Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om STUDIO54
skrev om STUDIO54
Läste kommentaren från 2017 och kan tyvärr inte annat än att hålla med, inget har förändrats fram tills nu. Önskar att jag hade läst den innan mitt besök hos Bahare på Studio54. Jag bad om folieslingor med naturlig övergång till min utväxt samt kall ton i längder. Jag visade en referensbild och hon gick med på att hon kunde göra det. Värt att tillägga är att mitt hår hade lång utväxt och väldigt naturliga bayalage slingor sedan tidigare så resultatet borde blivit fint utan konstigheter då det inte var skadat på något sätt. När hon först hade sköljt ur mitt hår och jag fick sätta mig i stolen igen la jag märke till hur mörkt vs ljust/gult det var på olika ställen i håret, det vill säga randigt. Sedan fönade hon mitt hår och klippte det utan att fråga hur jag brukar vilja ha det. Hon lockar håret och då ser det hyfsat okej ut, jag var bara chockad över den dåliga övergången till min utväxt, det var en mörk rand i benan. Jag gick hem och upptäckte ränder från folierna vid tinningarna och på andra platser runt huvudet samt att det var nästan vitt hår i nacken eftersom att det var där hon hade börjat slinga och sedan tagit väldigt lång tid på sig att få klart allt. När jag framförde mina klagomål bortförklarade hon sig och skyllde på att jag hade småhår som inte gick att fånga upp, men jag påpekade att det inte var problemet utan att håret var gult, randigt och ojämnt överlag samt att slingorna kändes slarviga. Jag var tydlig med att jag inte skulle låta henne röra mitt hår igen och efter många om och men fick jag halva beloppet tillbaka. Dessvärre kommer jag behöva vänta minst 1 månad innan en professionell frisör som vet vad den gör kan rätta till hennes misstag. Jag har lärt mig en läxa och kommer göra grundlig research nästa gång. Rekommenderar ingen att gå till henne för att få fin färg i håret, hennes andra tjänster kan jag inte uttala mig om.
___________________________________________________________
skrev om STUDIO54
Bad att få en naturlig slingning av mitt hår, hon fick fria händer men det skulle se naturligt ut. Jag gick därifrån nästan tre timmar senare med ett 80-tals randigt hår. Slingorna hade dragning åt grått, blått och rosa. Gick idag till en riktig frisör som sa att de inte kunde göra något förutom att klippa kort, de bad mig återkomma om en-två månader då håret hade återhämtat sig. Hon som satt bredvid mig fick även hon ett sönderblek 80-tals hår. Denna salong rekommenderas till er fast i 80-talet.