Körkortsspecialisterna AB

Körkortsspecialisterna AB

4.9 / 5 baserat på 104 omdömen
Välkommen till Körkortsspecialisterna AB i Huvudsta!

Hos oss på Körkortsspecialisterna AB i Huvudsta ser vi till att du får en utbildning med hög kvalitet och till ett rimligt pris. Välj bland någon av våra intensivkurser eller kör på den traditionella banan och ta körkort i lugn och ro. Vi ser tillsammans till att gå igenom och ta fram den utbildningsplan som passar bäst för dig. Här på Körkorts Specialisterna AB tror på att lära ut i positiv anda med demonstrationer, instruktioner, rita eller berättande körning. När det är roligt blir det också lättare att lära sig men även att utbilda.
Varmt välkommen till oss på Körkortsspecialisterna AB i Huvudsta!

Utmärkelser

104 omdömen om Körkortsspecialisterna AB

Sedan starten hos Reco 2019
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2023-03-04 Insamlad av företaget
  Jag känner mig jättenöjd med mitt av kör-skola, kunde inte önskat mig något bättre! Personalen lägger verkligen tid och energi på dig som individuell, och ser till att utbildningen fungerar för just dig. Verkligen supernöjd med allt och extra tacksam för den effektivitet som min utbildning hade.
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2023-02-18 Insamlad av företaget
  Jag har precis tagit mitt körkort via dom och rekommenderar körkortsspecialisterna till alla.
  All personal är jättetrevliga, kunniga och väldigt noga med att lära dig allt som du behöver för att ta körkort plus lite life-hacks för att underlätta t.ex parkering utan rutor och andra bilar som hjälpmedel. Dom anpassar sig efter dig och dina behov, t.ex så kan personal komma in tidagare eller stanna längre på dagen för att ha körlektion.

  Jag är jättenöjd, tack!
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2023-02-16 Insamlad av företaget
  Rekommenderas starkt!
  En seriös och bra körskola!
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2023-02-02 Insamlad av företaget
  Had a great experience with this team. They take you seriously and understand your needs. Gabriel and Monica did their best on my way to get the license. They help you to plan the lessons ahead and adjust to the time that you want. Was very happy to find this school.
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-12-13 Insamlad av företaget
  I had no prior driving experience when I registered with the school and they helped me become a safe and confident driver on Swedish roads (even under extreme winter conditions, with tons of snow 😊). I drove with multiple teachers (Imran, Gabriel, Eddy and Monica) and they were all really great! Each of the instructors have their unique teaching style but everyone is equally committed to train you to be a good driver. It took me multiple attempts to clear the exam but I was happy to hear after one unlucky test attempt that they felt I was ready and didn't need to take more lessons just for the heck of it.
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-11-01 Insamlad av företaget
  En av dom bästa skolorna jag varit på. Tydlig läroplan och bra lärare som beskriver situationer och hur man bör göra på ett anpassningsbart sätt som funkar för just mig. Alltid trevliga och förstående ifall det inte gått så bra på någon körlektion. Kommer definitivt rekomendera denna skolan till nära och kära.
  Tack snälla Miranda=) kör försiktigt på vägarna Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-10-14 Insamlad av företaget
  Riktigt bra bemötande! Hade testat flera trafikskolor innan jag hittade körkortsspecialisterna men just här kände jag mig mest i fokus som kund. Extra stort tack att det gick så bra att ordna upp tider som alltid passade mig!
  Jag hade en huvudlärare men fick även köra med flera olika trafiklärare, vilket gjorde att jag lärde mig snabbare och kunde få fler tips och bättre helhetsbild av min körning.
  Tack för körkortet! Hade inte fixat det utan er!!
  Tack för din fina feedback!! Vi är så glada över att ha kunnat hjälpa dig hela vägen fram till körkortet=) Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-09-17 Insamlad av företaget
  Körkortsspecialisterna har flexibla, mycket hjälpsamma, proffsiga, tålmodiga och stöttande lärare. Jag kände mig otroligt trygg hela vägen.

  Stort tack till fantastiska Monica som har ordnat med körtider och varit uppmuntrande, lugn och pedagogisk som trafiklärare. Hon har också själv med kort varsel ryckt in när det som bäst behövdes. Tack även till Gabriel och Yohannes. Utan alla er hade jag inte lyckats med körkortet. Ni är helt underbara och alltid så engagerade. Jag är så tacksam och rekommenderar er varmt!
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-09-15 Insamlad av företaget
  De bryr sig verkligen om att man ska lyckas! Jag kunde ta körkortet inom en månad med denna körskola (dock med mycket erfarenhet sen innan). Jag körde intensivt med 2 lektioner om dagen i en vecka (inte helger pga kostar extra). Jag köpte 15 lektioner för 17 600 + 600kr extra för 2 körlektioner i Farsta
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-09-15 Insamlad av företaget
  Torsdag den 15/9-2022, Mehret Sebhat.

  Körkortsspecialisterna är en körskola med trafiklärare i världsklass. Jag övningskörde med trafiklärarna, Gabriel, Eddy, Imran, Ojan och Monica, som under varje lektion tränade, uppmuntrade, utmanade mig och såg till att jag skulle bli en bra och säker förare i framtiden.
  Jag personligen kommer alltid att vara tacksam för varje lärare som har gjort personliga investeringar i min personliga utveckling och hjälpt mig att uppnå mina mål och i slutändan att äntligen lyckas prestera och få körkortet!

  Det som utmärker skolan är:
  1. Trafiklärare som är kunniga, erfarna, tålmodiga, respektfulla och satsar på varenda körkortselev!
  2. Varje körlektion /utbildning är skräddarsydd för varje enskild elevs behov, och de ger den tid som krävs för att eleven ska få kvalitetsutbildning under varje körlektion!
  3. Förutom att du har möjlighet att boka dina egna tider får du även personlig service och hjälp med bokning för att underlätta och hitta lämpliga tider, vilket underlättar vardagen.
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-08-26 Insamlad av företaget
  Jag tog en intensivkurs över sommaren (all-inclusive paketet) och satt bakom en ratt första gången i Juni för att sedan ta körkortet i slutet av Augusti. Hade flera olika lärare och alla var toppen! Jag är så glad att jag valde Körkortsspecialisterna :)
  Tack snälla! Och vi är glada över att du valde oss =) Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-08-16 Spontant omdöme
  Jag valde att köpa ett paket om 30 körlektioner som även inkluderar risk 1 & 2, utlåning av bil vid körprov samt studiematerial via elevcentralen hos körkortsspecialisterna. Innan jag valde att övningsköra med körskola försökte jag köra privat vilket dessvärre ledde till att jag utvecklade en enorm skräck. Körkortsspecialisterna tog hänsyn till mina rädslor och anpassade utbildningen därefter. Jag klarade såväl teoriprovet som körprovet på första försöket. Körkortsspecialisterna är oerhört kompetenta, lyhörda och pedagogiska. De hjälper dig planera och lägga upp körningarna på bästa sätt och kan även vara flexibla vid behov. Vill rikta ett särskilt stort tack till Ojan, Gabriel, Monica och Teghlat som tillsammans gjorde det möjligt för mig att ta mig över tröskeln och bli en bra förare. Jag rekommenderar dem varmt!
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-08-15 Insamlad av företaget
  Bemötandet var ,under min utbildning, konstant 10/10. All personal är otroligt trevliga och pratglada, så man får verkligen lära känna sin lärare (vilket jag tycker är viktigt).

  Jag hade inte riktigt några förväntningar, då detta var min första trafikskoleupplevelse, men det var en bra upplevelse iallafall. Alla lärare jag hade var mycket duktiga och såg till att jag verkligen tog in det de ville att jag skulle kunna.

  Min upplevelse med körkortsspecialisterna har varit en mycket bra en. Allt från handledarutbildningen till lektionerna var mycket trevliga och lärorika stunder. Det jag köpte var deras basic paket, 10 lektioner, riskettan och digitalt läromedel för teorin. Det var en bra introduktion, men för mig behövdes mer lektioner, så jag köpte ytterligare 5 stycken. Något dyrt med alla eventuella avgifter, men det kan mycket väl bara vara jag.
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-08-15 Insamlad av företaget
  Det var super duktiga och enkla att samarbeta. Jag är jätte tacksam.
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-08-03 Insamlad av företaget
  I felt super happy to get my driving license in Sweden today. I highly recommend this driving school for the new drivers in Sweden (like me). Great school. Yohannes is amazing teacher one could wish for. I really had good experience in the driving license process from Gabriel and his teams. Appreciate Monica's support for quickly booking the driving test slots. They motivates the students and express their full efforts / dedication for the students to get their license. Thank you so much to the entire team :)
  Gilla
 • Sara B
  skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-07-22 Insamlad av företaget
  De gav snabba svar när jag som ny elev tog kontakt! Fint bemötande rakt igenom!

  Monica skräddarsydde min intensiva körperiod utefter mina önskemål och behov, vilket förtjänar ett stort tack! Ni har överträffat mina förväntningar!

  Med bara några enstaka timmar bakom ratten som privatist köpte jag ett paket med 20 körlektioner (inklusive riskettan, risktvåan och uppkörning) och kände mig redo mot slutet.

  Jag vill ge en särskild eloge till min lärare Azin Amin. En bättre pedagog och människokännare är svår att finna!
  Vad kul att du är nöjd med oss och skolan i sin helhet.
  Vi ses ute på vägarna =)
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-07-11 Insamlad av företaget
  Haft en superbra upplevelse med Körkortsspecialisterna. Så härlig och professionell personal som har stöttat mig och peppat mig hela vägen till körkortet. Hade inte kunnat önska mig en bättre skola och så glad att jag hittade er. :) Rekommenderas starkt!
  Tack fina du, och vi är glada över att du valde oss som skola.
  Kör lungt nu! =)
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-07-08 Insamlad av företaget
  Väldigt bra lärare och personal. Lärde mig allt jag behövde väldigt snabbt. Rekommenderar starkt
  Tack snälla! Vi ses ute på vägarna. Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-07-06 Insamlad av företaget
  Kunnig och pedagogisk lärare som hjälpte mig med de moment som behövs för körkort!
  Vad kul att höra! Grattis ännu en gång =) Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-07-05 Insamlad av företaget
  Good driving school with professional teachers and helpful staff!.
  Monica helps you schedule all of your driving lessions, theory, risk edusction and exams/tests as per your convinient.
  Thank you for your kind words =) Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-07-05 Insamlad av företaget
  Liten bilskola med stort hjärta! Fantastiskt bemötande i alla led och utav alla jag var i kontakt med på skolan.

  Trodde att det skulle vara omständigare än vad det var. Så hela utbildningen överträffade mina förväntningar med råge.
  Den service och problemlösning
  som Monica i receptionen står för i allt från bokningar till av/ombokningar och kommunikation gjorde att inget kändes som några problem.
  Lugna och pedagogiska lärare. Yohannes som jag körde mest med är lugnet själv och en klippa.

  Köpte ett prisvärt paket med lektioner och tillgång till elevcentralen där teoridelen är så sjukt pedagogiskt upplagd så att stressen över teoriprovet praktiskt taget var obefintlig när det var dags att skriva det.

  Kan varmt rekommendera körkortsspecialisterna!
  Vad glada vi blir utav att läsa din fina feedback. Det värmer verkligen!
  Tack för att du valde oss och vi fick äran att hjälpa dig hela vägen till körkortet!
  Ha det fint och kör försiktigt!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-06-17 Insamlad av företaget
  Väldigt bra körskola med proffsig och hjälpsam personal! Kan verkligen rekommendera.
  Tack så mycket, vad roligt att höra =) Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-06-01 Insamlad av företaget
  Got the driving license in my first attempt. My instructor was Teghlatflasser Sauma. He was a processional teacher and taught me with a good plan. He was always pointing out whenever I did a mistake(minor/major) during my driving lessens. It helped me to learned from mistakes faster than I thought. Also its helped me not to do any mistakes in the actual test. Appreciate his effort and support throughout, and the last minute before the test he was double checking and ensuring that I was prepared well and no stressed.

  School's risk 1 course(English) was good and could able to understand the context.
  From the Elvecenralen system I could able to manage my driving sessions and appointments as fits in to my plans and timelines.

  Monica helped me to book exams on my preference as well as sometimes with adjusting/arranging driving sessions closer to the exams. It was convenience for me to get the license managing my other works with less pressure.

  Lastly I had remain few more sessions from the package and I got the money back for those unused sessions. 🙂
  Thank you for the feedback!! It make us happy .. thank you for choosing us.
  Take care =)
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-05-11 Insamlad av företaget
  Jättebra bra lärare och bra planering! Noggranna att man klarar alla steg för att vara 100% redo.
  Tack snälla! Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-05-09 Insamlad av företaget
  Väldigt bra trafikskola med duktiga lärare, tack vare Yohannes gjorde jag körkortet på en och en halv månad. Rekommenderar starkt
  Tack så mycket! Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-04-25 Insamlad av företaget
  I'll recommend this driving school. I was able to pass the driving test on my first attempt!
  Eddy is a very patient teacher, and it is really comfortable taking driving lesson with him we had a lot of fun conversations during my hours of driving so my practice has never felt like a chore. And he helped me with techniques, which allowed me to learn best practices in a thorough way while driving.
  Monica was very helpful every time I needed support with bookings or had questions.
  Thank you for your kind words! Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-04-07 Insamlad av företaget
  Bra bemötande av samtliga som jobbar där, samt bra lärare. Nöjd med mitt val av körskola! Smidigt att man kan köra på helgen också.
  Tack Lovisa! Kul att du är nöjd med din utbildning hos oss! Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-04-05 Insamlad av företaget
  Körkortsspecialisterna AB has helped me a lot in my driving license journey. The teachers are very professional, adapts to your learning speed and gives honest feedback.
  Gabriel and Monica were also very encouraging. Nice to have people who never gives up on you. :)
  Thank you Sheryll!! We are so happy that you didnt give up!!!
  Good job!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-04-05 Insamlad av företaget
  Tack för hjälpen med körkortet!

  Grymt upplägg!
  Tack själv, och tack för att du valde oss! Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2022-04-04 Insamlad av företaget
  Trevliga personal och instruktörerna kan verkligen allt, inte bra trafikregler och körning men också vilka vägar och moment Trafikverket tar elever till. Lätt att ta sig till med T-banan. Lätt att komma i kontakt med receptionen. Rekomenderar :)
  Tack snälla! Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-12-12 Spontant omdöme
  Exceptionellt bra körskola! Lärarna är lugna, sakliga och oerhört kompetenta och tillsammans lyckades vi fixa ett körkort till mig på nolltid. Jag rekommenderar Körkortsspecialisterna alla dagar i veckan.
  Tack så mycket Christian för att du valde oss.
  Kör försiktigt nu!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-12-10 Insamlad av företaget
  På Körkortsspecialisterna har de verkligen lyckats hitta en balans mellan ett personligt och professionellt bemötande. Deras lärare är kunniga, tålmodiga och pedagogiska. För en fyrtioåring som jag, som var väldigt nervös över min "högre ålder" när jag började körkortsprocessen, har det varit guld värt att Gabriel och Monica var så peppande hela tiden. Jag kunde inte föreställa mig att jag skulle lyckas fixa körkortet på mindre än tre månader, men det gjorde jag. Klarade såväl teori som uppkörning på första försöket. Jag kan inte nog rekommendera Körkortsspecialisterna! +++++
  Tack Bästa Oscar för din fina feedback, och vi är så glada över att ha kunnat hjälpa dig med att få ditt efterlängtade körkort. Kör försiktigt ute på vägarna nu! Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-11-22 Insamlad av företaget
  Tack allihopa.
  Lugn, omtänksam och pedagogisk personal.
  Ett stort tack till Azin som med sitt tålamod hjälpte mig hela vägen fram till körkortet.
  Rekommenderas stark.
  Tack snälla för dina fina ord och för att du valde oss som skola.
  Stort lycka till med allt nu!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-11-22 Insamlad av företaget
  Jättetrevliga och hjälpsamma. Framförallt duktiga och kunniga. Rekommenderar de till alla som vill ta körkort!
  Tack Bästa Yazan, vi är så glada över att du valde oss.
  Kör försiktigt ute på vägarna nu.

  Varma hälsningar från oss på körkortsspecialisterna
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-11-08 Spontant omdöme
  Jag började min resa mot körkortet för ca 7 veckor sen, jag hade inga tidigare erfarenheter eller möjlighet att köra privat, men tack vare Körkortspecialisternas vägledning och utbildningsplan klarade jag idag körprovet.

  Kan inte säga tillräckligt gott om denna körskola, allt ifrån den personanpassade pedagogiken, den extremt behagliga bemötandet, den goda stämningen, och den mängd engagemang som alla inblandade hade i min resa mot körkortet får 5/5 i omdöme ifrån mig.

  Är enormt tacksam för all hjälp och undervisning jag fick, och kan VARMT rekommendera skolan till alla oavsett tidigare erfarenheter och omständigheter.
  Tack snälla för de fina orden!
  Vi är glada över att du valde oss som skola.
  Kör försiktigt ute på vägarna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-10-21 Insamlad av företaget
  Utmärkt körskola, jätte trevliga och professionella. Jag är jätte glad att det var just er som jag körde med. Jätte stolt att jag nu får köra bil. Tack så mycket för allt. :)
  Tusen tack för din feedback. Tack själv för att du valde oss.
  Kör försiktigt!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-10-14 Insamlad av företaget
  Jättebra trafikskola med fantastiska lärare! Snälla, tillmötesgående och väldigt professionella. Rekommenderar starkt!
  Tack snälla Omar för din feedback!
  Vi är glada över att du valde oss.
  Kör försiktigt på vägarna nu!

  Varma hälsningar från oss på Körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • MICHAEL M
  skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-10-07 Spontant omdöme
  Jag vill ge ett OFANTLIGT STORT TACK till Körkortsspecialisterna som hjälpt mig att äntligen ta körkortet. De har från första början av denna resa agerat på ett ytterst proffsigt sätt och infriat en trygghet i att processen kommer gå enligt planen. En plan som vi gemensamt tagit fram och som vi kunde anpassa efter mitt civila schema!!

  Jag vill även ge ett extra tack till Yohannes som är den bästa läraren en körskolelev kan ha. Han har ett lugn som jag aldrig tidigare skådat och tar sig verkligen tiden att göra en nervös elev (som mig) trygg och bekväm i sin körning. Att köra i Stockholm såg jag innan som något ångestfyllt och svårt men tack vare Yohannes känns det nu både roligt och lugnt när jag ger mig ut i trafiken, numera bakom ratten.

  Jag rekommenderar verkligen Körkortsspecialisterna!!

  Det ni hjälpt mig med kommer jag minnas för resten av mitt liv!!
  Tack Körkortsspecialisterna!
  Hej!
  Grattis till körkortet och vad glada vi blir över din fina recension som du har skrivit.
  Kör försiktigt ute på vägarna nu!

  Varma hälsningar
  Körkortsspecialisterna
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-09-13 Insamlad av företaget
  Redan från första kontakten med Körkortsspecialisterna visste jag att det skulle bli succé. Ett bemötande som alla som jobbar med service borde ta efter.

  Jag fick möjligheten att bli upplärd av Yohannes i mitt bilkörande och med ett pedagogiskt lugnt utöver det vanliga gjorde han mig till en trygg och duktig bilförare på väldigt kort tid och jag klarade uppkörningen på första försöket utan några som helst anmärkningar.

  Om ni ska ta körkort och funderar på vilken skola ni ska välja: välj denna!
  Tack för din fina komplimang, det värmer!
  Vad roligt att höra att du var nöjd med din körkortsutbildning hos oss!
  Vi ses ute på vägarna!

  Varma hälsningar från oss på körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-09-10 Insamlad av företaget
  Så bra lärare!! Kände att jag kunde komma till körprovet väl förberedd!
  Tack snälla. Kul att höra!
  Kör försiktigt på vägarna.

  Varma hälsningar från oss på Körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-08-20 Insamlad av företaget
  Väldigt snälla och effektiva. Fick tydligt veta vad jag behövde förbättra för att lyckas ta körkortet.
  Tusen tack för din fina rekommendation Arman! Återigen stort stort grattis till ditt körkort!

  Varma hälsningar från alla oss på Körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-08-09 Insamlad av företaget
  En av bästa Trafikskola i Stockholm!
  Alla lärarna är jättebra och mycket professionell på sit jobb!
  De hjälpte mig att ta mina teori och körprovet från första gången!
  Jag är super nöjd med de!
  Tusen tack för din fina rekommendation Bojan! Det var ett nöje att få träffa dig och se dig fica både uppkörningen och teori på första försöket! Stort grattis och hoppas vi ses i framtiden!

  Varma hälsningar från oss på Körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-07-05 Insamlad av företaget
  Klarade båda delarna på första försöket. Allt tack vare er. Tack!
  Tusen tack för din rekommendation Andreas! Grymt jobbat med både teori samt uppkörningen på första försöket! Stort lycka till och hoppas vi ses ute på vägarna!

  Varma hälsningar från oss på Körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-06-04 Insamlad av företaget
  I highly recommend this school - great team! Erica is very friendly, always smiling and quick to respond. I drove with Yohannes, he is a wonderful teacher - very pedagogical and calm. RELAX is his favorite word. If you're usually nervous on the road, I recommend you drive with him. I am really glad I took this school which helped me get my licence within one month.
  Wow Parfait, thank you for the wonderful recommendation! We are really happy that we got to meet you and follow you on the road to the driving license! We hope to see you again, if not here then on the roads. And thank you for the cake, that was really nice of you! Hope to see you again,

  Best regards from all of us on Körkortsspecialisterna !
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-06-04 Insamlad av företaget
  Tog körkort på tre månader och körde bara via körskolan. Rekommenderar verkligen körkortsspecialisterna!
  Tack för din rekommendation Mathilda och stort grattis till körkortet! Hoppas vi ses ute på vägarna!

  Varma hälsningar från alla oss på Körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-05-22 Spontant omdöme
  Really happy with their professionalism, patience and great method to guide you during the whole process of getting the driver's licence. From Erica and her nice attitude to help with bookings and the information, Gabriel and his advices and nice way to provide input, and Yohannes and his relaxed and positive attitude, I only have gratitude words for all. Completely satisfied, I strongly recommend this school if you want to get your license in a reasonable time. I passed both tests on the first try, and it was thanks to their teaching method, the information they shared during the lessons and the areas they covered in their study plan.
  Thank you Luis for your kind recommendation! We are really happy that you passed your exams on the first try. You worked really hard and we are so happy that we got to meet you. We all wish you the very best and hopefully we will see you again, if not at the office then in the traffic ;)
  Best regards from all of us at Körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-04-29 Insamlad av företaget
  I can really recommend Yohannes as a teacher! He is very calm and uses a good strategy to make you feel calm and finds a quick way to develop the driving skills. Körkortsspecialisterna are really friendly and did their best to find timeslots that match my working hours.

  I passed my drivingtest yesterday, thanks to Yohannes!
  Thanks for the recommendation Misgana! We are so happy that you got your license! Congratulations again and we all hope to see you in the traffic. Take care and drive safe.

  Best regards from all of us on Körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-04-27 Insamlad av företaget
  Jag har köpt körlektioner. Det var väl bemötande och företaget levde upp till mina förväntningar. Så sammanfattningsvis är nöjd med allt.
  Stort tack för din recommendation Abjar, vi är så glada för din skull att du fixade ditt körkort! Kör försiktigt och ta hand om dig!
  Varma hälsningar från oss på körkortsspecialisterna!
  Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-04-20 Insamlad av företaget
  Thanks for providing high quality trainings that helped me to get my driving license.
  I had driving sessions with Yohanees and Gabriel.
  They are patient instructors, and they help me to keep calm, and build the confidence for driving.
  They were identifying the problems to work on for my driving, give me cunstructive feedback and solution to fix them.

  Erica was extremely helpful in booking and coordination of classes and test.
  They provided good planning and also they worked professionaly.

  I highly recommend this driving school.
  Thank you Maryam for everything. We are so happy that you have your license!! Thank you for this time and we really hope to see you again, take care and good luck with everything! Drive safe! Best regards all of us at Körkortsspecialisterna :) Körkortsspecialisterna AB
  Gilla
 • skrev om Körkortsspecialisterna AB
  2021-03-30 Insamlad av företaget
  Jag köpte 11 körlektioner och körappen. Företagen var helt underbart och super trevliga. Jag hade den bästa körläraren!
  Tack snälla för din fina rekommendation, vi är så glada över att du fixade körkortet! Kör försiktigt och lycka till! Varma hälsningar från oss på körkortsspecialisterna! Körkortsspecialisterna AB
  Gilla