Rekommenderas EJ!!!Jag hade bokat en grovstäd efter en renovering. 3 unga personer kom och skulle städa en yta på 50kvm vilket tog dom 2h 15min. Det slarvades med torkning i flera hyllor då det var kvar stora partier med dammrester längst in på hyllplanen. Även damm på golvet i hörnen låg kvar. Fläckar kvar på flera ställen på golvet, lister på vissa ställen hade inte torkats av. Dagen efter skickades två nya städare som åtgärdade slarvet. Jag fick ingen kompensation eller avdrag. Fick betala fullt pris. Dom hade ju åtminstone kunnat dra av framkörnings avgiften eller nåt. Mkt dåligt!
3.0
3 omdömen om Ren Jämt i Uppsala AB
Ren Jämt i Uppsala AB
Tyvärr inte så nöjd med tjänsten. Flyttstädet var OK även om det behövde kompletteras, missade fläckar på vardagsrumsgolv, ej ordentligt rengjort i badrummet. Men det märkliga var att ett par kvarlämnade föremål, bland annat insatsen till besticklådan, helt sonika plockades bort och slängdes. Förstår verkligen inte varför..
Ren Jämt i Uppsala AB
Ett riktigt bra städbolag. De gör allt för att kunden skall känna sig nöjd. Har inte blivit besviken på dem en enda gång.