Lovisa Ek

Lovisa Ek

Lovisa Ek är mäklare på MOHV Bromma

Lovisa Ek har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Lovisa Ek har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 62 omdömen med ett betyg på 4.8. Lovisa Ek har haft 24 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

62 omdömen om Lovisa Ek

Sedan starten hos Reco 2021
Serdar Ö
Riksby

En riktig stjärna. Alltid tillgänglig och jobbar snabbt. Fixade en visning inom ett par timmar och 24 timmar senare var det påskrivet och klart.

Darta P
Annedal

Lovisa was great, very professional and helpful throughout the buying process. She answered all the questions we had and helped to guide us as first time home buyers.

Julia P
Annedal

Lovisa ger ett förtroendeingivande och tryggt intryck. Hon är bra på att skapa goda relationer och tar sig tid att besvara frågor från både oss som säljare men också köpare. Hon är väldigt professionell och vi kände oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera henne till andra!

Jonas L
Annedal

Lovisa var den absolut mest tillmötesgående mäklaren vi samarbetade med under vår lägenhetsjakt. Super trevlig och kunnig. Svarade på alla frågor och var snabb på att byta till Engelska för min sambo. Topp betyg! :)

Olof M
Mariehäll

Mäklaren visade stort tålamod med oss lite extra eftertänksamma köpare som till slut slog till på ett av de förevisade objekten varpå det blev en finfin affär! :-)

Patrik J
Mariehäll

Jag har bara gott att säga om Lovisa, hon skötte försäljningen av vår lägenhet väldigt smidigt och effektivt. Hon är mycket service minded med kunden i fokus hela tiden så jag kan verkligen rekommendera henne om ni önskar en lyckad försäljning.

Diana H
Abrahamsberg

Lovisa gjorde ett mycket bra jobb med att sälja min lägenhet. Hon sticker ut från många andra mäklare genom hennes ärliga bemötande vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg genom hela processen. Hon var dessutom tillgänglig och gav det extra för en så lyckad försäljning som möjligt.

Eric O
Abrahamsberg

Lovisa var väldigt professionell, effektiv och hjälpsam under hela processen!

Marie L
Annedal

5/5 stjärnor, är supernöjd med Lovisa som mäklare! Bästa mäklaren jag har haft, lugn, jordnära och mycket kunnig. Rekommenderas varmt! Marie Lilja, Bromma

Sara G
Riksby

Lovisa hjälpte oss med försäljningen och jag är supernöjd med resultatet tack vare hennes strategi och kunskap. Försäljningen gick snabbt och smidigt och slutpriset hamnade enligt vår gemensamma målsättning. Hon är professionell, kunnig, väldigt lätt att konversera med och att få tag på. Jag kände mig mycket trygg under processen och kan varmt rekommendera henne.