Kristian Bergman
Kristian Bergman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Kristian Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Kristian Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.8. Kristian Bergman har haft 31 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
71 omdömen om Kristian Bergman
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sitt hus med hjälp av Kristian Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kristian mycket bra,väldigt kunnig och mån om oss som säljare av våran bortgångna mammas hus.Han hörde alltid av sig efter visning så vi fick höra hur det hade gått.Vi är mycket nöjda över att lyckades få huset sålt så snabbt som han gjorde.
sålde sin lägenhet med hjälp av Kristian Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Bra bemötande levt upp till mina förväntningar
Trevligt bemötande.
Försäljningen gick väldigt snabbt, vilket jag är mycket tacksam över. -
köpte sitt hus med hjälp av Kristian Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Vi blev alltid trevliga och vänliga behandlade. Alla frågor besvarades efter bästa kunskap och övertygelse. Han var aldrig påträngande men alltid där när man behövde honom. Under presentationen av huset (Asvägen 25) gjorde han en särskild insats och förberedde allt snyggt. Man märker att han gillar sitt jobb, gör det med kärlek och känner att han är i goda händer och omhändertagen.
Trevlig pålitlig skickade information om bostaden
Kan absolut rekommendera
Kristian på fastighets byrån -
sålde sin stuga med hjälp av Kristian Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Bra bemötande, lyhörd, flexibel. trevlig och ansvarfull person.
köpte sin lägenhet med hjälp av Kristian Bergman en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Bra bemötande! Snabb affär. Gick bra att få tag på.
Trevligt kundbemötande. Bra löpande information angående försäljningen. Snabbt och bra. Mycket nöjd.
Kristian har ett bra bemötande och är en engagerande mäklare-
Vi har haft en bra kommunikation ett bra jobb -
Något stressad och lite oklar i planering.
Hade önskat tydligare plan samt bättre återkoppling under processen.