Sofia Oscander

Sofia Oscander

Sofia Oscander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Sofia Oscander har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Sofia Oscander har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 142 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Oscander har haft 26 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

142 omdömen om Sofia Oscander

Sedan starten hos Reco 2017
Amelia L
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Oscander en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Lindome

Väldigt trevligt bemötande både under visning och vid vidare kontakt efteråt. Vi upplevde Sofia som ärlig och hjälpsam vid funderingar kring husköpet.

Jacob L

Otroligt genuin och professionell

Anette B
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Oscander en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Lindome

Professionell och engagerad, vi är jättenöjda med Sofia.

Carina S
Lindome

Vi kan varmt rekommendera Sofia Oscander på Svensk Fastighetsförmedling i Mölndal. Hennes engagemang under hela processen av försäljningen gav oss trygghet som säljare. Alltid tillgänglig för frågor och höll oss hela tiden uppdaterade.

Agnes E
Lindome

Hjälpsam vid köp av bostad, lätt att få kontakt med. Rekommenderar!

Claes A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Oscander en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Sofia har varit mycket trevlig, tillmötesgående och professionell. Inger förtroende. rekommenderas varmt.

Roger B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Oscander en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Väldigt professionell är väldigt glad att det var just hon som sålde vår lägenhet. Kan varmt rekommendera henne.

Eva-Karin B
Mölndal

Väldigt lyhörd, lyssnar, förklarar, väldigt professionell. Är så glada att det var Sofia som hjälpte oss med vår försäljning . Kan varmt rekommendera henne

Anders K
Rävekärr

Positiv glad uppmärksam inlyssnande

Helena C
Rävekärr

Mjuk, kunnig, noggrann! Allt man kan önska från en mäklare. Där för både köpare och säljare!