Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare

Tegnérgatan 35, 216 14 Limhamn — Visa karta

0.0 i betyg av av 0 omdömen
 
Med över 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare har jag stor erfarenhet av försäljning av bostäder – både villor och lägenheter.

Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare är den personliga mäklare som man kan sakna i branschen, där kvalitet präglas in i minsta detalj; allt från mötet med kunden till det material som levereras. Inga visningsvärdar utan jag som mäklare håller i varje pusselbit allt från start till avslut.

Som kund visas ditt objekt på alla de forum som är synbara för de som söker bostad; Hemnet, Hitta Hem, Blocket Bostad, vår hemsida och sociala medier. Annonser i de tidningar som du önskar. Du väljer själv var du vill synas med din bostad.

Att sälja sin bostad är förenat med förändring, som påverkar alla inblandade både ekonomiskt och känslomässigt. Då behövs det en mäklare som kan inge förtroende och trygghet hos kunden.

Ledorden är empati och förståelse för människor i olika livsskeden. Detta leder till förtroende. Förtroende och trygghet är viktigt för många när de ska ta stora beslut.

Jag som mäklare ska också ha tid för mina kunder. Det innebär att jag inte har fler kunder än att jag kan ha full fokus genom hela affären på just din affär.

Det är detta som kännetecknar en personlig och engagerad mäklare.

Välkomna!

Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare har inga rekommendationer.

  • Reco tipsar!
    Bostadsagenten
    4.7 / 5 i betyg — 511 omdömen
    fiveYearsBadge
    "Annika Rosenberg är en skicklig och professionell mäklare som verkligen levde upp till mina förväntningar. Vi hade en bra kontakt genom hela"
Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare saknar rekommendationer. Har du besökt eller anlitat Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare ? Skriv en rekommendation och berätta för våra användare vad du tycker!
Skriv ett omdöme

Bästa Mäklarna nära Mitzi Frändevi Fastighetsmäklare :

4.8 i betyg av 169 omdömen
Eva N Eva N tycker:
“Vi har sålt en bostadsrätt på ...” Läs mer
4.8 i betyg av 287 omdömen
4.8 i betyg av 223 omdömen
4.7 i betyg av 825 omdömen
MOHV Hyllie (3.5km)
4.9 i betyg av 245 omdömen
MOHV Malmö (3.5km)
4.9 i betyg av 1254 omdömen

Karta

Kategorier