Heléne Gometz
Heléne Gometz är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
.Heléne Gometz har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Heléne Gometz har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.7. Heléne Gometz har haft 3 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
17 omdömen om Heléne Gometz
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sitt hus med hjälp av Heléne Gometz en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Inger förtroende. Engagerad och driver processen framåt på ett bra sätt.
Allt fungerade utmärkt och Helen höll oss informerade hela tiden.
Hon är en mycket trevlig och duktig mäklare som är lätt att samarbeta med. Hon är drivande och har varit lyhörd för våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera henne.
Heli och Lennart Forsberg -
köpte sitt hus med hjälp av Heléne Gometz en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Kunnig, kompetent och lyhörd. Ett mycket tryggt val. Rekommenderas varmt!
Proffsigt bemötande, kompetent och lugn!
sålde sin bostad med hjälp av Heléne Gometz en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Helene Gometz har tagit sig an försäljningsuppdraget av vår BRF-lokal på ett mycket professionellt.
Helene arbetade snabbt och effektivt och hela processen tog enbart ca tre veckor och vi fick betalt enligt utropspris som vi är nöjda med och som uppenbarligen även marknaden uppfattade som ett korrekt pris.
Christina Kollberg -
Trevlig och tillmötesgående. Var engagerad i hela processen.
Trevligt bemötande. Sakkunnig och svarade på de frågorna som vi hade.
Vi fick ett bra och trevligt bemötande direkt och Heléne var hjälpsam och svarade snabbt på alla frågor genom hela processen. Vi är mycket nöjda.
Mötet med Heléne var som jag känt henne i ett tidigare liv.Heléne var med på allt som rörde försäljningen,vilket jag tycker är underbart.Det handlar alltid om personkemi
som fanns här, det är alltid lättare att prata om allt då .Finns absolut inget att klaga på ,allt har gått så fint med försäljningen.
Tackar Heléne och Svensk Fastiggetsförmedling för ett bra jobb