Tack för det snabba och bra arbetet! Det är tredje gången jag använder dessa tjänster och är jag mycket nöjd. Jag är väldigt glad när kommer jag tillbaka, allt är i perfekt ordning, rent och snyggt. Arbetet utförs alltid snabbt och perfekt. Jag kan rekommendera detta företag! Tack för hjälpen!
Jag har använt IR Kvist Städfirma AB för städning av min lägenhet i mer än ett år och min upplevelse har varit långt ifrån tillfredsställande. Kvaliteten på städningen har varierat kraftigt från gång till gång, vilket gjort det svårt att veta vad man kan förvänta sig. Ett av de mer frustrerande händelserna involverade en tavla vilken lades på golvet efter en städsession med bruten ram och ett meddelande från IR Kvist Städfirma om att jag borde satt fast den bättre på väggen (den har suttit fint i nästan tre år på samma ställe)....
Men den mest påtagliga incidenten rörde mina bettskenor. Efter en städning försvann min bettskena, vilket ledde till att jag behövde beställa ny till en betydande kostnad. Jag beställde för säkerhets skull då två eftersom den andra blir billigare. När den ena av dessa också försvann direkt efter ytterligare en städsession, blev jag övertygad om att personalen kastade dem. Trots upprepade förfrågningar och diskussioner med Ginta, ägaren av firman, fick jag ingen hjälp utan bara förslag om att "leta i badrummet", trots att jag noggrant sökt igenom lägenheten. Den sista bettskenan försvann några månader därefter. Jag sökte då genom lägenheten, 48 kvadrat, minutiöst i flera timmar för att vara säker på att jag inte anklagar någon oskyldig. Förklaringen är att personalen inte har förmåga att känna igen vad en bettskena är och det faller i slutändan tillbaka på Ginta som uppenbart inte gett tillräckligt med utbildning.
Gintas respons och företagets och hennes ovilja att ta ansvar för dessa incidenter är djupt oroande. Det verkar som om både ägaren och personalen saknar förståelse för vikten av att hantera kunders egendom med omsorg. Denna brist på ansvarstagande försvårar för mig att rekommendera deras tjänster. Det är tråkigt att behöva rapportera om dessa erfarenheter, men jag anser att potentiella kunder bör vara medvetna om de risker som kan föreligga med att anlita IR Kvist Städfirma AB.