Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
GUTE GRILL

GUTE GRILL

3.5

6 omdömen om GUTE GRILL

Mayade H
Skrev om GUTE GRILL

Jag förväntade mig bättre mat, men tyvärr blev jag besviken. Jag beställde mix grill som serverandes kall med en kall sås o väldigt enkel tillbehör.. Samt var det väldigt lite mat, mindre än 100 g kött.

Nybrogatan 38
4.3/5 i betyg av 8724 omdömen 4.3 av 8724 omdömen
Badge2025

God lunch på liten vindskyddet uteservering. Smårätter som roade och varsin gedigen varmrätt var perfekt för långrunda. Vänlig service med personliga tips och bra rekommendationer.

Caroline B Caroline B
Läs mer omdömen
Anita A
Skrev om GUTE GRILL

Vi fick kanonservice och underbart kött- lamm och entrécote. Mycket folk vilket gjorde ljudnivån lite hög tyvärr. Ljudisolerande plattor att rekomendera.

Carolina
Skrev om GUTE GRILL

Bokade brunch 2 månader i förväg för 6 personer, 3 dagar innan fick jag mail att det var avbokat pga av att man slutar med brunchen. Dålig framförhållning. Varning för att boka bord här!

Spanjorskan
4.0/5 i betyg av 4595 omdömen 4.0 av 4595 omdömen
Badge2025

Folkligt och gott med uppmärksam personal.

A
Skrev om GUTE GRILL

Väldigt trevlig personal! God mat och fullt av små överraskningar som kommer in före, mitt i och efter måltiden. Aningen få alternativ, för den som till exempel är gravid eller vegetarian. Rekommenderas hur som helst varmt!

Jennifer B
Skrev om GUTE GRILL

Underbar mat (gotländskt KRAV-lamm to die for!), superba viner (recommenderar Testamatta - "Galenpanna"), galet bra service och till och med fantastiska toaletter(!). Gå helt enkelt hit och och få en vision av hur Gotland skulle smaka om det vore en del av himmelriket :)

Nikke L gillar detta
Bockholmen Hav & Restaurang
4.2/5 i betyg av 8481 omdömen 4.2 av 8481 omdömen
Badge2025

Trevlig miljö,personal och väldigt nöjda med mat och dryck.Dagens lunch med bl.a. grillad kyckling var utsökt.

Stefan T
Skrev om GUTE GRILL

Bra mat (oxfilén var ljuvlig), bra vin, bra service och lokalen är lagom liten och mysig.