Sjöstadens vvs AB

2.5

6 omdömen om Sjöstadens vvs AB

Lars Bernt Simon H
Skrev om Sjöstadens vvs AB

Plus: kom snabbt och löste problemet. Minus: Behövde hjälp med blandaren i köket. De löste problemet men tog saftigt betalt, mer än dubbelt mot vad som står på hemsidan att de kostar att byta blandare. Givetvis ska de ha betalt för sin tid mm, men över 4000:- (då rot är maxat för min del) för att dra åt en mutter. Inga delar, bara tid...

Leon S
Skrev om Sjöstadens vvs AB

Fantastisk service - rörmokare kom hem till oss efter cirka 30 minuter efter skadeanmälan. Trevligt bemötande och en snabb åtgärd.

Erik Noah B

Grymt bra Service och utförande av Fredrik på Sjöstadens VVS

Cédric Christophe L
Skrev om Sjöstadens vvs AB

Fredrik skulle laga en diskmaskin som han inte lyckades med men en saftig faktura på 2200kr för en 30 min vistelse fick vi. Någon vecka senare fick vi ytterligare en faktura på samma belopp. När vi försökte kontakta honom svarade han varken i telefon eller på mail. STOR varning för denna person. Totalt oseriös. Vi kommer nu att anmäla till ARN!!!!

Varun S
Skrev om Sjöstadens vvs AB

Fredrik is a plumber who does a very shitty job. He will come and scare you for everything in your house. He replaced a water heater at my house. Initially said 24k SEK and when the work was half done he increased to 30k SEK. Now there is water leakage on the electric connection he got it done from someone else. Beware of this company and person.

Hans B
Skrev om Sjöstadens vvs AB

Fredrik Boden meddelade mig att han kunde byta min kökskran som hade gått sönder . Jag fick honom rekommenderad av ett företag som inte kunde komma snabbt. Fredrik kunde komma snabbt och han ville ha 6.000 kr . Det tyckte jag var dyrt. Jag frågade om han hade ett billigare alternativ . Han skrev : ”Du kan byta din kran själv ! Trevlig kväll ” Denna firma vill jag varna för . Sök ett annat företag !