Göran är en bra fastighetsmäklare. Mycket sympatisk och kompetent.
Göran Wallgren
Göran Wallgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Göran Wallgren har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Göran Wallgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 174 omdömen med ett betyg på 4.7. Göran Wallgren har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
I mina tidigare yrken har jag arbetat mycket både med människor och att göra affärer. Som mäklare får jag utnyttja alla mina erfarenheter på bästa sätt. Det är oerhört stimulerande och gör att jag gärna jobbar alla timmar som krävs för att lyckas.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är mig själv i alla lägen och möter både säljare och köpare med respekt för deras situation. Med en avslappnad attityd och en stor portion humor lotsar jag dig igenom fastighetsaffären så att du känner dig informerad och trygg.
Vad vet vi inte om dig?
Jag har ett stort musikintresse, spelar gitarr trummor och utbildade mig till klassisk sångare på 90-talet.
2022-09 - 2023-08
174 omdömen om Göran Wallgren
Göran har varit professionell genom hela affären. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Göran!
Göran var mycket lyhörd för mina önskemål och gjorde ett gott jobb. Jag rekommenderar honom varmt och skulle inte tveka en sekund att anlita honom igen!
Göran var kunnig och professionell och gjorde att vi kände oss trygga under hela processen till husköpet. Han tog sig extra tid att förklara sånt som vi var osäkra på och han var alltid snabb på att återkoppla vid frågor. 10/10 från Jakob & Basia
Mycket korrekt och känner ansvar för både säljare och köpare
Bra skicklig och trevligt bemötande .Lätt att prata med om olika spörsmål Vill gärna återkomma när det är slutfört.Vill gärna berömma hans kunnande FolkeFolkesson
Göran bemöter en med ödmjukhet, men ändå med ett sakligt och korrekt sätt. Mina förväntningar på en husaffär är svåra att formulera, då upplevelsen är ny för mig. Trots min oerfarenhet upplevde jag Göran som smidig och effektiv, utan att vara framfusig på ett "säljande" sätt. Jag förstod att Göran hade både säljaren och köparen i tanken i denna affär, vilket stärker trovärdigheten.
Väldigt professionell och kunnig mäklare som avsätter tid till att lyssna och läsa av mig som säljare och efter det hitta rätt matchning på en köpare som känns bra för mig som säljare att låta mitt hem gå vidare till. Göran har varit en trygghet som gjort mig lugn och avslappnad i själva resan. Jag trodde inte det skulle gå så fort jag var mer försiktig men Göran fick mig att slappna av sen löste sig allt smidigt och snabbare än jag kunde tro.
Bemötandet har hela tiden varit mycket bra. Förväntningarna från början var att få till en snabb försäljning till ett bra försäljningspris. Det gick tyvärr inte på grund av rådande omständigheter. Mäklaren kan dock inte belastas för att det tog ganska lång tid och att försäljningspriset minskade.
Göran är positivt och tillmötesgående. Han kommer med lösningsförslag och ser till så både säljare och köpare känner sig hörda och nöjda. Göran var lätt att komma i kontakt med och svarade gärna på de frågor jag hade. Jag upplever honom som kompetent och någon jag kan rekommendera vidare.