Eva är en rutinerad och trygg mäklare. Hon har hållit mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen och rodde snyggt i land försäljningen i tider av stiltje på bostadsmarknaden
Eva Erkers Löfstrand
Eva Erkers Löfstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Eva Erkers Löfstrand har varit registrerad mäklare sedan 2006-05. Eva Erkers Löfstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 235 omdömen med ett betyg på 4.8. Eva Erkers Löfstrand har haft 58 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
235 omdömen om Eva Erkers Löfstrand
Tack Anna för det fina omdömet! /mvh Eva
Trevlig och erfaren. Vet vad hon gör. Utstrålar tryckhet.
Tack för det, kul att höra att ni är nöjda och känt er trygga i processen! /mvh Eva
Vi är nöjda med vår försäljning av Krusbärsbägen 11 c.
Tack Christina och tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! /mvh Eva
Snabb affär & trevlig, lätt kommunikation
Tack, det gör mig glad att höra! /Hoppas att ni kommer att trivas i er nya lägenhet! /mvh Eva
Jag upplever Eva som proffsig och seriös i sitt arbete. Jag har känt mig trygg att lämna över försäljningen av lägenheten till henne. Jag är mycket nöjd ! Mvh Sylvia Åsbrink
Tack Sylvia, det var roligt att höra att du känner dig nöjd och trygg med försäljningen! /mvh Eva
Tydlig information om köpprocessens olika steg. Konkreta råd kring kontakter med banken vad gäller överföring av köpeskilling vid övertagande. Föredömligt förhållningssätt i förhållande till mig som spekulant. Seriös, informativ och kunnig.
Tack för återkoppingen, så glad jag blir att höra! Hoppas att du kommer att trivas i din nya bostad! /,mvh Eva
Utmärkt bemötande, saklig, bokad tid uppfylls, svarar konkret och kunnigt, snygg presentation, hjälpsam med extra information och extra visning, tydlig
Tack för den fina återkopplingen! Hoppas att du kommer att trivas i din nya lägenhet och välkommen till Gävle! /mvh Eva
En mäklare som verkligen kan sitt jobb, kunnig och väldigt trevlig. Ger ett väldigt seriöst och tryggt intryck.
Tack så mycket, kul att höra att du är nöjd! Hoppas att du kommer att trivas bra i din nya lägenhet! / mvh Eva
Eva är en väldigt vänlig och saklig person. Det märks att hon har varit i branschen länge då hennes proffsiga hantering var mycket skönt att luta sig mot, det är inte ofta man genomför en fastighetsaffär. Stefan Mattsson med fullmakt för Birgitta Mattsson
Tack för de fina orden, så glad jag blir att höra att ni känt er trygga i försäljningsprocessen! /mvh Eva
Ett proffs ut i fingerspetsarna. Rak, tydlig och effektiv. Kan starkt rekommendera Eva till dig som behöver en mäklare.
Tack Petra, så glad jag blir att höra! /mvh Eva