Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Prestanda Bil

Prestanda Bil

4.6

Välkommen till Prestanda Bil! Vi som jobbar har lång erfarenhet inom bilhandeln. Hos oss finner du bilar i olika prisklasser där vi också kommer erbjuda möjligheten att köpa, sälja samt byten av bilar. Vi är väl måna om våra kunders behov och önskemål och därmed valt att skräddarsy din affär efter just dina önskningar och intressen...

24 omdömen om Prestanda Bil

Erika B
Skrev om Prestanda Bil

Bilköpet i sig gick smidigt, lätt och de gav bra service, men när man behöver komma i kontakt med dem efter ett köp är de omöjligt. Svarar inte i telefon mail eller sociala medier. Usel service efter köpet är slutfört.

Familjebil-Center
4.8/5 i betyg av 219 omdömen 4.8 av 219 omdömen

En otroligt fin upplevelse med en fantastisk handlare Olle. Jag kände mig trygg igenom hela köpet. Tack!!!

Gabriel C
Skrev om Prestanda Bil

Affären gick enkelt och smidigt

Leon B
Skrev om Prestanda Bil

Köpte en bil från Prestanda Bil, blev bra bemött. Säljaren var ganska tydlig med allt, bilen som jag köpte var i bra skick. Körde tillbaka till Halmstad och var nöjd med köpet.

Risbergs Bil
4.5/5 i betyg av 92 omdömen 4.5 av 92 omdömen

Har haft min bil på service Bilen hämtad och lämnad. Bemötandet från medarbetarna hos Risbergs har varit otroligt bra. Professionellt från början till slut. Vid behov vänder jag mig med trygghet till Risbergs bil.

Harriet Britt-marie W Harriet Britt-marie W
Hamlet T
Skrev om Prestanda Bil

Bästa säljare Tack ni var jätte snälla

Aykut A

Nöjd kund från Göteborg tack så mycket prestande bil 👍🏼👏🏼

Reco tipsar!
Haninge Bilpark
4.6/5 i betyg av 1429 omdömen 4.6 av 1429 omdömen
Badge2024

Vi hade låga förväntningar då vi kom till Haninge bilpark för att titta på en bil vi sett på Blocket efter att vi vart runt i en månad och tittat på bilar hos flertalet andra bilfirmor i Stockholmsområdet så var erfarenheten inte bra. Hos Haninge Bilpark träffade vi den första bilsäljaren vi någonsin fått bra service av och samtlig önskad information ifrån. Artura ingav starkt förtroende var mycket serviceminded. Vi fick all information vi önskade och snabba svar både på plats och gällande de efterföljande frågorna. Vi är otroligt nöjda över vår affär och glatt överraskade av att det faktiskt finns ärliga och bra försäljare. Här är kunden i fokus och kontakten enkel. Kan varmt rekommendera Haninge bilpark och Arturas service och vill härmed också tacka Haninge bilpark och Arturssons för att vi är supernöjda! Jennie Norlin med familj

John Janne S
Skrev om Prestanda Bil

Mer betalt! Men i övrigt var affären smidig med digitala signeringar och bekräftelse.

Johan Olof R
Skrev om Prestanda Bil

Fel adress på blocket om vart firman ligger. För att komma rätt fick vi åka 1 timme extra

Davos Car AB
4.6/5 i betyg av 139 omdömen 4.6 av 139 omdömen

Hej, Jag köpte en Nissan Almera, årsmodell 2004. Jag fick mycket hjälp och råd från försäljare Nasir när jag ringde honom för första gången tills jag köpte bilen. Bilen fungerar bra och jag är nöjd med den. Stort tack Mvh Fariba Mostaan

Roger Ö
Skrev om Prestanda Bil

Otroligt trevligt bemötande fick man direkt när man kom dit, personalen va kunnig och gjorde mer än förväntat av en firma. Vi hade kontakt efter köpet också, och vi va så nöjda med allt att vi köpte en till bil 2 dagar efter från samma firma!

LIAM K
Skrev om Prestanda Bil

Fick en dålig känsla efter jag kommit på att dem har ljugit mig rätt upp i ansiktet. "Albin" kom hem till mig och ville göra en bilaffär. Han själv skulle inte köpa bilen utan det skulle hans bror "Simon" göra, för han hade "Albins" "sparpengar"."Simon" hade vi via mobilen. "Albin" skulle ha bilen själv och han skulle absolut inte sälja den direkt och den skulle stå på "Simons" företag. Jag själv är nöjd med vad jag fick för bilen så inte bitter över de. Men att man ljuger om sina namn och vad man ska göra med...

Svar från Prestanda Bil

Hej Liam, Tack för att du tog dig tid för att ge oss ett omdöme, vi är tacksamma för all form utav feedback⭐️ Albin är vår inköpare, vidare får du kontakt med våra säljare som slutför köpet, vår inköpare Albin som gärna ville behålla bilen ångrade sig och valde att sälja bilen. Ledsen för din upplevelse, men eftersom du fick dina pengar, och du var dessutom nöjd med försäljningen så det angår inte dig vad nästa ägare gör med sina ägodelar. Hoppas att du fick en rättvis bild på hur ärendet gick till, du är välkommen...

Fordonsmäklarna Sollentuna
4.3/5 i betyg av 113 omdömen 4.3 av 113 omdömen

När jag läser allas omdömen förstår jag att det bara är Oliver man ska köpa bil av. Köpte en dyr bil nyligen och har haft kontakt med två av de andra säljarna som är måttligt intresserade av att lösa felet som framkom vid besiktningen. Riktigt trist bemötande, och heller inget erbjudande om att stå för kostnaden vid ombesiktning (en droppe i havet med tanke på vad bilen kostade, men erbjudandet hade gett en känsla av service). Riktigt besviken på bemötande av mig som kund. Bilen har som sagt inte gått igenom besiktningen än så jag kan ännu inte uttala mig om huruvida de säljer prisvärda bilar eller inte.

Karin Sofia T Karin Sofia T
Enrique Paineo L
Skrev om Prestanda Bil

Bra bemötande. Dock inte helt ärlig kring bilens status som uppkom först vid leverans. Ingen felindikering men ändå något som bör/måste nämnas, speciellt då jag som köpare på distans vill ha allt klart för mig när bilen levereras. Leveransupplägget bör också förbättras där jag fick en uppskattad tid för leverans som inte höll alls, vilket gjorde att jag fick ställa in vissa åtaganden pga detta.

Svar från Prestanda Bil

Hej Enrique, Tack för ditt omdöme, vi är glada och tacksamma för din feedback 💫 TPMS sensor lyste, som är en utrustning på fälgarna som inte finns på alla fälgar. Som kompromiss för detta fick du ett års kostnadsfri garanti, kostnadsfri leverans och vi bjöd på hjulskiftet. I samband med leveransen kom vi även överens om att dela på kostnaden för TPMS sensorerna. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har fler funderingar 🌟 Med vänlig hälsning, Prestanda Bil

Maruana B
Skrev om Prestanda Bil

Smidiga, lättsamma och pålitliga. Även dom litade på oss som kund. Det är värdefullt.

Melinas Bilar
4.3/5 i betyg av 168 omdömen 4.3 av 168 omdömen

Var intresserad av en bil hos Melinas och tänkte kika lite på den och säljaren var så trevlig och glad, när jag ville veta vad han skulle ungefär ta min i inbyte så skiftade han attityden rätt så snabbt och krävde att jag skulle göra en affär innan han säger vad han vill ge för min bil. Uselt bemötande, vågar inte ens tänka på hur det är att göra med den människan om man köpt bil av honom och det visar sig vara något fel som man vill få åtgärdat. Köp bil på egen risk säger jag bara.

Ronnie Kian D Ronnie Kian D
Ali A

Bästa firman någonsin!!!!!!!!!!!!

Taban A
Skrev om Prestanda Bil

Jag och min man blev väldigt bra bemötta och kommer rekommendera detta ställe vidare. Väldigt nöjd!

Bålsta Car Center AB
4.7/5 i betyg av 203 omdömen 4.7 av 203 omdömen

Jag är jätte glad och lycklig med er jätte bra person och förtag och jag fick prata med honom men får svar och hjälpa direkt jag vill tacka er och spsial som fick prata med honom bästa vän Jag kommer alltid köpa av er Tack så jättemycket för allt 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗💙💙

Alma M
Skrev om Prestanda Bil

Bästa bilföretaget jag har stött på! Väldigt trevlig personal med mycket bra bemötande, service och kunskaper. Kunde inte varit mer nöjd.

Prestanda B och Ann-Sofie R gillar detta
HUSSEIN A
Skrev om Prestanda Bil

Ringde in till Prestanda bil för att se vad man kunde få för inbytesvärde på bilen vi har idag & jag blev väldigt överraskad över hur smidigt det gick. Personalen jag pratade med var väldigt trevlig & bemötte mig professionellt. På återseende!

Pauls Motor AB
4.8/5 i betyg av 585 omdömen 4.8 av 585 omdömen

-Mycket trevlig personal. -Hade inte så mycket förväntningar, men alla jag pratat med har bara gott att säga om Pauls Motor. -Mycket att titta på och välja mellan. Väldigt tillmötesgående och lätt att ha att göra med.

Alexi Karl Erik M Alexi Karl Erik M
Dalya G
Skrev om Prestanda Bil

Vi köpte en bil hos dem vi en fantastisk bemötande de var mycket ärligt. De körde bilen hem till oss vilket var en bra service.

Moheymen K
Skrev om Prestanda Bil

Väldigt professionell kundbemötande och service! Min fru och jag är väldigt nöjda med bilen.

J Auto
4.9/5 i betyg av 45 omdömen 4.9 av 45 omdömen

Mkt bra och proffsig! Detta borde räcka! 30 tecken??

Sandra Danielle R
Skrev om Prestanda Bil

Jätte trevliga och seriös engagerad bilfirma som tar hand om sina kunder! Riktigt trevliga anställda och alltid hjälpsamma👍👍👍

Kameran A
Skrev om Prestanda Bil

Jag sålde min bil till Prestanda bil vilket gick väldigt smidigt eftersom att de verkligen fokuserade på att jag skulle bli nöjd, vilket jag verkligen blev. 10/10 service som jag kommer rekommendera vidare.

QR Motor
4.4/5 i betyg av 221 omdömen 4.4 av 221 omdömen

Lite väl detaljrik men de tackar jag för, bilen va otroligt fin! Min Mercedes levererades hem till mig och Gustav var med mig hela tiden, stort tack!

Ameen A
Skrev om Prestanda Bil

Mycket nöjd och bra service 👍🏻

Ali Z
Skrev om Prestanda Bil

Jag besökte prestanda bil för första gången på måndag och samma dag slog jag till och köpte bilen jag önskade mig då bemötandet var fantastiskt. Otroligt nöjd med deras service och kunskap inom bilar. Rekommenderar starkt!! Vill även påpeka att de jobbade övertid för min skull. Dom överträffade alla förväntningar jag hade. Tack prestanda bil !

Reco tipsar!
viköperdinbil.se
4.4/5 i betyg av 3219 omdömen 4.4 av 3219 omdömen
BadgeThreeYears

Okomplicerat och smidigt. Trevligt o kunnande bemötande. Fullt nöjd!

Denise T
Skrev om Prestanda Bil

Köpte en bil från dem och fick den levererad till Helsingborg. Professionell säljare och en fantastisk kundupplevelse. Rekommenderar🌟

Rahand B
Skrev om Prestanda Bil

Prestanda Bil hjälpte mig att förmedla min bil vilket jag varit jättenöjd med. De är väldigt professionella, har grym service och ett väldigt bra bemötande.

Arbetsbil Stockholm AB
4.8/5 i betyg av 103 omdömen 4.8 av 103 omdömen

Otroligt bra bemötande av säljaren Björn. Vi letade en bil som skulle passa i våran verksamhet och Björn löste det galant. Vi köpte en mindre kranbil för leverans av lång gods i garage. Allt löste sig och inom en vecka så var vi i full drift. Kort sagt så är jag väldigt nöjd med vad Björn och Arbetsbil kunde erbjuda och lösa åt oss.

Olab Aktiebolag O Olab Aktiebolag O
Jamal H
Skrev om Prestanda Bil

Jag köpte en bil av de , fick jättebra hjälp med krediten och leveransen Rekommenderas