Restaurang i Stockholms län

Stockholm är en av Sveriges restaurangtätaste städer. Här finns allt från lyxrestauranger på Östermalm till casual lunchrestauranger på kungsholmen. Här på Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Stockholm just nu. Oavsett om du söker kött, fisk eller vegetariskt kan vi guida dig till det du efterfrågar. Du kan dessutom boka bord direkt på Reco.se!

Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter samt ta del av olika restaurangers helhetsomdömen. Genom att läsa trovärdiga rekommendationer från andra människor som varit ute och testat Stockholms smaker hoppas vi kunna hjälpa dig att hitta ditt nästa favorithak, oavsett om du är på Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Norrmalm eller i restaurangtäta Vasastan. Lycka till, önskar Reco.se!

Restaurang
Nynäshamn  (1 st)
Nykvarn  (1 st)

Topp 25 restauranger i Stockholms län

Jan V
    Jan V: Riktigt bra sushi.
  • Mathias E
    Mathias E: jättebra thaimat jag har varit här flera ggr. Deras phad thai är supergod. Något dyrt men det är värt det. Kan varmt rekommendera detta matställe. Kanske inte så supermysigt att sitta utomhus där folk kör som rallyharry på gatan samt äckeltåget som åker förbi titt som tätt.
    Annika T
    Annika T: Var här och tog en sushi som var helt ok.. Men min vännina tog deras yakitori (vet ej hur det stavas) som var supergod och prisvärd och man fick hur mycket yakitori som helst för 70 kr. Nästa gång blir det yakitori på Wakami :-)
    Adam W
    Adam W: Prisvärt.............................................
  • Robert B
    Robert B: Om du ratar Toy men lyftar upp Pong och i samma andetag klagar över "kinesisk anda" så vet jag inte riktigt vad du pratar om. Pong är den simplaste kinabuffén. Katastrofkommentar. Helt felaktig. Bor i området sen 7 år, äter i princip all in mat ute och Toy är den bästa buffén i Vasastan för 150kr.
  • Greger N
    Greger N: Mycket trevlig personal, på ytan lugnt, en hel del stammisar i baren, nån vinkaja som flaxar till synbart emellanåt, hämtning av take-away pizzor, förhållandevis moderata priser.. Ok.
  • Annika T
    Annika T: Trevligt ställe att antingen ha lite barhäng på nedervåningen eller äta på deras restaurang. Supergod mat och väldigt trevliga servitriser. Men uteserveringen är sjukt trevlig (fast det är på Hornsgatan) att ta ett glas vin och betsälla ngt från barmenyn, super nice!!
    carl
    carl: Helt otroligt bra, drack en kall öl på den fräscha toaletten, hur trevligt som helst
    Adrian L
    Adrian L: Konsekvent bra nivå på maten. Snabb service.
    Anders S
    Anders S: Jag har ätit många gånger på Ikki Bar, och jag gillar deras Sushi skarpt. Miso soppan är i mitt tycke lite fadd, men annars är allt bra där. Miljön, tja... Kungshallen... skulle nog vara bra om man kunde tänka lite mer akustiskt, t.ex, dämpande plattor i taket för att få ned ljudnivån.
  • Clemens N
    Clemens N: Alltid perfekt på kvällen när man har tränat smakar alltid perfekt med en burgare och utmärkt bemötande man är stammgäst.
  • Per W
    Per W: Mysfaktorn är så hög så man nästan svimmar. I historisk miljö med Kina slott som granne och mitt i Drottningholmsparken finns alla förutsättningar för ett lyckat resultat. Vid fint väder sitter man ute bland rosorna och är vädret lite sämre sitter man med fördel inne där en sprakande stockvedsbrasa sprider doften av hemtrevnad. Det finns fyra sorters kaffe: svart, med mjölk, med socker eller med både mjölk och socker. Inga konstigheter. Och kaffet är riktigt, riktigt gott. Våfflorna är i en klass för sig. Kommer man en varm dag och har med sig hund så ställer personalen fram en skål vatten utan att man bett om det. Små detaljer som gör stor skillnad helt enkelt.
    R****** E
    R****** E: bra pris för buffen 60kr sammt trevlig personal och maten är god prisvärd
  • Björn W
    Björn W: Väldigt trevligt cafe, med en del lättare maträtter....numera också öl & vinrättigheter. Bra godsaker och trevlig service i ett mycket bra läge på röret. Prismässigt helt ok givet läget och den höga kvalitén.
  • Sanna D
    Sanna D: Deras Prawn Pathias som förätt är underbar!
  • Lena C
    Lena C: WOW vilken skillnad sedan ägarbytet. Idag kan jag verkligen rekommendera att inta en riktigt god lunch på Gustafs som erbjuder en stor variation av fisk, vegetariskt, pasta eller kött/kyckling. Nackdelen är lokalen som rymmer lite för många bord för att skapa en bra ljudnivå, men jag vill ändå ge 4reco då maten som serveras verkligen har höjd och killarna som serverar ger utmärkt service.
  • Lotta R
    Lotta R: Café med bra barnvagnsläge, men man måste lämna vagnen ute. Har gjort en uppryckning när det gäller maten i höst, mycket goda luncher.
    delinda d
    delinda d: Riktigt gott kaffe i trevlig miljö. Mysig uteservering sommartid, härligt ta en lunch med ett glas rosé.
  • 6 omdömen
    Ida V
    Ida V: Ovanvåningen serverar rolig japansk mat och rysligt goda drinkar. Nedanvåningen har en finare touch med högklassig mat. Väl värt ett besök!
  • Elina E
    Elina E: Bra start på dagen innan du tar tunnelbanan mot jobbet. Har trevlig personal och riktigt god chai latte. Dessutom kan jag alltid få laktosfri chai latte, vilket jag verkligen är toknöjd med.
    Linnea I
    Linnea I: Har typ världens roligaste pubquiz på tisdagar, skön personal och nice öl! Grymt ställe! =)
    Therese D
    Therese D: Det enda konditori som jag köper tårta eller annat gott i Kista Galleria. Tårtorna är fantastiskt fina, snabb service och trevlig personal. Har varit här några gånger och fikat, köpt en god semla eller en prinsesstårta. De har fått en riktigt mysig inredning nu om man vill sitta ner i en soffa och bara umgås med goa vänner. Trivsamm miljö och allt sött är väl gott? ;o)
  • Björn V
    Björn V: Måste säga att Phil´s Burger har lyft på senaste tiden, bättre prisbild, bra burgare, trevlig personal. Utrymme för förbättring: Jobba med era dipps...dom borde kunna vara bättre. Överlag mycket gött och trevligt:)
1...1920212223...40