RCR Bil AB

3.8

39 omdömen om RCR Bil AB

Jean S
Skrev om RCR Bil AB

Väldigt bra bemötande och en smidig affär. Jag är väldigt nöjd med både bilen och servicen jag fick hos er.

Milan V
Skrev om RCR Bil AB

Köpte Rav 4 för ett år sedan och fortfarande väntar på bagage gardin som lovades vid köpet och står i kontraktet Varje gång när man ringer blir lovad (lurad) att den gamla ägare till bilen har inte lämnat osv. Väldigt oseriöst och respekt löst

Bassam Yacoub C

Köpte min andra bil här och alltid lika nöjd med affären!

Giovanni Jofani I

Otroligt bra service genom hela köpresan, Sven och hans team levererar vad de lovar. Upptäckte en gammal parkeringskada efter köp, detta åtgärdade de på nolltid utan några extra kostnader. Blir hit jag vänder mig först vid nästa bilköp. Helnöjd!

Nina W
Skrev om RCR Bil AB

Vi köpte en begagnad bil av RCR, de lovade oss bra pris på nya vinterdäck vilket inte följdes upp eller blev av (trots frågor från oss). Bilen visade också en antal felmeddelanden från köpet och från och till under ca 11-12 månader. RCR hjälpte oss inte med detta utan drev det som ett nytt fel. De slingrade sig och kundupplevelsen gick från ok i samband med köpet till mycket otrygg vid sista kontakten. Trots återkoppling om behandlingen hörde vi sedan inget från RCR och tvingades söka oss till en annan firma för hjälp...

MICAEL B
Skrev om RCR Bil AB

Snabb och smidig affär. Känns som en vettig affär med bra pris på köp och bra inbytespris.

Ghassan H
Skrev om RCR Bil AB

Snabb och smidig affär RCR bil hjälpte mig på bästa sätt!

Elin Susanne E
Skrev om RCR Bil AB

Väldigt bra upplevelse utav mitt bilköp hos RCR. Säljaren David var väldigt serviceinriktad och tillmötesgående. Rekommenderas 10/10

Bo Z
Skrev om RCR Bil AB

La ut bilen på försäljning, fick ett toppbud ganska omgående. Åkte dit och träffade Tomas och hade en bra genomgång av bilen. Allt var mycket smidigt och sköttes exemplariskt och ffa ärligt. Toppbetyg för Tomas på RCR och tack för affären, kaffet och skjutsen hem / mvh Bo

Carl Marcus O
Skrev om RCR Bil AB

Sålde min bil till Tomas på RCR Bil och kan rekommendera. Enkla att ha att göra med och snabb och öppen kommunikation.

Andriy M
Skrev om RCR Bil AB

VIKTIGT LÄS HELA Oseriösa bilhandlare, köp ej din bil hos RCR bil! Köpte min bil under vintern när den stod ute och var täckt med snö. Jag frågade handlaren flera gången om bilen hade några skador på karossen, repor, rost eller om bilen var målad någonstans. Hen påstod att den var i väldigt gott skick och att den var väl sedd efter samt att bilen inte var målad. Detta var inte sant, bilen var målad över en stor yta och dessvärre inte alls proffesionellt. Märken efter spackel och färg. Ser ut som svart jobb. När jag konfronterade...

NATASHA Z
Skrev om RCR Bil AB

Undvik denna verkstad oseriös och oprofessionell hantering Jag lämnade in min bil på service efter tre års felfritt bruk. Samma dag jag hämtade ut den började den låta som metall mot metall ett ljud som direkt framkallas vid minsta gupp, sväng, eller vid låg fart. Det har aldrig hänt tidigare. Innan jag åkte därifrån försökte admin killen först ta 1000 kr för att svetsa ett fel under avgassystemet, men när jag tackade nej, sänkte han priset till 200 kr – vilket redan där kändes väldigt skumt och oseriöst. När...

Erik Oskar J
Skrev om RCR Bil AB

Tomas och RCR Bil gjorde bilförsäljningen till en rakt igenom trygg och positiv upplevelse. Snabb återkoppling och visade på stort kunnande både sett till objektet med också en vettig värdering sett till marknaden. Proffsigt hela vägen från kontakt till försäljning. Varm rek till er som går i tankarna på att sälja ert fordon.

Willem C G A
Skrev om RCR Bil AB

Sålde min bil till RCR med hjälp av Tomas. Hörde av mig vid lunch och hade bilen såld innan kl.16, dessutom till ett konkurrenskraftigt pris. Kan verkligen rekommendera att göra affärer med RCR. Vill också lyfta fram att kontrollen som gjordes av bilen på plats var väldigt grundlig, tillskillnad från tidigare erfarenheter med andra aktörer. I mitt fall som säljare var det kanske inte till min fördel men för en potentiell köpare bör det kännas tryggt att veta att de inte köper in vilken skit som helst.

Adolor I
Skrev om RCR Bil AB

Jag är väldigt nöjd med mitt bilköp från David, otroligt grym säljare och väldigt bra bemötande jag rekommenderar 10/10

Rebecka S
Skrev om RCR Bil AB

Trevligt bemötande. Hjälpsamma. Rekommenderar :-)

Gabriel T
Skrev om RCR Bil AB

Sålde min bil hos säljaren Tomas . Han gjorde allt som han lovade och försäljningen gick utan några problem kan starkt rekommendera både han och bilfirman 5/5

Katia M
Skrev om RCR Bil AB

Jag köpte nyligen min bil från rcr bil och jag är väldigt nöjd med både servicen och bemötandet. Personalen var kunnig, hjälpsam och tog sig tid att förklara alla alternativ utan att vara påträngande. Jag fick ett bra erbjudande och bilen var i utmärkt skick vid leverans. Rekommenderar starkt om du letar efter en pålitlig bilfirma och stort tack till Thomas som hjälpte mig.

Mattias Anton A

Tack Tomas för fantastisk service! Tomas på RCR Bil är verkligen toppen! Han är trevlig, hjälpsam och gör hela processen smidig och trygg. Man känner sig väl omhändertagen och får bra råd på vägen. Rekommenderar honom varmt till alla som funderar på att sälja eller köpa bil

Souhel T
Skrev om RCR Bil AB

Tomas som inköpare på RCR Bil AB gör verkligen ett fantastiskt jobb. Jag har haft nöjet att arbeta med honom vid flera tillfällen och hans professionalism och engagemang är verkligen imponerande. Han har en djup förståelse för marknaden och vet exakt vad som behövs för att få in kvalitetsbilar till firman. Tomas är alltid lyhörd och tar sig tid att förstå kundernas behov. Han ger kloka råd och rekommendationer, vilket gör hela processen smidigare. Dessutom är han snabb med att svara på frågor och lösa eventuella problem...

Poya A
Skrev om RCR Bil AB

Jag är väldigt nöjd med mitt bilköp från Tomas. Från första kontakt till leverans har allt gått smidigt och professionellt. Bilen motsvarade exakt beskrivningen, och Tomas var både ärlig och tillmötesgående genom hela processen. En trygg och pålitlig säljare som jag varmt kan rekommendera!

Fadi I
Skrev om RCR Bil AB

Fantastisk service och kvalitet! Jag har haft en väldigt positiv upplevelse hos RCRBil. Personalen är otroligt professionell, hjälpsam och kunnig. De tog sig tid att lyssna på mina behov och gav ärliga och tydliga råd. Bilen jag köpte var i toppskick, precis som beskrivet, och hela processen gick smidigt från början till slut. Jag uppskattar verkligen deras engagemang för kundnöjdhet och kan varmt rekommendera RCRBil till alla som letar efter en pålitlig bilfirma. Jag kommer definitivt att vända mig till dem igen i framtiden!

Björn Carol L
Skrev om RCR Bil AB

Jag har köpt en begagnad bil med inbyte av RCR Bil. Det är första gången jag köpt en bil på distans. Har haft en del frågor som alltid blivit besvarade, är jättenöjd med positivt bemötande. Är nöjd med affären och har bara positiva tankar om företaget.Ett särskilt tack till Sandra som varit min kontaktperson. Björn Lindgren

Bo G
Skrev om RCR Bil AB

Sålde min bil till RCR. Proffsig och enkel hantering och trevligt bemötande av Tomas T!

Ulrika G
Skrev om RCR Bil AB

Köpte en Volvo V50 som de lovade var nyservad och nybesiktigad. Inget stämde. Många fel på bilen. Säljarna ville ej stå för det de sagt om bilen innan köpet. Lurad.

NATASHA Z och Lars H gillar detta
Ehab A
Skrev om RCR Bil AB

Fem stjärnor bilfirma, tack för bra bilköp!

Yahya Y
Skrev om RCR Bil AB

Köpte min bil och är jättenöjd, de känns pålitliga från första kontakt.

Rasmus L
Skrev om RCR Bil AB

Mycket trevligt och professionellt bemötande! Sålde min bil till RCR Bil AB vilket var mycket smidigt!

Zina H
Skrev om RCR Bil AB

Otrolig nöjd över Tomas bemötande. Han gjorde ett fantastisk jobb och gjorde hela affären snabb och smidig. Han var otrolig serviceminded och trevlig vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Tack vare Tomas bemötande kände jag mig verkligen välkommen och uppskattad som kund. Rekommenderar starkt !

Peter Christian Leslie D

Trevligt och bra bemötande, hög tillgänglighet och alla papper i ordning. Efter köp visade sig ett mindre fel på bilen men Fadi på RCR löste det utan problem. Är 100 % nöjd med köpet och kan inte annat än rekommendera RCR.

Börje Reinhold N

Högsta betyg till företaget och dess säljare David. Mycket nöjd med köpet av MB

Allen M
Skrev om RCR Bil AB

Hej, tänkte bara se stort tack till Tomas som säljer du är grym haft bästa kundbemötande är super nöjd, Väldigt roligt och vara där snap affär gick jättebra o så snabbt med säljaren och överföring Tack igen bästa Tomas 😊

Ibrahim M
Skrev om RCR Bil AB

Oseriösa bilhandlare, vi håller på fixa billånet med banken och han säger att han håller på prata med banken och återkommer sen plötsligt så säger han att vi sålde bilen till en annan och hitta en annan bil

Ewa J
Skrev om RCR Bil AB

Rekommenderar inte!!! Var försiktiga med de oseriösa säljare från RCR Bil. Bilen vi köpte hos dem hade problem med klimatanläggning visades direkt efter köpet och tyvärr står de inte för reparationen.

Marius L
Skrev om RCR Bil AB

Oseriösa bilhandlare. Haft så många diskussioner och min bil blev inte reparerad enligt avtals villkor. Behöver kontakta konsumentverket och/eller jurist annars går inte med de. Köp ej din bil härifrån. Hitta en seriös bilhandlare!!!

Marius L

Sabina B
Skrev om RCR Bil AB

Köp inte bil här! Oseriösa, ljuger, fick ta till jurist för att få dem att göra rätt för sig

Jonny harry B
Skrev om RCR Bil AB

Följer inte svensk lag. Håll er borta.

Anders R
Skrev om RCR Bil AB

Sämsta bilköpet någonsin. Vinterdäcken var 20 år gamla på ena bilen och 10 på den andra. Ingen klarade en besiktning och på ett halvår har vi nu lagt ut 40.000 på skräpet.