Big mac smakar inte längre som förr! "BYT RECEPT" smakar söt och konserveringsmedel, (vattnet från majs burken). Så kommer vi till Happy Meal! Varför av alla figurer i hela Minecraft just en död skalle gubbe?!?! Var nånstans är det en rolig leksak!? Finns inte ens flera figurer! Alla slängs i soporna direkt! Maskoterna Är borta och vidriga Clownen Ronald! Istället Skull and bones Club symboliska leksaker! Enda stället det inte skryta om Svensk kött! Vad det är för kött när Bill Gates är inblandad... Vet ingen....
McDonald´s hamburgare, God mat fyllt av näring. Arrangerar även kalas och barnkalas
7 omdömen om McDonald's
Väldigt mysigt läge vid vattnet. Personalen var helt underbara och maten var super god. Rekommenderar och kommer själv att gå tillbaka.
Hemmplan. Alltid gott. När man blir lite sugen så finns dem alltid där. Håller överlag bra kvalité på burgarna!
Man får alltid det som förväntas!
viss personal va trooog ... och ledaren var annu trogare och betedde sig som ett barn.. dessutom fick jag vissa onskemal ej uppfyllda .. hmpf!
riktigt trevlig mcdonalds ! god snabbmat.
Mycket bra mcdonalds med trevliga människor och snabb service vilket jag tycker är en av de viktigaste sakerna på en snabbmatskjeda.
Oj vilken trevlig mcdonalds detta är klart den trevligaste i hela Sverige. Pesonalen är alltid jätte glad och trevlig. Maten är som på de flesta mcdonalds men lite godare.
Personalen var väldigt trevlig. Det var lite mysigt inne i restaurangen. Maten var sisådär. Slarvigt upplagt, såg inte särskilt aptitligt ut, men smakade ok. Men för dyrt för det som låg på tallriken. Tyvärr kan jag inte rekommendera Spanjorskan.