Väldigt positivt, bra bemötande, tydlig och lätt att kommunicera med.
Alexander Castro
Alexander Castro är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Alexander Castro har varit registrerad mäklare sedan 2011-09. Alexander Castro har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Castro har haft 56 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
70 omdömen om Alexander Castro
Helt fantastisk, överträffade alla förväntningar!
Jag tycker att Alexander Castro har bra erfarenhet för en mäklare. Han fick mig att förstå hur hus köpet går till. Alexander är en duktig mäklare och förstår mycket.
Glad och trevlig kille. Något oerfaren enligt mig, men det kommer ju med tiden. Vi fick vår lgh. såld så det är ju bra även om vi fick sänka priset.
Jättetrevlig mäklare som har koll på läget! Första mäklaren jag träffar som inte försöker tvinga på ett köp.
Han är tydlig och kreativ på ett trevligt sätt. Peppar bra under den tuffa konjunkturen. Där vi tillsammans är lyhörd och hittar väg fram till försäljning.
I en svårare marknad blev vi bemötta med en proffesionell attityd, peppande och stöttande fullt ut. Alexander är mycket duktig och jobbar med kundens bästa för ögonen. Rekommenderas!
Alexander gjorde en toppeninsats med att mäkla vårt objekt på en tuff marknad. Var dessutom trevlig och informativ i precis lagom dos hela vägen.
De va ok , känns bra med annan bostad , mvh Patrik
Alexander är snäll och bemöta oss som vanligt människa. Han pratar tydligt och respektful.