Energisk, drivande och possessiv mäklare. Som såg till att bostaden blev såld snabbt.
Daniella Tillberg
Daniella Tillberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
.Daniella Tillberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Daniella Tillberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniella Tillberg har haft 37 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
81 omdömen om Daniella Tillberg
Fint bemötande! Hade inga direkta förväntningar utan fick svar på dom frågor jag hade. Köpet av fastigheten gick fort och smidigt.
Vi kontaktade Daniella efter att ha fått reklamblad i brevlådan. Första mötet blev väldigt trevligt med bullar och kaffe. Daniellas positiva och inbjudande personlighet kändes tryggt. Daniella var väldigt tydlig och proffesionell då hon förklarade för oss hur försäljningen går till. Allt från olika kostnader, varudeklaration, fotografering, marknadsföring. Även vilka skyldigheter vi som säljare har. Kontakten med Daniella har varit lätt och tydlig. Våra förväntningar var att hitta en tydlig och professionell mäklare...
Super! Väldigt bra bemötande och tydlig i dialog!
Otroligt nöjd med min upplevelse med Daniella. Tydlig och hjälpsam under hela resan! Fick snabbt svar på frågor under hela processen och hjälp över förväntan. Mycket nöjd!
Jätteduktig, social och trevlig
Superproffsig och snabb och väldigt serviceminded
Vi är mycket nöjda med henne! Daniella var uppmärksam, effektiv och gav oss fantastiskt stöd under hela processen. Vi rekommenderar starkt hennes tjänster, hon är professionell, engagerad och mycket kunnig.
Återkommer gärna med omdöme när afffärerna är helt genomförda och avslutade.
Hon vägledde oss mycket väl under hela försäljningsprocessen med mycket bra tips och snabba svar. Vi är super nöjda med hennes arbete