Lyckostäd i Stockholm AB

Kuskvägen 4, 191 62 Sollentuna — Visa karta

1.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Lyckostäd i Stockholm AB

 • 2018-06-21

  Spontant omdöme
  Max skrev om Lyckostäd i Stockholm AB
  Finns ingenting bra att säga om dom över huvudtaget. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Carolas Hem & Företagsservice AB
  4.9 / 5 i betyg — 155 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Alla universums stjärnor vill jag ge till Carolas Hemservice. Supertrevliga, oerhört noggranna och fantastiskt bra flyttstädning. Är mycket"
  Ann-Kristin H
 • 2015-11-20

  Spontant omdöme
  Linda B skrev om Lyckostäd i Stockholm AB
  Varit problem med det här företaget från dag ett. Vi skulle starta med en storstädning. Efter deras storstädning var det stora fläckar i badrummet. Så de fick komma och städa om. Jag var skeptisk till att skriva avtal så ägaren sa att oroa dig inte, är du inte nöjd med oss så bryter vi avtalet. Därefter har jag haft ca 10 städningar med dem varav 5 funkat och resterande varit riktigt slarvigt utförda med stora fläckar kvar på tex golv och kakel. En gång hade en anställd hällt 5 dl såpa på golvet så det inte ens gick att gå på golvet så då fick de återigen komma och städa om. De fick byta tjej eftersom den första var så slarvig, den nya var långsam så då ville de att jag skulle betala för längre tid så hon skulle hinna med.
  Nu har de skickat kravfakturor på gånger de inte ens varit här, hotar med inkasso samt hotar med att behålla min nyckel. Och ägaren sa glöm inte att du har två månaders uppsägningstid på avtalet. Så glad att jag aldrig skrev på något avtal med dem. Får se om jag måste polisanmäla dem för nyckeln. Läs mer
  gillar detta

Bästa lokalvårdarna i Sollentuna:

4.2 i betyg av 245 omdömen
Rune P Rune P tycker:
“Jag får städning var fjärde ve...” Läs mer
4.8 i betyg av 339 omdömen

Karta

Kategorier