Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Salem  (1 st)
Nynäshamn  (1 st)
Nykvarn  (1 st)
    Lars Peter L
    Lars Peter L: Friterade räkor samt minivårrullarna är toppen! Får alltid julkort från denna restaurang.+
    Malou G
    Malou G: Mysig, fransk kvarterskrog! Klassiker!
    Anna L
    Anna L: En mysig restaurang med mycket god mat. På På G kan man ha en riktig helkväll med början med en god middag till ett rimligt pris och sedan kan man förflytta sig närmare baren där goda drinkar kan beställas av bartenderna och fortsätta sin utekväll på en härlig nivå. Stämmningen är nästan alltid glad, även framåt småtimmarna så är personalen lika trevlig och glad ändå.
    Mattias D
    Mattias D: Oerhört god tomatsås (ja, den är särskilt god!).
    Ningjing C
    Ningjing C: Delicate&delicious Chinese dim sum :D on weekends. reasonable price, spacious hall ~~ porridge and shrimp dumpling are highly recommended :P Don't miss that ~~
  • Olle R
    Olle R: Allting är lysande; maten är god och prisvärd och personalen är mycket trevlig.
  • 4 omdömen
    Tommy T
    Tommy T:
    Amanda L
    Amanda L: Otroligt goda tunna pizzor med mycket bra smak. Priset är mycket bra och pizzorna dryper inte fett!!
    Emilie L
    Emilie L: En härlig ny butik på Humlegårdsgatan där man blandar inredning och mode från butiken Dry Lake. En mycket bra butik med lite av det mesta!
  • Amanda E
    Amanda E: Torekällbergets restaurang är alltid trevlig att äta på och serverar god och vällagad mat. Luncherna rekommenderas framför allt, då kan man antingen välja mat från veckans meny eller äta av buffén. De har även en stor salladsbuffé med sallad, såser, dip och bröd. På kvällen och helgerna är deras tre-rättersmeny riktigt prisvärd. Värt ett besök!
  • Maria E
    Maria E: Mycket trevligt läge på en uteservering. Perfekt ställe när du vill vara ifred på ett lunchmöte ett stenkast från Kungsholmstorg. Restaurangens servering erbjuder sjöglimt. Här kan du välja mellan ca 3-4 rätter varje dag. Sallad, kaka och kaffe ingår. Personalen är personlig och omtänksam.
  • Eva A
    Eva A: Litet, mysigt med bra priser. God mat. Väldigt bra service.
    Frida Ö
    Frida Ö: Skojigt uteställe för den som gillar att dansa, finns även mysiga små soffgrupper med mera att sitta ner och vila en stund.. Dock kanske inte bästa stället att ha ett lugnt samtal då musiken dominerar överallt i lokalerna. Jag rekommenderar starkt att låta bartendern blanda sin favoritdrink åt dig, allt lyckat.
  • Jane S
    Jane S: Snabb service!
  • Alexandra E
    Alexandra E: Babajans Mullingatawny soppa är helt underbar, len med splittade kikärtor (smakar mera nötigt än kikärtigt) gula linser, lök, morot och blomkål mixade med cocosmjölk, kryddat med välkokt koriander, chili, curry och lite citron. Vegan! Serveras med hembakt bröd och ät så mycket du vill i mysig fräsch miljö, med utsikt över träd och kullar genom helglasväggar med högt i tak och en sitt på golvet kuddhörna. De har också den utsökta mexikanska varma chokladen, den godaste i världen med ingefära, kanel och kardemumma! Vegan!
  • Therese D
    Therese D: Här har man ätit smarriga våfflor och en fantastisk morotskaka. Ett litet mysigt café med trevlig personal. En äkta skärgårdskänsla. Man kan sitta på stolar och bord utanför caféet, eller på gräsmattan. Man kan köpa en Glass och gå en rundtur på ön. En härlig upplevelse och något som jag gärna gör igen! Varma rekomendationer.
    Martin S
    Martin S: Ett ställe som inte gör väsen av sig, först trodde jag det var stängt. Sushin är grym! Fisken, bläckfisken och musslan jag åt var pinfärska, vackert skurna, och placerade på fasta, lagom stora riskuddar. Jag är ingen expert, men både wasabin och garin kändes klart fräschare och smakrikare än den man oftast får. Teet kostade extra, men kom i en vacker tekanna och var verkligen friskt och gott. Faktiskt en utmanare till Ki-Mama ett kvarter bort!
  • Johan F
    Johan F: Ska man sammanfatta detta pizzaställe så blir det med orden: Lite dyrare men lite godare. Detta skulle jag klassa som ett säkert kort i pizzadjungeln.
  • Anna  P
    Anna P: Är du sugen på riktigt bra serbisk mat eller en rejäl portion mat så är det hit du ska gå. På helgerna rockar vi loss med live band en trappa ned.
    Charlotta M
    Charlotta M: Sköna fåtöljer och mysig inredning. Varmt bemötande. Ganska torra bullar med gott pärlsocker!
  • Björn W
    Björn W: Alltid gott, alltid homogen service. Har blivit rätt fräscht efter renoveringen om än ingen extrem mysfaktor.
1...2122232425...40