Anton Palohonka

Anton Palohonka

Anton Palohonka är mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Anton Palohonka har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Anton Palohonka har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-09 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.7. Anton Palohonka har haft 11 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2025-11

7 omdömen om Anton Palohonka

Kent W
Centrum

Anton var lyhörd, påläst samt behjälplig i det stora hela...proffsigt!

Emma T
Norby

Väldigt hjälpsam och duktig på att förklara allting.

Barbara G
Fålhagen

Anton var trevlig och professionell och hjälpte oss att sälja vår lägenhet i Uppsala. Allt gick smidigt till och vi är nöjda med hur Anton har hanterat uppdraget.

Wilhelmina V
Löten

Jag har blivit väl bemött av mäklaren. Har fått svar på mina frågor och han såg till att ta reda på information som efterfrågades. Det var inga onödiga krångligheter och allting lades fram rakt och tydligt.

Katarina P
Löten

Anton är en vänlig och bestämd mäklare. Han guidade oss genom försäljningen med erfaren och kunnig hand.

Nils Henrik S
Löten

Mycket bra info och service. Snabba besked på frågor. Och bra försäljare!

Ella S
Kungsängen

Vi är mycket nöjda med Anton som mäklare! Han hade kontakt med både en duktig stylist och en skicklig fotograf – resultatet blev fantastiska bilder som verkligen lyfte bostaden. Anton har också varit tydlig, tillgänglig och trygg i allt från första mötet till kontraktskrivning. Rekommenderas varmt!