Daniella Tillberg

Daniella Tillberg

Daniella Tillberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje

Daniella Tillberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Daniella Tillberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniella Tillberg har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

90 omdömen om Daniella Tillberg

Sedan starten hos Reco 2023
Ana Erica G
Sålde sitt hus med hjälp av Daniella Tillberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Trevlig, proffsig, lyhörd och alltid positiv. Vi är jättenöjda.

Jesper P
Köpte sitt hus med hjälp av Daniella Tillberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Järna

Bra och smidig mäklare. Snabba svar.

Minna K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniella Tillberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Bergvik

Jag tycker att vi hade bra kommunikation gällande lägenhetsförsäljningen och allt gick väldigt smidigt.

Lena K
Järna

Daniella har ett härligt, lättsamt och professionellt bemötande. Hon har ett stort tålamod som jag blev imponerad av. Hon var alltid tillgänglig för frågor, hade en varm och personlig ton som gjorde hela processen enkel och smidig.

Mari B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniella Tillberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
Strängnäs

Toppen bra mäklare Bra bemötande, bra informationen om lägenheten.

Jon M
Strängnäs

Kommunikativ, flexibel och tryggt bemötande

Marie L
Mariefred

Daniella är väldigt energisk och positiv. Återkopplar väldigt snabbt och affären gick smidigt.

Ammi P
Hölö

Fantastisk, lyhörd, trevlig, positiv och okomplicerad toppklass mäklare! Bästa rekommendationer från oss 🌟

Josefin S
Strängnäs

Mkt engagerad och hjälpsam. Lyhörd och lätt att nå. Snabb återkoppling vid frågor. Toppbetyg!

Joakim G
Enhörna

Energisk, drivande och possessiv mäklare. Som såg till att bostaden blev såld snabbt.