Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Nynäshamn  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 restauranger i Stockholms län

Ingela B
    Ingela B: gott kaffe och många alternativ! tycker om waynes :) perfekt när man kommer från tåget!
    Emilie L
    Emilie L: En härlig ny butik på Humlegårdsgatan där man blandar inredning och mode från butiken Dry Lake. En mycket bra butik med lite av det mesta!
    Andreas
    Andreas: Navet i Mölnbo. Goda pizzor och mycket personlig, förstklassig service! Trevligare personal får man leta efter. Definitivt ett steg upp från vad man brukar se på pizzerior. Folk reser långa vägar för att besöka Abbes och blir inte besvikna.
    NOEL H
    NOEL H: Ett ganska vanligt thaihak med bra mat och lunchbuffé inkl 5 bitar sushi. Inget fel på sushin men thaimaten var bättre. Det som ger stället en fyra är priset; buffé för 75kr (85 med sushi) och takeaway 65kr. Väl värt ett besök!
    Josefine G
    Josefine G: För några år sedan kändes Telegraf som en av det hetaste restaurangerna i Stockholm. Besökte det aldrig då, men var där i torsdags och blev glatt överraskad! *Väldigt* god mat, trevlig och kunnig personal, härlig miljö, ok priser, lite roliga viner. Definitivt ett ställe att besöka!
  • 3 omdömen
    elisabet g
    elisabet g: sjukt bra sushi. Prisvärt, fräsht och bra service. går alltid till samba när jag vill ha sushi i Stockholm.
    Henrik S
    Henrik S: Helt klart bästa pizzerian i stäket.
    Johan L
    Johan L: Fantastiskt gott. Dock känns 90 spänn lite i överkant för en relativt liten burgare. Men tack för att ni finns.
  • NOEL H
    NOEL H: Burgartrenden tycks aldrig avta. Lilys Burger är nog topp-fem av otaliga hak som öppnat i Stockholm de senaste åren. På lunchen får man komponera ihop sin egen burgare vilket är kul som variation. Stark fyra!
    Patrik R
    Patrik R: De håller en riktigt hög klass på deras lunchbuffé. Rekommenderas!
  • Nicklas W
    Nicklas W: Detta är pizzerian du går till när du vill hitta några av Stockholms billigaste pizzor. Förrut kostade de 29kr, men nu tror jag att de har höjt till 35kr. Fortfarande helt okej i smak och utseende. Man undrar hur de lyckas när andra pizzerior tar högre pris för mindre pizzor?
    Agnes J
    Agnes J: Mysigt fik precis vid hamnen. Perfekt att promera längs strandprommenaden en solig dag och sedan avsluta med glass vid vattnet. Har öppet även på vintern då man kan snöra av sig skridskorna en stund för en kopp varm choklad.
  • Monica S
    Monica S: Riktig god och fräsch buffé. Det syns att kocken är mån om sina gäster. Åker dit flera gånger per år från andra sidan stan och önskar att Seyhmus låg närmare. Hundra rosor till servicepersonalen. Rekommenderar varmt!
  • Pia M
    Pia M: Bra kombination om man både gillar sushi och efterrätt Rekommenderas varmt. Trevlig personal
    Thomas K
    Thomas K: En bra lunchrestaurang med trevlig mat och riktigt bra sushi till ett bra pris. Det kan kännas lite för varmt i lokalen sommartid.
    Anders E
    Anders E: Har bara ätit specialen, men den är definitivt värd att rekommendera. 9 smårätter serverade i en stor korg vars botten är täckt med "injera", stora pannkaksliknande surdegsbröd. Äter gör man med händerna och brödet. Smarrigt värre, och riktigt romantiskt ;-) Prisnivån är väldigt human. Hade servicen varit lite mer alert hade det blivit en femma. Men har man inte bråttom är det inga problem.
    Sandra Å
    Sandra Å: Restaurangen har en mysig uteservering som passar perfekt under sommaren. Mycket trevlig och social personal. På menyn finns pizza och även andra rätter, så som plankstek och hamburgare. Vill man göra annat än bara äta och prata finns även ett biljardbord.
    Kristian L
    Kristian L: Finns bara goda saker att säga om Nagano. Trevliga, på riktigt alltså, utan fjäsk. Sushin är perfekt. Lagom mycket ris med rätt känsla och temperatur. Tidigare gick vi till Ropongi men de har tappat det.
    Mikael S
    Mikael S: Jag har köpt säkert 50 stycken Sushi/Yakiniku-kombos här det senaste året. Mest eftersom det ligger väldigt nära mitt jobb, men deras Sushi är riktigt bra! 89 spänn kostar en 5-bitars Sushi och en stor Yakiniku.
    Hans F
    Hans F: Fantastiskt god mat och otroligt service minded thailändsk personal. Nu har de öppnat en filial för take away i centrum, Stora Torget 2 med. Jättebra och trevligt där med!
  • Stephan T
    Stephan T: Hög kvalité på lunchmaten. Kanske lite väl små portioner ibland, men man brukar kunna få lite mer om man ber om det. Sushin är nog bland det bästa jag ätit i denna prisklass.
  • 3 omdömen
    Igor
    Igor: Mycket trevliga och jag gillar verkligen deras sushi. Deras varmrätter är också mycket goda. Rekommenderas av mig.
  • Mikael P
    Mikael P: Bra lunch och trevlig personal
    Niclas B
    Niclas B: Min lokala pizzeria och närmaste lunchställe. Goda pizzor och trevlig personal. Att de dessutom serverar trocadero gör ju inte saken sämre. Deras sallader & pasta är däremot kanske inget att hurra för. Men vad gör det när de gör stans bästa pizza? :)
    Emma
    Emma: Bästa stället när man ska käka fast food. Väldigt litet dock.
1...2122232425...40