Kosha AB

Kosha AB

koshaab.se
  • Badge2025
4.9

Kosha AB är stolta över att presentera vår breda portfölj av service som inkluderar bygg, renovering, städning, flytthjälp, och mycket mer. Vår huvudprioritet är att överträffa kundens förväntningar och erbjuda en trygg och bekväm upplevelse, oavsett om det handlar om hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputsning...

15 omdömen om Kosha AB

Sedan starten hos Reco 2022

Denis S
Wrote about Kosha AB

Vi anlitade Kosha för en liten köksrenovering. De har gjort ett väldigt fint jobb. Arbetet utfördes hemma effektivt på 4 dagar. Hantverkarna var också mycket trevliga. Jag rekommenderar företaget om man vill genomföra liknande projekt.

Svar från Kosha AB

Vi vill hjärtligt tacka dig för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Dina omdömen är en ära för oss och ger oss energi att bli bättre varje dag!

Johan G
Wrote about Kosha AB

Bra dialog före, under och efter jobbet. Effektiva och noggranna. Trevligt bemötande

Svar från Kosha AB

Vi är enormt tacksamma för din varma och uppmuntrande feedback. Det är just dina omdömen som gör att vi med glädje fortsätter vårt arbete.

Eva L
Wrote about Kosha AB

Trevligt bemötande, snabba på återkoppling, lyhörda och väl utfört arbete. Kan varmt rekommendera Kosha.

Tom L
Wrote about Kosha AB

Snabbt och proffsigt bemötande och utförande

Svar från Kosha AB

Tack för att du delade din fantastiska erfarenhet med oss och andra. Det är tack vare ditt stöd som vi kan växa och förbättra våra tjänster.

Maria J
Wrote about Kosha AB

Proffsiga, trevliga, snyggt jobb. Rekommenderas varmt.

Svar från Kosha AB

Vi vill uppriktigt tacka för ditt förtroende och din positiva feedback. Det är dina omdömen som ger oss drivkraften att bli bättre för varje dag som går.

Leon
Wrote about Kosha AB

Toppen firma. De har hjälpt mig med att lägga stengolv i hallen samt enklare jobb som att sätta upp bokhyllekonsoler på betongvägg. Bra tillgänglighet och hantverk. Bra kundkommunikarion. Kommer att anlita igen.

Pelle S
Wrote about Kosha AB

Väldigt fin och skräddarsydd service!

Linnea E
Wrote about Kosha AB

Jättebra, snabba och bra kommunikation. De kaklade om vårt kök och lackerade om våra köksluckor. Inga problem alls.

Hendrik A
Wrote about Kosha AB

Very nice interaction, on time and good execution!

Carl M

Tredvliga, proffsiga och ordentliga

Kristina S
Wrote about Kosha AB

Pålitlig. Mycket bra städat. Kan rekommendera.

Svar från Kosha AB

Vi är oerhört tacksamma för din vänlighet och uppskattning. Att läsa om din positiva upplevelse ger oss motivation att alltid leverera vårt bästa.

Anna K
Wrote about Kosha AB

Gott bemötande, snabb och professionell service!

Bruno N
Wrote about Kosha AB

Vi är mycket nöjda med Koshas arbete i vårt lilla badrum. De installerade en toppmatad tvättmaskin och byggde duschhörna. Kom alltid i tid och och levererade enligt offert. Proffsigt. Rekommenderas!

Kristina S
Wrote about Kosha AB

Trevligt bemötande och proffsigt utfört. Mycket nöjd.

Angelo N
Wrote about Kosha AB

Tack allt fint, bra städning. Punktliga.