Super duktigt och väldigt trevlig!
Sofia Lindau
Sofia Lindau är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
.Sofia Lindau har varit registrerad mäklare sedan 2010-09. Sofia Lindau har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 225 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Lindau har haft 56 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
225 omdömen om Sofia Lindau
Jordnära och proffsig! Kändes tryggt och väldigt smidig kommunikation från visning till kontraktskrivning. Skulle absolut anlita henne som mäklare om vi står inför att sälja i framtiden.
Sofia gav bra råd om hur man skulle presentera huset. Hennes marknadsbedömning är bra. Sofia gör ett mycket kompetent intryck.
Sofia är en mycket trevlig och engagerad mäklare. Hon är tydlig i sin kommunikation och alltid hjälpsam genom hela processen. Det som verkligen sticker ut är hennes snabba återkoppling, oavsett tid på dygnet. Man känner sig trygg och väl omhändertagen från start till mål.
Snabb och smidig kontakt. Vi är väldigt nöjda med Sofia!
Sofia har varit fantastisk under hela resan!
Mycket lyhörd och smidig, men samtidigt rak och ärlig. Kunde ej fått en bättre mäklare.
Sofia är väldigt professionell, trevlig och kunnig. Vi kände direkt att vi lade vår husförsäljning i trygga händer. Vi kan varmt rekommendera Sofia till andra.
Sofia Lindau på Svensk Fastighetsförmedling i Södertälje är en mycket skicklig mäklare. Hon hjälpte oss genom hela köpprocessen och var alltid tillgänglig för frågor och samtal. Vi rekommenderar henne varmt!
Vi är mycket nöjda med Sofia. Hon är påläst, kunnig, engagerad och inte minst väldigt trevlig att ha att göra med.