Trevligt bemötande och väldigt bra att förklara allt konstigt som händer när man köper en ny bostad.
Jens Bengtsson
Jens Bengtsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Jens Bengtsson har varit registrerad mäklare sedan 2000-03. Jens Bengtsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 207 omdömen med ett betyg på 4.8. Jens Bengtsson har haft 50 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
207 omdömen om Jens Bengtsson
Hjälpsam och svarade snabbt på våra frågor
Kunnig, saklig beskrivning av ärendegenomgång. Trevlig stämning.
Finns bara positivt att säga. Rätt man på rätt plats. Trevlig, förstående, pedagogisk, kunnig, saklig, lugn. Då vi hamnade i en konstig situatio då köparna ville häva köpet dagen efter, så höll han oss uppdaterade, vi diskuterade fram o tillbaks, han kontaktade köparna hade dialog med dem osv. Han är mån att det ska bli bra för alla. Han kan verkligen sin sak och att bemöta/ta folk på rätt sätt. Som sagt det är bara positivt. Rekommenderar verkligen Jens som mäklare.
Jens är en mycket professionell mäklare men ändå med en personlig touch. Han är bra på att förklara och lämnar inget åt slumpen. Jag har gjort flera bostadsaffärer och valet på mäklare har varje gång varit Jens och kommer fortsatt vara.
Jens Bengtsson har utfört ett gott arbete med vår husförsäljning och vi rekommenderar honom varmt. En skicklig, kunnig och inte minst trevlig mäklare som är socialt begåvad.
Jens är en bra och duktig fastighets försäljare.
Jens har verklig gjort allt för att vårt köp och försäljning blivit av. Han har hållit kontakt och stöttat oss hela den här tiden. Ställt upp med lösningar så vårt köp/försäljning blivit av. Är kompetent och trevlig. Anita o Kjell.
Bra bemötande redan från första kontakt. Har också på ett proffesionellt och vänligt sätt följt och stöttat oss i våran bostadsaffär som förstagångsköpare. Tålmodig och besvarar alltid frågor.
Vi upplevde Jens Bengtsson som helt underbar. Intresserad, engagerad och hjälpsam. Vi anlitar gärna Jens igen vid försäljning av vår nya bostad. Vi är glada och tacksamma att vi fick Jens som vår mäklare. Sören och Aina Rossander