt bra öl sortiment. Anledningen till att Barrels inte får en 5:a är sittplatserna, rätt obekvämt om man vill sitta en längre stund. Annars topp betyg!
    Rutger B
    Rutger B: Helt ok, bra pris.
    Bitte S
    Bitte S: Har köpt hem thaimat här vid två tillfällen. Inget märkligt alls faktiskt. Men medföljande misosoppa är jättegod. Ett plus för godisskålen vid kassan :-) 3 månader senare och höjer betyget ett snäpp: Nu har jag prövat sushin också - kanongott!
    Falsk I
    Falsk I: Maten kommer i små portioner och priset lite för högt.. dock smakar det bra så det gör upp. Ny och trevlig lokal. Personalen verkar inte vara sega de gånger jag haft tillfälle att äta där. En av väldigt få restauranger i Arninge.
    Amanda L
    Amanda L: Otroligt goda tunna pizzor med mycket bra smak. Priset är mycket bra och pizzorna dryper inte fett!!
    Anna J
    Anna J: God och prisvärd mat!
1...2021222324...40