Jag tycker det var en bra upplevelse och snabb affär med Camilla
Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Surahammar! Är du ute efter en ny bostad i Surahammar eller trakten runtomkring? Ta kontakt med oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor här i Sura så hjälper vi dig tillrätta. Förutom trakten kan vi även mäklarbranschen. Vår kedja är rikstäckande och har hela 80 års erfarenhet...
747 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Surahammar
Sedan starten hos Reco 2016
Proffsig och kompetent. Allt går snabbt och smidigt. Framför allt så är Solvej sååå trevlig att ha att göra med.
Mjuk, trevlig och kunnig. Tillgänglig och snabb. Bara positiva erfarenheter
Mycket proffsig och engagerad. Gav sig tid att förklara. Med hennes engagemang gick försäljningen fort, tog bara 1 vecka från att den kom ut till påskrivning. kan verkligen rekommendera Camilla som mäklare
Jättetrevlig, tydlig och hjälpsam! Rekommenderas starkt.
Vänligt och professionellt bemötande och utförande av bostadsaffären. Rekommenderar mäklaren som köpare.
Skötte allting bra och affären gick kanon från start till slut
Super kunnig och engagerad mäklare som skapar en väldigt stor trygghet i en försäljning , Det kunde inte ha gått bättre än så🏆 Har både köpt och sålt fastighet igenom henne och kan inte tänka mig en bättre mäklare att jobba med🤗
Väldigt professionell och trevlig.
Bra affär och kommunikation mellan två parterna, vilket leder till att alla blir nöjda.
Trevlig mäklare, som hjälpte till att få till en smidig affär.
Snabbt och tillfängligt, bra bemötande och enkel process
Solvej ger ett proffsigt intryck och det märks att hon har lång erfarenhet i branschen. Hon är lyhörd för mina tankar och önskemål. Ett bra bollplank mao. Vidare är hon alltid tillgänglig på tel. Om inte så hör hon av sig inom kort tid.
Otroligt trevlig, positiv och lösningsorienterad. Camilla gjorde att våran kontakt med säljarna fick bästa möjliga förutsättningar. 5/5.
En mycket kunnig och professionell mäklare. Camilla/ Svensk Fastighetsförmedling har varit duktig att marknadsföra vårt hus samt varit kontaktbar och alltid givit oss nödvändig information.
Kunnig, strukturerad,höll kontakt med oss och meddelade vad som hände hela tiden
Väldigt trevlig och professionell mäklare. Mycket nöjd.
Hon var alltid tillgänglig på telefon eller sms. Kändes som att hon var mån om att köpet skulle kännas bra för oss. Vilket det gjorde!
Fint att höra att ni är nöjda. Stort tack för er rekommendation. Bästa hälsningar Solvej
Hon har varit väl bemött och trevlig på alla sätt
Tack så hjärtligt och tack för förtroendet! Bästa hälsningar Solvej
Från att möta Camilla vid en visning ( den första för vår del) har ett förtroende sakta byggts upp fram till att vi beslutat att sälja vårt hus. Fått en lugn och trygg information om processen före och under försäljningen. Camilla har föredömligt matchat köpare med vårt objekt. Lätt att få kontakt med vid behov. Camilla har hört av sig snabbt efter en påringning från oss.
Camilla är proffsig samtidigt som hon är otroligt lätt att ha att göra med! Allting har känts tryggt hela vägen och hon har varit tillgänglig varje gång vi sökt henne. Vi rekommenderar starkt!🌸
Positiv, engagerad och kunnig. En glad överraskning bland Salas mäklare.
Hej, jag är väldigt nöjd med Camilla som mäklare! Hon är tillmötesgående och trevlig. Christina Carlerhag Melander
Mycket lugn och sansad. Man känner sig trygg igenom hela processen. Varm rekommendation.
Camilla hade proffsigt och vänligt bemötande.
Camilla är både professionell och kunnig. Mycket trevligt bemötande för både säljare och köpare. Jag rekommenderar Camilla varmt.
Supertrevlig och duktig mäklare som fick oss att känna att hon verkligen brann för de hon jobbar med, lyhörd gällande allt från försäljningen, fotograferingen osv, fanns allt tillgänglig så vi kunde höra av oss så fort de var någon fundering eller fråga
Camilla är jättetrevlig och kompetent mäklaren. Upplägget av försäljningsobjekt var proffesionellt gjort . Som säljare är vi nöjda. Goda rykte om Camilla som mäklaren stämmer väll!!!!
Mycket trevlig och professionell
Punktlig, påläst, o van vid vårat område, hon guidade oss genom hela processen o är nog med vid överlämnades av nycklar vilket vi ser fram emot. Känns skönt att ha någon att luta sej emot vid frågor iom att det är vårat första husköp. Vi rekommenderar henne helhjärtat.
Jag tycker att Camilla responderade snabbt på frågor och var bra på att uppdatera läget under budgivning.
Flexibel, kunnig och professionell!
Stort tack för fina ord och rekommendationen! Bästa hälsningar Solvej
Otroligt bra mäklare vid både sälj och köp!
Blev bemött på ett trevligt och proffsigt sätt. Ville få ett dödsbo sålt och det fick vi med råge. Allt gick smidigt och bra, det var egentligen aldrig några frågetecken!
Bra och tydlig information. Snabb återkoppling under hela processen. Och dessutom en behaglig och trevlig person. Med andra ord mycket nöjd.
Toppenmäklare med människokännedom. Brinner för sitt jobb och återkopplar snabbt oberoende av dag. Som säljare känner man sig trygg i hennes kunskaper genom hela processen. Tänker på allt och lite till. Bidrar med positiv energi som smittar av sig. Bättre mäklare finns nog inte att hitta 💕
Jag kan rekommendera Camilla. Hon är en behaglig personoch har glatt ställt upp och besvarat våra frågor. Var tillgänglig även en söndag. Hon gjorde det hon kunde för att vi skulle få ut högsta pris. Vår förväntan var ett lite bättre bud än det slutliga. Hon var tydlig och saklig vid kontraktskrivningen. Bästa betyg till henne.
Proffsig och inkännande. Gav ett mycket kompetent och tryggt intryck.
Solvej är trevlig, tillmötesgående och kunnig. Jag är supernöjd med hur hon arbetar. Kerstin Moseley
Tack Kerstin att jag fick hjälpa dig! Lycka till med det nya. Allt gott! Bästa hälsningar Solvej
Snabb och proffsig återkoppling och trevligt bemötande. Lyhörd på våra önskemål.
Hon är väldig serviceinriktad och har ett trevligt bemötande. Hon kan verkligen sitt jobb. Är nöjd med hennes arbete till 100%.
Mycket bra skött av Camilla, tillgänglig och noggrann.
Glad, tydlig och nogrann! Skapadd en bekväm och lugn miljö under köpeskontrakt skrivandet!
Det är andra gången Solvej säljer en fastighet åt mig och jag är jättenöjd. Hon har stor kunskap om marknaden, trygg försäljning, bra med information och alltid lätt att få kontakt. Jag rekommenderar Solvej.
Tusen tack för förtroendet och din fina rekommendation! Bästa hälsningar Solvej
Camilla Andersson, Svensk Fastighetsförmedling i Sala, är mycket kunnig, lugn och förtroendeingivande. Under hela försäljningsprocessen av en lägenhet har vi känt oss i absolut trygga händer. Vi är glada att vi valde just henne som mäklare och kan varmt rekommendera henne.
Camilla är tydlig o kunnig, guidade oss genom alla steg i köpet. Trygg o säker i sin yrkesroll.
Camilla är klar och tydlig i sin kommunikation samt engagerad i både säljare och köpare.
Jag har inget att klaga på. Trevlig. Har hela tiden meddela vad som händer.
Mycket trevlig och hjälpsam! Är snabb på att kolla upp frågor och återkoppla med svar. Varit till stor hjälp under processen.
Lugn och trygg, proffsigt bemötande och känner till området där hon verkar väl, rekommenderar Solvej som mäklare!
Stort tack Anna för fina ord och rekommendationen . Bästa hälsningar Solvej