Mühringers Optik
En del av Klarsynt -
www.klarsynt.se
Välkommen till Mühringers Optik!
På Brogatan 40 i Knislinge hittar du Mühringers Optik. Här kan du få hjälp med att hitta dina nästa glasögon, solglasögon, kontaktlinser eller andra accessoarer som hör din ögonhälsa till, såsom smörjande ögondroppar, rengöringsspray och mycket mer.
Hos oss hittar du märken som Skaga, KunoQvist, Morel, David Beckham, Pilgrim, Silhouette och mycket mer.
I butiken välkomnar Gisela och Marie dig med öppna armar och service utöver det vanliga. Varmt välkommen att titta in i vår butik!
PS. Visste du att barn och ungdomar som inte hunnit fylla 20 år har rätt till bidrag vid behov av glasögon eller linser.
Utmärkelser
Läs vad 399 kunder tycker om Mühringers Optik 2
skrev om Mühringers Optik
Fantastiskt bra sevice och ch bemötande
skrev om Mühringers Optik
Trevlig och duktig personal.
Rekommenderar denna optiker. -
Trevligt bemötande synundersökning
Bra bemötande trevlig personal
skrev om Mühringers Optik
Oerhört trevlig och professionell personal, snabb och smidig synundersökning. Väldigt nöjd!
skrev om Mühringers Optik
Duktig, engagerad och kunnig personal. För litet utbud av bågar och tråkigt.
Hej Janne
Mühringers Optik
Vi uppskattar att du värdesätter vårt arbete och undrar om det var någon speciell typ av båge som du letade efter då du var här, då vi under ditt besök inte minns att du tittade på bågar i och med att du inte behövde byta glasögon denna gång.
Vi försöker ha ett brett utbud av bågar hos oss men lyssnar också på kundernas önskemål och tar gärna hem andra modeller och färger än de vi har hemma. Vi håller oss också aktuella genom att varje år besöka olika mässor och ha kontinuerlig kontakt med våra leverantörer.
Hoppas du får en fortsatt fin sommar. Du är alltid välkommen att höra av dig eller besöka oss om du har några som helst frågor!
Mvh
Gisela och Marie
Mühringers Optik -
skrev om Mühringers Optik
Allting var bra! Blev väl bemött. Gjorde en synundersökning.
skrev om Mühringers Optik
Mycket bra upplevelse hos de. Jag köpte glas
skrev om Mühringers Optik
Väldigt trevlig och kunnig personal.
Köpte glasögon -
skrev om Mühringers Optik
Det var den bästa synkontroll jag varit på. noga och lugnt gick det. Man kände att optikern hade tid med mig. Blev mycket nöjd så dit kommer jag att gå nästa gång också.
skrev om Mühringers Optik
Tog så bra hand om mig under synundersökningen. Jag sitter i rullstol och kunde inte flyttas över i stolen men blev så bra omhändertagen och undersökningen kunde genomföras på bästa sätt. Jag och mina döttrar som var med mig var mycket nöjda med allt. Underbar personal.
Det blev ett par glasögon som jag är mycket nöjd med. Mvh Gertrud Eriksson -
Perfekt bemötande. Snabb leverans
skrev om Mühringers Optik
Trevlig personal med professionell bemötande. Rekommenderas!
skrev om Mühringers Optik
Väldig trevlig mottagning. Jag blev glatt bemött så fort jag kom in och fick hjälp med det jag behövde. Ifall jag hade några frågor så fick jag dem besvarade!
skrev om Mühringers Optik
Bra bemött! Positivt o engagerade personal. Synprövning o nya glasögon.
skrev om Mühringers Optik
Bra bemötande. Inget att klaga på 🥰Men ännu inte nöjd med glasen, men hoppas bli det snart ❤️
skrev om Mühringers Optik
VI har alltid blivit bra bemötta. Och fått utmärkt service och bra glasögon. Köper alltid glasögon där och har gjort det i alla år. Köpte glasögon till min man och gjorde själv synundersökning som blev utmärkt. Kan varmt rekommendera denna Optik. MVH BIRGITTA OCH NILS
skrev om Mühringers Optik
Gisela är som alltid lugn och trygg vilket gör hela besöket behagligt. Fick fin service med hjälp att skicka in information till Trafikverket. Alltid nöjd med mina besök!
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Mycket trevligt bemötande.
Fått nedsatt syn och önskade hjälp att korrigera denna.
Erhållit en snabb och trevlig hjälp
Samt köpt nya glasögon som åtgärdat synfelet. -
skrev om Mühringers Optik
Bästa tänkbara service och Miljö!
Service vänliga
Kunniga
Ödmjukhet
Proffsiga -
skrev om Mühringers Optik
Mycket bra kundbemötande. Lätt att boka tid.
skrev om Mühringers Optik
Synundersökning - personligt och lugnt bemötande. Tack!
skrev om Mühringers Optik
Precis som vanligt, utmärkt ät rätt begrepp.
skrev om Mühringers Optik
Vänligena och hjälpa samma och mycket noga
skrev om Mühringers Optik
Man får alltid hjälp hos dom.
skrev om Mühringers Optik
Väldigt trevligt bemötande!! Gjorde ögonundersökning och provade ut nya glasögon. Bästa betyg till Gisela med personal. Kunniga och sätter kunden i fokus!
skrev om Mühringers Optik
Mycket bra bemötande! Noggrann synundersökning. Jag köpte läsglasögon.
skrev om Mühringers Optik
Gjorde en första synundersökning och kom fram till att jag behöver progressiva glasögon. Blev visad olika bågar . Blev mycket trevligt och vänligt bemött.
skrev om Mühringers Optik
Synundersökning .Vänligt bemötande som alltid.God tid vid undersökningen.Allt o.k. Barbro Johansson
skrev om Mühringers Optik
Köpte glasögon och blev bra bemött av personalen
skrev om Mühringers Optik
Nya glasögon behövdes enkelt och smidigt att handla hos Mühringer mycket trevligt bemötande
skrev om Mühringers Optik
Allt var bra, vänligt bemötande och förtroendeingivande
Super snabb service.
Trots att jag inte bokat tid fixade de en synkontroll inom en timme -
skrev om Mühringers Optik
Jag behövde göra en synundersökning och blev rekommenderad av en bekant att gå till Mühringers iom att det ligger i lilla byn där jag bor, så var valet lätt. Trevlig personal och bra & snabb service.
skrev om Mühringers Optik
Lugnt o proffsigt bemötande. Syn undersökning och köp progressiva glasögon + solglasögon.
skrev om Mühringers Optik
Gott bemötande! Undersökning, utprovning och rekommendationer gällande nya glasögon. Fick låna hem glasögonbågar för att prova hemma. Inköpet gällde terminalglasögon i arbetet.
skrev om Mühringers Optik
Mycket bra! Väntar på nyaste glasögonbågarna
skrev om Mühringers Optik
Bra bemötande och trevlig personal
skrev om Mühringers Optik
Bra service och trevligt bemötande, sätter kunden behov i fokus!
Tillmötesgående skickliga helt nöjt
skrev om Mühringers Optik
Gjorde en vanlig synundersökning.Trevlig och kunnig personal.
skrev om Mühringers Optik
Serviceminded personal och kort leveranstid på glasögonen. Det blir samma företag när det är dags för nya glasögon.
skrev om Mühringers Optik
Ett mycket bra bemötande. Även trots en mer tidskrävande undersökning än vanligt. Tack!
skrev om Mühringers Optik
Ett bemötande i världsklass. Kunden i fokus.
skrev om Mühringers Optik
Bytte optiker på grund av flytt, efter besöket ångrar jag inte en sekund att jag valde just Mühringers optik. Väldigt kunnig och hjälpsam!
skrev om Mühringers Optik
Mycket vänligt och professionellt.
Gjorde mycket ut av att kolla trycket i mina ögon och kontaktade i efterhand ögonkliniken för eventuell uppföljning.
Läsglasögon. -
skrev om Mühringers Optik
Super, fin service och tog sig tid
skrev om Mühringers Optik
Mycket professionellt och trevligt bemötande!