Alexander Castro
Alexander Castro är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Alexander Castro har varit registrerad mäklare sedan 2011-09. Alexander Castro har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Castro har haft 67 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
49 omdömen om Alexander Castro
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Castro en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Alexander har hela tiden varit väldigt tydlig och det har aldrig varit några frågetecken. Han har också under hela förhandlingsprocessen behållit lugnet och alltid varit på bra humör.
Skulle jag sammanfatta Alexander med ett ord skulle det vara trygghet. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Castro en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Trevlig, saklig, förtroendeingivande, alltid tillgänglig!
Otroligt fint bemötande. Flexibel, kompetent, serviceminded och ärlig!
Alexander Castro är en mycket bra fastighetsmäklare. han hjälpte oss att sälja lägenheten. vi är mycket nöjda med hans hårda arbete. Vi kommer att rekommendera honom till våra vänner.
Mycket bra bemötande, kände inte att man fick massa ”säljsnack” utan att han hade både köparen och säljarens bästa intresse i åtanke.
Alltid trevligt bemött, hjälpsam och gav snabba svar vid frågor.
Ödmjuk,kompetent en mycket trevlig bekantskap kommer att kontakta honom när jag ska sälja mitt hus.
Lars-Erik Eriksson -
sålde sitt hus med hjälp av Alexander Castro en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Alltid trevligt bemött, svarar alltid när man vill ha kontakt. Finns inget att klaga på alls.
köpte sitt hus med hjälp av Alexander Castro en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Trevlig och lättsam. Snabb på att återkoppla. Det fick mig att anlita honom till att även sälja min fastighet.
Mycket trevlig mäklare. Trots att han var snabbt inslängd i visningen så gjorde Alexander ett proffsigt jobb. Han fick oss att köpa lägenheten och det var syftet med visningen.
Bra jobbat Alexander.