Tomas C:
Stort tack för hjälpen! Fantastiskt seriösa och duktiga! Ordning och reda, både på offert, faktura och utfört arbete! Kan varmt rekommenderas!
Rut & Rot Hemservice AB erbjuder tjänster som berättigar både rut- och rotavdrag, både hemstädning och hantverkarjobb. Vi erbjuder kvalitet och mångårig expertis!
Ted O:
Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
Välkommen till Ultra Clean! Vi är städfirman som fokuserar extra på kundnöjdhet och kvalitet. Kontakta oss så sköter vi din städning.
Linda J:
Ultra Clean frångick vår överenskommelse mer än en gång utan att informera, dvs städtider och närvaro. Inte ok.
De kunde ringa och vara väldigt otrevliga mot vår städerska som bröt ihop. Jag hörde dem genom telefonen så jag vet hur de behandlade henne.
Pga de två punkterna ovan valde vi att avsluta samarbetet, vill inte förknippas med den attityden.
Välkommen till Hemfrid - Vi hjälper dig i din vardag, så att du har tid över till annat.
SEBASTIAN C:
Vill du ha en enklare vardag - välj en annan städfirma. Känner igen det andra har skrivit här om dåliga erfarenheter.
För min del visade det sig att den "jätteduktiga" städaren förstörde glasdörren duschen. Damm, ja till och med rengöringsmedel kvar på många ytor. Ostädad micro och spisfläkt. Amatörmässigt. Sedan är dom duktiga på att skicka ut enkäter och svara på dåliga omdömen. Problemet är att dom skickar ut folk som helt enkelt inte kan städa. Mycket prat men lite resultat. Stay away!
Björn L:
Hade behov av att fälla ett större träd i vår trädgård. Kontaktade Kreativ trädgård som efter ett kort besök gav oss en attraktiv offert på en manuell fällning (fanns ingen plats för kranbil m.m.). Arbetet utfördes till full belåtenhet på ett proffsigt sätt.
Björn Lindqvist
Daniel L:
De har till ett marknadsmässigt bra pris en städning som vi är väldigt nöjda med. Personalen som städar hos oss är punktliga och noggranna. Det är en fröjd att få komma hem till ett nystädat hem av Gp Clean Städservice.
Marcus H:
Hej
Kan varmt rekommendera Perfekt Städ och Angelica Mårtensson för väl utförda uppdrag både inom privatstäd samt byggstäd. snabba och flexibla löser det med kort varsel och ett gott slutresultat.
Tack
Med vänlig hälsning
Marcus Hellström
Klaus M:
En trädgårdshandel som absolut är värt ett (många) besök! Väldigt stort sortiment och man känner att man kommit till en riktig trädgårdshandel och inte ett varuhus där alla har samma saker. Åk dit och njut! Ett ställe för själen! :o) Klaus