Lättsamt, trevligt och professionellt bemötande! Stöttade i frågor man själv hade dålig koll på.
Eva Erkers Löfstrand
Eva Erkers Löfstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Eva Erkers Löfstrand har varit registrerad mäklare sedan 2006-05. Eva Erkers Löfstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 289 omdömen med ett betyg på 4.8. Eva Erkers Löfstrand har haft 54 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
289 omdömen om Eva Erkers Löfstrand
Otroligt trevlig och varmhjärtat. Duktig på sitt yrke! Det märks att hon har bred kunskap. Kan varmt rekommendera Eva!
Tack Zanna för den fina återkopplingen, så glad jag blir! Hoppas att du kommer att trivas bra i din nya bostad! /mvh Eva
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Super trevlig som alltid. Fixade en snabb visning efter vårt första samtal. Lätt att få tag i, Snabb information. Helt enkelt en bra Mäklare.
Tack Daniel, glad att höra att du känner dig nöjd! Kul att få hjälpa dig att hitta en ny bostad, hoppas att du kommer att trivas! /mvh Eva
Proffsig och saklig. Bostadsaffären gick snabbt och smidigt!
Tack, vad roligt att höra att ni känner er nöjda! Tack för för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen! /mvh Eva
Eva sprider så mycket förtroende
Tack för det, så glad jag blir! /mvh Eva
Jag blev mycket trevligt bemött. Lätt att prata med. Smidig kommunikation via telefon. Jag är överlag väldigt nöjd. Mina förväntningar på mäklare/försäljare är annars låga.
Tack för det fina omdömet, så glad jag blir att höra att jag kunde överträffa dina förväntningar på en mäklare! Hoppas att du kommer att trivas i din nya lägenhet! /mvh Eva
Eva var väldigt professionell och trevlig
Tack, det gör mig glad att höra att ni känner er nöjda! Jag hoppas att ni kommer att trivas i er nya bostad! /mvh Eva
Mycket missvisande i sin värdering och marknadsföring. Har inte tillräckligt med kunskap om objektets marknadsvärde och saknar engagemang att undersöka objektets värde. Gammalmodig i sin bedömning och otrevlig i sitt bemötande med kund.
Hej och tack för din feedback. Kundnöjdhet är extremt viktigt för oss och all feedback är uppskattad. Med det sagt skulle jag gärna vilja ta en diskussion och skulle uppskatta om du kunde slå mig en signal vid tillfälle. /mvh Eva
Påläst, proffsig, lyhörd och omtänksam
Tack Göran för de fina orden! Hoppas att du kommer att trivas i din nya lägenhet och tack för förtroendet att även få hjälpa dig med försäljningen! /mvh Eva