Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

• BadgeEightYears
4.7
Call 0142-133 00 Share

Vill du köpa, sälja eller byta bostad i Östra Götaland? Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Mjölby kan vårt område i detalj: vi har koll på var skolorna ligger, hur bussarna går och självklart var köpare och säljare finns och vad de söker. I och runt Mjölby finns mycket att se och uppleva, det är ett område som varit befolkat...

319 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Sedan starten hos Reco 2016

Bengt V
Skänninge

Snabb och bra återkoppling. Allt flöt på bra.

Martin Alsing W
Wrote about Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Philip sålde min lägenhet till rekordpris på under 2 veckor. Transparant öppen dialog under hela försäljningen från start till mål som gav mig en stressfri upplevelse. Kan varmt rekommendera Svensk fastighetsförmedling och Philip i synnerhet för väl genomförd affär från fotografering till kontraktskrivning.

Offensive content
Choose a reason:
Tomas T
Mantorp

En saklig och noggrann mäklare som var enkel att samarbeta med.

Barbara T
Mantorp

Trevlig bemötande vid genomgången av alla dokument

Nina J
Mjölby

Tryggt, vänligt och väldigt proffsigt! Bra förklarat och allt känns solklart

Rune S
Mjölby

Dom verkar okej, vad mer vill ni !

Mikaela H

Bra bemötande. Snabb handläggning. Tydligt. Enkelt och trevligt

Barbro S
Mjölby

Kunnig och engagerad mäklare samt mycket trevlig. Levde verkligen upp till förväntningarna vi hade. Toppen.

Julia Å
Mantorp

Mäklaren som jag och min sambo köpte hus av är jättebra

Andreas K
Ryttarhagen

Allt har kännts bra, dock hade jag velat blivit av med huset fortare, men i dessa tider så blev det tydligt att det va svårare än väntat. Men Elin som mäklare är grym! Tack för all hjälp.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Stort tack Andreas för dina fina ord! Tack för förtroendet att få hjälpa dig med både köp och försäljning. Stort lycka till framöver! Vänliga hälsningar Elin Weidt

Ann-Charlotte S
Mjölby

Fick all hjälp vi behövde för att få vårat hus sålt. Bra bemötande av mäklaren.

Lukas U
Mjölby

Bra bemött och bra hjälp och snabb kontakt vid frågor.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Stort tack Lukas för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen av din lägenhet. Önskar dig lycka till framöver! Allt gott, vänliga hälsningar Elin Weidt

Carina J
Mjölby

Mycket trevligt bemötande och snabb återkoppling.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket Carina för dina ord. Jag hoppas att ni kommer trivas i ert nya hus! Allt gott, vänliga hälsningar Elin Weidt

Viktoria T
Mantorp

En mycket bra mäklare som var lugn, saklig och påläst. Hastade inte fram några beslut utan var in-lyssnande till våra tankar och behov kring försäljningen.

Barbro S
Mantorp

Upplever kontakten med svensk fastighetsförmedling mycket possitiv

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Hej! Stort tack Barbro! Jag hoppas att ni kommer trivas i ert nya boende. Varma hälsningar Elin Weidt

Anki N
Hogstad

Hittade ett objekt som stod tomt och ville göra en snabb affär eftersom vi åkt 40 mil så ville vi ha ett kontrakt innan vi åkte hem. Mäklaren var supersmidig och proffsig som fixade så vi kunde skriva innan 2 dagar. Hon kontaktade säljarna och fixade en snabb visning sen var alt klart. Superbra service och mäklaren var en underbar tjej!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Ett stort varmt tack för de fina orden! Tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er! Jag hoppas ni kommer att trivas i er nya bostad. Varma hälsningar Elin Weidt

Pontus K
Boxholm

Enkelt, smidigt och superb service! Jag har hanterat min försäljning från utlandet med hjälp utan några problem. Kommunikationen har fungerat perfekt och hanteringen av min försäljning har varit en lugn resa för mig.

Ove B
Mantorp

Bra bemötande slulle vilja ha pris på fastighet från första början!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket Ove för ditt omdöme och din feedback. Tack för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen! Allt gott, vänliga hälsningar Elin Weidt

Sasiphim K
Skänninge

Mäklarens service är mycket bra. Ger bra detaljer, förklaringar och råd för både köpare och säljare.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket för de fina orden! Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen. Allt gott, varma hälsningar Elin Weidt

Marianne A
Centralt Mjölby

Utmärkt så här långt........................

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Stort tack Marianne för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen av din lägenhet. Jag hoppas att du kommer trivas i din nya bostad. Må gott, varma hälsningar Elin Weidt

Jana A
Skänninge

Elin Weidt; På en 10-gradig skala där 10 är Utmärkt: Tillmötesgående 15, Kommunikationsförmåga 15, Kunskap 15 Slutresultat 15. Jana & LAX Axelsson

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Ett stort varmt tack för det fina omdömet! Jag hoppas att ni kommer trivas i ert nya hus! Ha en fin sommar så ses vi på tillträdet! Allt gott, vänliga hälsningar Elin Weidt

Daniel G
Mjölby

Högt engagemang på proffsig nivå och mycket bra samarbetspartner gällande fotografering. Mycket bra guidning igenom processen även att prisbilden blev något lägre än bedömt och det längre tid än förväntat att få signaturen på kontraktet. Med tanke på hur sällan dessa bostäder säljs och är historiskt mycket eftertraktade. Men det är inget som mäklaren kan lastas för då det är den totala världs situationen som råder och svenskt ekonomiskt regelverk som skapar försiktighet och enorm tröghet på marknaden.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Ett varmt tack Daniel för de fina orden kring försäljningen! Roligt att höra att du är nöjd! Vi ses på tillträdet. Allt gott, vänliga hälsningar Elin Weidt

Eva H
Boxholm

Med tanke på omständigheterna har bemötande och hjälpen med försäljningen varit mycket bra

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket Eva för dina ord och för att jag fick möjligheten att hjälpa er med försäljningen! Önskar en en skön sommar! Varma hälsningar Elin Weidt

Maria A
Mantorp

Topp-service av förtroendeingivande, ansvarsfull och proffsig mäklare

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket för förtroendet att få hjälpa till i samband med överlåtelsen. Må så gott, varma hälsningar Elin Weidt

Mårten L
Mjölby

Ett trevligt och professionellt bemötande med personlig touch.

Sven-Olof L
Mjölby

Bra mäklare med god kännedom om marknaden lokalt. Bra strategi vid försäljning, bra marknadsföring av försäljningsobjekten

Pia J
Mjölby

Trevligt bemötande. Fattade snabbt vad vi var ute efter både när det gällde vårt köp och vår försäljning. Har bara positiva ord om Mjölby kontoret.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket Pia för ditt omdöme! Tack för förtroendet att få hjälpa er med både köp och försäljning. Njut av er nya bostad! Allt gott, varma hälsningar Elin Weidt

Sofie F

Trevlig Svarade på alla frågor vi hade Kändes seriöst

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket Sofie för de fina orden. Jag hoppas att ni kommer trivas i ert nya hus. Ha en fin sommar! Allt gott, vänliga hälsningar Elin Weidt

Robin S
Mjölby

+ Gott bemötande från min mäklare innan min försäljning. - Upplever dock brister i kommunikation och återkoppling efter visningar vid respons från spekulanter. Detta lyftes även med min mäklare men fick flertal gånger som säljare efterfråga svar från spekulanter. För övrigt nöjd med min affär.

Sara E
Mjölby

Bra bemötande och bra rådgivning. Alltid lika trevlig.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Stort tack Sara och tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen. Vi ses på tillträdet! Allt gott, Varma hälsningar Elin Weidt

Elisabeth E
Centralt Mjölby

Smidigt, snabbt och proffsigt på ett mycket trevligt sätt :)

Pia J
Svartå Strand

Mycket trevligt bemötande av mäklaren kändes som hon förstod vad vi var ute efter och hur vi ville ha det med försäljningen. Snabbt och bra med hjälp hur vi skulle göra med både bank kontakt och även tips vad vi skulle tänka på inför fotografering av vårt hus. Vi är mycket nöjda.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket Pia för den fina recon. Tack för förtroendet att få hjälpa er med både köp och försäljning. Allt gott, Varma hälsningar Elin Weidt

Sören L

Proffsigt bemötande, hjälpsamma,

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket Sören! Tack för förtroendet att få hjälpa er! Jag hoppas att ni kommer trivas i ert nya boende. Allt gott, Vänliga hälsningar Elin Weidt

Eric F
Mantorp

Ett bra bemötande av en mycket kunnig mäklare som hade svar på de frågor som fanns under visningen och efter

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Stort tack Eric för dina ord! Tack för förtroendet att få hjälpa er i samband med både köp och försäljning. Vi ses på tillträdet! Vänliga hälsningar Elin Weidt

Christian J
Mjölby

Trevlig och kunnig personal. Bra information och allt löstes smidigt.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Stort tack Christian för dina ord! Tack för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen. Önskar en God jul och Gott nytt år! Med vänliga hälsningar Elin Weidt

Daniel E
Mjölby

Fantastisk mäklare som är driven och engagerad. Alltid ett bra bemötande och ser både köpare och säljares behov. 10 av 10!

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Stort tack Daniel för de fantastiska orden. Tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen ännu en gång! Önskar er en God jul och Gott nytt år! Varma hälsningar Elin Weidt

Fredrik A
Mjölby

Är väldigt nöjd med mäklaren Elin som kämpat och varit kanonbra i alla faser under försäljningen.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Ett varmt tack Fredrik för de fina orden! Tack för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen. God jul och Gott nytt år! Med Vänliga Hälsningar Elin Weidt

Berit K

Trevlig och engagerad mäklare

Birgitta H
Mjölby

Jag förväntade mig en saklig och förberedd mäklare. Snabb återkoppling vid kompletteringar. Vi hade en mycket snabb affär som som hittills har fortlöpt bra. Totalt mycket bra.

Maria H
Mjölby Östra

Bra service- snabba svar vid kontakt, smidighet, sakligt, flexibla, lyhörda

Jonas K
Ulrika

Fastigheten är en av några stycken som vi haft ögonen på i många år. Vi kunde inte gå på den ordinarie visningen, men det var inga problem att få en separat visning. Glad, trevlig, proffsig mäklare som hjälpte oss att lägga ett bud redan innan den allmänna visningen. Han kontaktade säljaren omgående och vi kunde skriva kontrakt redan samma dag. Vi var mycket nöjda med upplevelsen.

Sandra Y
Boxholm

Vi är supernöjda! Har fått hjälp och känt oss trygga hela vägen. Tack!

Jenny E
Ulrika

Professionellt bemötande arbete och tydlig kommunikation under hela processen.

Richard K
Mjölby

Smidigt och bra! Kommer rekommendera er

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack snälla för de fina orden! Jag hoppas att du kommer trivas i din nya lägenhet! Allt gott, vänliga hälsningar Elin Weidt

Eva S
Mjölby

Då inte affären är klar än kan jag inte svara än. Dock är den fram till nu mer än okej

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Stort tack Eva för de fina orden! Tack för förtroendet att få hjälpa dig ännu en gång i samband med ditt bostadsbyte. Allt gott, varma hälsningar Elin Weidt

Christoffer A
Lundby

Philip gjorde ett fantastiskt bra jobb från start till slut. Trots en lite knackig marknad så lyckades han få min bostad såld innan visning! Mycket bra jobbat!

Micael K
Ödeshög

Elin är väldigt proffsig och korrekt, en person som det går att lita på. Det kändes väldigt tryggt nu när vi hade turen att få Elin.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Ett varmt tack Micael för de fina orden. Jag hoppas att ni kommer trivas i ert nya hus. Vi ses på tillträdet. Med Vänliga Hälsningar Elin Weidt

Michele C
Boxholm

Hela processen gick snabbt och smidigt. Vi fick information under processen gång. Vilket kändes bra. Vi fick information direkt om hur allt fortgick. Bara positivt

Stig Åke Einar L
Mjölby

Vi tycker hon gjort ett bra jobb så här långt får vi se fortsättningen kan bli bra alt .

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket! Tack för förtroendet att få hjälpa er med både köp och försäljning. Jag hoppas att ni kommer trivas i er nya lägenhet. Allt gott! Vänliga hälsningar Elin Weidt

Ann-Katrin L
Mjölby

Hörsam, trevligt bemötande, god information, snabba svar vid frågor, engagerad.

Svar från Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Tack så mycket Ann- Katrin för dina fina ord. Tack för förtroendet att få hjälpa er! Vi ses på tillträdet! Varma hälsningar Elin Weidt