Mühringers Optik

Mühringers Optik

En del av Klarsynt www.klarsynt.se
  • BadgeFiveYears
Boka tid Ring 08-408 304 04 Dela

Välkommen till Mühringers Optik! På Brogatan 40 i Knislinge hittar du Mühringers Optik. Här kan du få hjälp med att hitta dina nästa glasögon, solglasögon, kontaktlinser eller andra accessoarer som hör din ögonhälsa till, såsom smörjande ögondroppar, rengöringsspray och mycket mer. Hos oss hittar du märken som Skaga, KunoQvist,...

518 omdömen om Mühringers Optik

Sedan starten hos Reco 2019

Charlotta L
Skrev om Mühringers Optik

Snabb service och korrekt bemötande! Proffessionell undersökning och kort väntetid både gällande tidbokning och leverans av glasögonen!

Marie S

Underbart trevlig personal bara ++++++

Svar från Mühringers Optik

Stort tack för dina fina ord, Marie. Hoppas du har en härlig höst framför dig! Mvh Mühringers Optik

Jonas N
Skrev om Mühringers Optik

Oklanderligt bemötande. Bara gott att säga.

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Jonas. Hoppas att du fortsätter trivas med dina fina glasögon! Ha en härlig höst! Mvh Mühringers Optik

Sven Börje Johnny S
Skrev om Mühringers Optik

Mycket trevliga och tillmötesgående.

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord. Hoppas att du får en trevlig och härlig höst! Mvh Mühringers Optik

Märta Pauline Maria W
Skrev om Mühringers Optik

Kunnig. Vänlig. Trygg. Noggrann.

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Märta. Hoppas att du får en fortsatt skön höst. Mvh Mühringers Optik

Ida H
Skrev om Mühringers Optik

Jag tycker att han inte riktigt viste vad som skulle hända

Svar från Mühringers Optik

Hej Ida Efter ditt syntest för ansökan om körkortstillstånd sändes resultatet direkt in digitalt till Transportstyrelsen. och som en bekräftelse fick du med dig utskriften hem. Vi förstår därför inte vad du avser med "Jag tycker att han inte riktigt viste vad som skulle hända" och inte heller vem du menar då vi ej har någon manlig anställd hos oss. Lycka till med övningskörningen! Mvh Mühringers Optik

Ragnhild S
Skrev om Mühringers Optik

Väldigt trevligt bemötande av all personal, de var verkligen professionella. Blev mycket väl omhändertagna från början till slut när nya glasögon skulle införskaffas. Kommer att rekommendera dem till alla som frågar.

Svar från Mühringers Optik

Stort tack för dina fina ord, Ragnhild. Hoppas att du känner dig fortsatt nöjd med dina fina glasögon. Ni är alltid välkomna in om vi behöver göra någon extra justering av bågen. Ha en fortsatt fin sommar! Mvh Mühringers Optik

Veronika P
Skrev om Mühringers Optik

Omtänksam, noggrant och varsamt, med många frågor

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Veronika. Vi hoppas att du kommer trivas med dina fina glasögon. Välkommen in om vi behöver göra en extra finjustering av bågen. Ha en fortsatt fin sommar! Mvh Mühringers Optik

Göran K
Skrev om Mühringers Optik

Mycket bra köpte ett par glasögon först kolla de jag synen då upptäckte dom att jag hade starr så hon lämnade remiss till sjukhuset och så blev jag opererad 6_7 veckor efter operationen kollade jag synen igen

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Göran. Hoppas att allt känns bra med dina nya glasögon och att du haft - och fortsatt har - en härlig sommar Mvh Mühringers Optik

Olena L
Skrev om Mühringers Optik

Supertrevlig personal, snabbt och enkelt. Tack!

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord, Olena. Du är alltid välkommen in om vi behöver justera din båge något extra. Mvh Mühringers Optik

Marita L
Skrev om Mühringers Optik

Mycket proffsigt bemötande och fin hjälp till att få terminalglasögon

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Marita. Hoppas du trivs i dina nya glasögon. Ha en fortsatt fin sommar! Mvh Mühringers Optik

Pia W
Skrev om Mühringers Optik

Fint bemötande, trevliga. Mycket hjälp med uttag av bågar till nya glasögon.

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Pia. Vi hoppas du kommer trivas bra i dina fina bågar. Ha en fortsatt skön sommar! Mvh Mühringers Optik

Paul Jonas Mikael E
Skrev om Mühringers Optik

Snabbt, proffsigt och utmärkt bemötande. Fräscha lokaler, lätt att parkera.

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord, Jonas. Vad roligt att du trivs hos oss. Vi hoppas du får en lång härlig sommar så du kan nyttja dina solglasögon också! Mvh Mühringers Optik

Eva Ingrid Birgitta K
Skrev om Mühringers Optik

Mycket bra o proffsigt så trevlig o duktig personal

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Ingrid. Hoppas du trivs i dina fina glasögon! Du är närhelst välkommen in till oss om vi behöver göra en extra justering på någon av dina bågar. Hoppas att du får en härlig sommar! Mvh Mühringers Optik

Solvig O
Skrev om Mühringers Optik

Kunnigt och vänligt! Omhändertagande.

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord, Solvig. Hoppas att du har en härlig sommar framför dig! Mvh Mühringers Optik

Barbro U
Skrev om Mühringers Optik

Att komma till optikern var mycket trevligt. Mycket bra service

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Barbro. Vi hoppas att du får en riktigt härlig sommar! Mvh Mühringers Optik

Åsa J
Skrev om Mühringers Optik

Trevligt bemötande och bra dialog kring mina val

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Åsa. Hoppas att du har en lång och härlig sommar framför dig! Mvh Mühringers Optik

Cassandra M
Skrev om Mühringers Optik

Dottern skulle ha nya glasögon, hjälpsamt och bra bemötande och hjälp, även efter köpet med justering av båge.

Svar från Mühringers Optik

Tack för era fina ord. Hoppas att du trivs med glasögonen, Cassandra! Du är alltid välkommen in om vi behöver göra någon extra justering av bågen. Ha en långt, härligt och soligt sommarlov! Mvh Mühringers Optik

Görel B
Skrev om Mühringers Optik

Mycket bra mottagande ,blev upptäckt grå starr och fick remiss med snabb behandling

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina ord, Görel. Vad bra att det var kort väntetid för dig. Vi ses snart för en efterkontroll. Ha en fortsatt solig vecka! Mvh Mühringers Optik

Cecilia W
Skrev om Mühringers Optik

Blev bemött riktigt bra och kan varmt rekommendera dem till andra. Köpte både vanliga glasögon och terminalglasögon. Nu funderar jag även på slipade solglasögon 👌

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina ord, Cecilia. Hoppas du känner dig nöjd med båda dina par. Du är alltid välkommen in för justering av bågarna om du känner det behövs. Hoppas du får en lång och härlig sommar! Mvh Mühringers Optik

Mikael S
Skrev om Mühringers Optik

Bra bemötande. Kunnig personal.

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Mikael. Hoppas att du får en fortsatt fin sommar! Mvh Mühringers Optik

Olle L
Skrev om Mühringers Optik

Väl genomförd och säker undersökning Trevlig personal Snygga glasögon att välja på Lugn personal som låter en välja och analysera bågar i Lugn och ro och ger tips

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Olle. Hoppas att du kommer trivas bra i dina fina glasögon och får ett långt, härligt sommarlov! Mvh Mühringers Optik

Erica O
Skrev om Mühringers Optik

Mycket bra, god service och mycket hjälpsamma med att välja bågar. Köpte synundersökning, och ett par nya bågar. Supernöjd!

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord, Erica. Hoppas att du kommer trivas bra i dina nya glasögon och får en lång fin sommar! Du är alltid välkommen in om någon extrajustering behövs. Mvh Mühringers Optik

Niclas B
Skrev om Mühringers Optik

Bra och proffsigt bemötande. Flexibel med tidsbokning och väldigt enkel hemsida att boka via

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Niclas! Vad bra att hemsidans bokning är användarvänlig! Det underlättar för många av våra kunder. Önskar dig en fortsatt härlig sommar! Mvh Mühringers Optik

Åke B
Skrev om Mühringers Optik

Trevligt bemötande, god service.

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Åke. Hoppas att du får en fin sommar! Mvh Mühringers Optik

Hugo Ö
Skrev om Mühringers Optik

Den va bra de gick snabbt de va enkelt och hon gjorde ett bra jobb och de skickar även in syntestet direkt till transportstyrelsen

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Hugo. Hoppas du får en lång och härlig sommar! Mvh Mühringers Optik

Sofi S
Skrev om Mühringers Optik

Trevliga och väldigt tålmodiga när jag velade bland alla bågar som fanns.

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord, Sofi. Vi står alltid till tjänst när det ska provas bågar men det ska ju kännas helt rätt på slutet, då får det ta den tid som behövs! Hoppas du är nöjd med både dina vanliga och sol och får står användning av de i sommar! Mvh Mühringers Optik

Maj G
Skrev om Mühringers Optik

Bra bemötande och synundersökningen förklarades bra, är 97 år. Köpte nya glasögon och bågar. Är mycket nöjd!

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Maj. Hoppas att du kommer trivas bra i dina nya glasögon. Ha en fortsatt fin vår och sommar! Mvh Mühringers Optik

Anna-Karin J
Skrev om Mühringers Optik

Så otroligt duktig. Känner sig välkommen. Så glad att jag valde denna optiker snabbt och Fin service

Svar från Mühringers Optik

Stort tack för dina fina ord, Anna-Karin. De uppskattas mycket. Hoppas att du får en riktigt härlig sommar! Mvh Mühringers Optik

Hans-Christer H
Skrev om Mühringers Optik

Mycket kunnig personal och känner ett starkt förtroende för deras kunnighet med ett varmt mottagande.

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord Hans-Christer. Vi hoppas att du har en härlig sommar framför dig! Mvh Mühringers Optik

Anders B
Skrev om Mühringers Optik

Bra är nöjd. Bra är nöjd. Bra är nöjd.

Tack för dina ord Anders. Ha en fortsatt härlig vår! Mvh Mühringers Optik

Bo Anders Kennet J
Skrev om Mühringers Optik

Väl bemött Och remiss till ögonläkaren. Är redan opererat i båda ögonen mot starr.

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Kennet. Hoppas allt känns bra och att du får en fortsatt fin vår! Mvh Mühringers Optik

Kent S
Skrev om Mühringers Optik

Mycket bra , trevlig och kunnig optiker, mer kan jag inte svara

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Kent. Hoppas att du får en fortsatt fin vecka! Mvh Mühringers Optik

Sven Robert Filip H
Skrev om Mühringers Optik

Trevligt bemötande och proficionell personal

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Filip. Hoppas att du trivs med dina glasögon. Ha en fortsatt fin vår! Mvh Mühringers Optik

Jens-Ola F
Skrev om Mühringers Optik

Trevlig o bra personal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina ord, Jens-Ola. Hoppas du får en fortsatt fin vår! Mvh Mühringers Optik

Inger S
Skrev om Mühringers Optik

Alltid fint bemött, har gjort synundersökning o beställt nya glasögon, bra och nära lokal optik

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Inger. Hoppas att du är nöjd med dina lätta glasögon! Ha en fortsatt solig och skön vecka! Mvh Mühringers Optik

Lisbeth W
Skrev om Mühringers Optik

Trevligt bemötande.Fin service.Priser som passar allas plånböcker

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina ord, Lisbeth. Hoppas du trivs i dina fina vårbågar. Har du någon fråga är du alltid välkommen in! Mvh Mühringers Optik

Amanda L
Skrev om Mühringers Optik

Väldig trevlig och hjälpsam personal.

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Amanda. Hoppas att du kommer trivas bra i dina nya glasögon! Mvh Mühringers Optik

Lena E
Skrev om Mühringers Optik

Det är lätt att få tid för synundersökning. Synundersökningen görs noga och inget lämnas åt slumpen. Det nya glasen var snabbt på plats och de blev snabbt och proffsigt isatta. Mycket vänligt kundbemötande från optikern och optikerassistenten. Återvänder gärna / Lena

Svar från Mühringers Optik

Stort tack för dina ord, Lena. Vad roligt att du uppskattar vår tid och service. Hoppas att du känner dig fortsatt nöjd med dina nya styrkor. Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid komma inom butiken. Ha en riktigt fin påsk! Mvh Mühringers Optik

Isabella G
Skrev om Mühringers Optik

Jag gillar det för att man får se hur ögonen är

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Isabella och ha en fin fortsättningen på våren! Mvh Mühringers Optik

Agnes P
Skrev om Mühringers Optik

Min upplevelse var bra. Bra tider att boka. Allt kändes bra och det flöt på.

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Agnes. Vad bra att det kändes smidigt att boka via vår hemsida och att du trivdes här. Hoppas att du får en fortsatt fin vecka! Mvh Mühringers Optik

Bengt P
Skrev om Mühringers Optik

Bästa tänkbara service och kundmottagande, som inte bara uppfyllde förväntan utan även överträffade den. Jag är helt nöjd med både synundersökningarna och hjälpen vid val av glasögon. Jag har köpt både progressiva normalglasögon, progressiva solglasögon och terminalglas. Ett garantiärende löstes också väldigt smidigt.

Svar från Mühringers Optik

Stort tack för din fina recension, Bengt. Vi blev väldigt glada över dina ord. Hoppas att du känner dig fortsatt nöjd med alla dina par. Du är närsomhelst välkommen in vid frågor eller behov av justering. Ha en fortsatt finfin vår! Mvh Mühringers Optik

Karl Henrik Jörgen E
Skrev om Mühringers Optik

Otrolig fin och god service. Bra jobbat!

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Henrik. Hoppas att du har en fortsatt solig och skön vecka! Mvh Mühringers Optik

Maria S
Skrev om Mühringers Optik

Superenkelt fixades mina terminalglasögon!

Svar från Mühringers Optik

Tack för din recension, Maria. Hoppas att du trivs bra i dina nya glasögon. Hoppas att du har en härlig vecka med vårvintersol framför dig! Mvh Mühringers Optik

Jadwiga N
Skrev om Mühringers Optik

Proffsig personal och ett trevligt bemötande.

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord, Jadwiga. Hoppas att du känner dig fortsatt nöjd med dina fina glasögon och får en härlig vår! Mvh Mühringers Optik

Sara Johanna Karolina B
Skrev om Mühringers Optik

Glasögon, fanns inte så stort utbud men bemötandet var fantastiskt🌟

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina ord, Sara! Vad roligt att du uppskattade oss! Vi hoppas att du kommer trivas bra i dina nya terminalglasögon. Utbudet av bågar som ingår i företagsavtal för terminalglasögon är lite smalare än vårt ordinarie sortiment men vi försöker alltid bemöta kundens önskemål med färg och form så långt som det bara går. Nästa gång så visar vi dig gärna bågar i vårt ordinarie sortiment också om du skulle vilja se närmare på dessa. Önskar att du får en härlig vår framöver! Mvh Mühringers Optik

Michael T
Skrev om Mühringers Optik

Jag var där och testade synen och köpte glasögon, utmärkt service och kunnande. Ett litet minus för att det var stängt på lördagar då jag var där för att hämta upp mina nya glasögon.

Svar från Mühringers Optik

Stort tack för din recension, Michael. Vi blir verkligen glada att du trivdes hos oss! Hoppas att du också trivs med dina fina glasögon! Vi gör alltid vårt bästa för att förmedla när vi har öppet och skickar ett fast sms som går ut när glasögon är färdiga där vi informerar om öppettiderna. Hoppas att du får en fortsatt solig vecka och vår! Mvh Mühringers Optik

Christian W
Skrev om Mühringers Optik

Som förstagångsbesökare hos optiker fick jag proffsigt bemötande och mycket bra hjälp. Inga påtvingande försäljningsmetoder vilket kändes tryggt. Rekomenderas!!!

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord, Christian. Vi gläds åt att du kände dig väl bemött hos oss. Hoppas att du får en fortsatt fin vecka och du är välkommen att höra av dig om det är något som du undrar. Mvh Mühringers Optik

Alice G
Skrev om Mühringers Optik

Varmt välkomnande och kunnig personal. Kan varmt rekommendera dem vidare bland min umgängeskrets.

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord, Alice. Ni är närhelst välkomna in till oss om vi behöver justera bågen något. Hoppas att ni får en trevlig helg! Mvh Mühringers Optik

Bodil Ann-Charlotte G
Skrev om Mühringers Optik

Toppenbetyg! Alltid vänligt o proffsigt bemött!

Svar från Mühringers Optik

Tack för dina fina ord, Bodil. Hoppas att du får en härlig helg! Mvh Mühringers Optik