Svensk Fastighetsförmedling Surahammar

Svensk Fastighetsförmedling Surahammar

• BadgeSevenYears
4.8
Ring 0220-304 10 Dela

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Surahammar! Är du ute efter en ny bostad i Surahammar eller trakten runtomkring? Ta kontakt med oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor här i Sura så hjälper vi dig tillrätta. Förutom trakten kan vi även mäklarbranschen. Vår kedja är rikstäckande och har hela 80 års erfarenhet...

662 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Surahammar

Sedan starten hos Reco 2016

Maj-Lis Desideria L
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Vittinge

Professionell och trevlig. Tog hand om oss på bästa sätt. Vi är mycket nöjda.

Beatrice N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Surahammar

Som alla försäljare så upplever jag att hon sade sig kunna prestera mer än hon faktiskt gjorde. Som kund blev jag ifrågasatt av henne vilket förvånade mig och nästan fick mig att fundera om hon tar köparens parti istället för vårt som har anlitat henne. Kommer inte att rekommendera henne.

Svar från Solvej Rasmussen

Hej Beatrice. Det är väldigt beklagligt att du känner som du gör. Inte lätt att sitta i Finland och få den rätta känslan och uppfattning om en person man ALDRIG har träffat. Som du skriver är jag även köparens mäklare, men i detta fall var det nog rådande omständigheter på den svenska bostadsmarknaden som blev avgörande i denna försäljning. Önskar dig allt gott. Bästa hälsningar Solvej

Annika J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Centrum

Camilla känns som en trevlig och seriös mäklare. Vi kände oss fint bemötta!

Svante Eddie A
Köpte sin bostad med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Tärnsjö

Det gick väl bra. Att texten måste vara minst 30 tecken passar inte en norrlänning.😄😄😄

Kjell A
Köpte sitt hus med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Virsbo

Vi har ju inte mer än kontakten under den snabbaste affär vi, och med största sannolikhet även mäklaren, gjort. Den möjliggjordes genom ett prospekt som på ett 100-%-igt sätt beskrev fastigheten. Vi behövde bara en kort visning, som genomfördes på ett mycket bra sätt, för att sedan direkt diskutera en affär. Det gick snabbt och smidigt och en timme senare skrevs alla handlingar under efter en snabb, men ändå heltäckande, genomgång av förutsättningarna.

Svar från Solvej Rasmussen

Supersuper tack för fina ord och Reco! Ibland säger det bokstavligen bara ”KLICK” på alla plan. Tack för en trevlig visning och snabbaste affären under mina 20 år! Bästa hälsningar Solvej.

Moa H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Kungsängen

Camilla är mycket tydlig för en som sålt sin lägenhet. Känner mig trygg att ha henne som mäklare

William S
Kungsängen

Camilla har haft ett gott kundbemötande och varit snabb på att svara. Jag har bara haft en bra upplevelse av Camilla som mäklare.

Inara Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Virsbo

Väldigt duktig glad och man förstår henne

Dimal S
Gärdesta

Hon var en bra försäljare. Hon meddelade osa allt som hon vet om köparen .

Irené F
Surahammar

Suverän 🙂Mäklare lyhörd bra koll.

Noksha S
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Persdal

Hon hade trevligt bemötande och var kunnig i sitt roll

Shaho N
Persdal

Camilla var lyhörd , hjälpsam, hade väldigt bra bemötande, samt drivande i processen. Vi rekommenderar henne väl till alla vi känner.

Ingeborg R
Sålde sin stuga med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Rörbo

Camilla, beskrev väldigt tydligt vad som kommer att ske inför och under försäljningen. Hon är väldigt ödmjuk, lyssnar och svarar på våra frågor, samt kollar upp att vi förstår vad som förväntas av oss och henne. Vi ger henne högsta betyg, i sin proffsighet , och bemötande mot oss. En fantastisk mäklate

Karoline E
Kungsängen

Engagerad och pålitlig! Allt funkade väldigt bra, kan rekommendera Camilla.

Therese N
Kungsängen

Ett fantastiskt bemötande, hela tiden tillgänglig för att svara på mina frågor,tacksam över hjälpen för köpet av en trevlig bostad.

Jonas S
Härvsta

Rekommenderar Camilla varmt till alla som ska sälja sin bostad. Fint bemötande och jordnära. Snabba svar, är mycket kunnig och professionell.

Kent S
Härvsta

Camilla hade ett trevligt intryck, ingav förtroende och hade ett stort engagemang. Vi kan rekommendera henne alla dar i veckan.

Marianne E
Centrum

Camilla var tydlig o bra o noggrann att förklara. Det kändes tryggt o bra.

Jesper P
Centrum

Otroligt hjälpsam och proffsig i sitt bemötande även fast kontakt togs veckan innan så var kontrakt mm klart tisdag veckan efter. Rekommenderas verkligen. MVH Jesper

Gun Britt Marianne S
Sala

Camilla är påläst och väldigt tillmötesgående. Blev fint bemött och informerad bra och ofta informerad under affärens gång. Mina förväntningar uppfylldes.

Gilbert R
Sala

Vi har mött Camilla många gånger tidigare på visningar av hus och bostadsrätter här i och runt Sala. Camilla är helt fantastisk som mäklare, alltid trevlig, påläst och ger verkligen sin tid till kunderna. Vi fick all den information vi ville ha om fastigheten och känner oss nöjda och lugna med vårt köp. Vi kommer utan tvekan att ha Camilla som förstahandsalternativ när vi avvecklar vår fastighet i Ljömsebo om några år. Camilla uppfyllde våra förväntningar helt både i samband med visningen men också i samband med kontraktskrivningen. Hälsningar Gilbert och Louise Rova i Sala.

Gökhan A
Surahammar

Hon är jätte bra med smidig affär snabb lösning jag var jättenöjd med henne

Björn H
Centrum

En extremt lyhörd och trevlig mäklare med mycket erfarenhet och kunskap. Camilla lyssnade på våra önskemål om upplägg och såg Till att försäljningen gick smidigt till och höll oss uppdaterade under hela processen. Kan absolut rekommendera att ta hjälp av Camilla om ni ska sälja bostad.

Victor L
Gärdesta

Bra erfarenhet. Hade fortsättningsvis önskat att kontakten med oss säljare hade kunnat skett i en gruppchatt istället för att jag fick uppdateringar från min partner istället.

Svar från Camilla Andersson

Tack så mycket för ditt fina betyg och framför allt ett stort tack för att jag än en gång fått hjälpa dig med en bostadsförsäljning! Superbra feedback, det ska jag absolut ta till mig och köra på hädanefter samt ge som förslag till kommande uppdragsgivare. Jag har full förståelse för att det kan kännas motigt att be om det beroende på vilken situation man befinner sig i. Ha en fin dag, så ses vi snart igen! Bästa hälsningar, Camilla

Cathrin K
Gärdesta

Camilla är kunnig, tillgänglig och lyhörd och vi kände oss trygga och omhändertagna när vi skulle köpa hus. Toppen!

Tack för ditt fina omdöme, det värmer! Bästa hälsningar, Camilla

Tomas K
Gärdesta

Jag kände mig väl bemött. Camilla upplevs kunnig, saklig,engagerad och trevlig! Ett bra betyg ger jag henne!

Tack så mycket Tomas, det uppskattas verkligen! Bästa hälsningar, Camilla

Helen G
Anfarten

Allt är positivt. Hon är vänlig hjälpsam och mycket kunnig. Jag bor utomlands och hon har fixat allt.

Marit H
Sålde sin stuga med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Surahammar

Solvej är jätte trevlig, berättade precis hur allt fungerade vid försäljning. Var alltid tillgänglig när man undrade över något. Försäljningen gick fort. Har bara gott att säga om Solvej och hennes hjälp.

Lena E
Kullbacken

Positiv och peppande hela vägen genom försäljningen. Alltid glad och tillmötesgående. Diskuterar gärna olika scenarion för att vi som säljare ska känna att vi kan se de olika möjligheterna och se framåt genom hela processen. Ger realistiska förväntningar utefter marknaden. Månar om både säljare och köpare vilket känns fint.

Svar från Camilla Andersson

Vilket otroligt fint omdöme, tack så jättemycket! Jag är så tacksam och glad att ni valde mig till er försäljning. Ha en fin dag! Bästa hälsningar, Camilla

Stefan G
Kullbacken

Duktig. Noggrann. Intresserad och kunnig. Lätt att prata med och vill hjälpa till med allt hon kan.

Tack Stefan, vilket fint omdöme! Bästa hälsningar, Camilla

Malin R
Kullbacken

Väldigt trevligt bemötande. Kunnig. Svarar alltid på frågor och funderingar. Känns bra och tryggt att göra en så stor affär med henne.

Svar från Camilla Andersson

Tack så jättemycket för dina fina ord, det värmer. Bästa hälsningar, Camilla

Elsa L
Surahammar

Bra bemötande och och jag fick svar på frågor och genomgången av överlålåtelse avtalet gick vi igenom tillsammans med säljare och Solvej punkt för punkt.

Jennifer K
Centrum

Camilla har varit väldigt professionell. Hon har varit ödmjuk och svarat på de frågor vi har haft.

Svar från Camilla Andersson

Tack så mycket för det fina omdömet, vad glad jag blir! Bästa hälsningar, Camilla

Johanna B
Västerbykil

Camilla är en jättetrevlig och trygg mäklare med erfarenhet. Hon har funnits behjälplig genom allt och fotograferingen gick som en dans. Vi är mycket nöjda.

Svar från Camilla Andersson

Tack så mycket för dom fina orden. Jag är så glad att jag fick hjälpa er med er försäljning. Ha en riktigt fin sommar! Bästa hälsningar, Camilla

Eva P
Centrum

Tydlig,intresserad,kunnig,lättsam,bra på att informera, lätt att prata med.Har hittills inget att klaga på..Dessutom väldigt trevlig.

Svar från Camilla Andersson

Tack så jättemycket för dom fina orden, det värmer verkligen! Ha en fin dag så ses vi snart igen. Bästa hälsningar, Camilla

Jörgen V
Centrum

En säker o pålitlig Mäklare Ligger rätt i uppfattning vad hon bedömer marknaden kan leverera. Rekommenderas Varmt

Svar från Camilla Andersson

Vilka fina ord och omdöme du lämnat, stort tack! Önskar dig en riktigt fin sommar. Bästa hälsningar, Camilla

Frida P
Centrum

Väldigt sympatisk, trevlig, saklig och omsorgsfull. Vi är super nöjda!

Tack så mycket Frida, vilket fint betyg! Bästa hälsningar, Camilla

Mikael S
Sålde sin bostad med hjälp av Camilla Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Fastbo

Gott bemötande. Camilla levde upp till våra förväntningar. Fokuserad, proffsig och mycket kunnig.

Mikael M
Sillbo

Vi är mycket nöjda både med bemötande och försäljning av vår fastighet. Hon har varit positiv och glad och löpande givit oss information trots att försäljningen dragit ut på tiden. Vi kan varmt rekomendera Camilla.

Christina H
Morgongåva

Mycket bra Bra kommunikation Bra genomgång Svarade på frågor utan omsvep Rekommenderar varmt

Boel M
Morgongåva

Allt gick jättebra genom hela affären. Skulle absolut rekomendera Camilla!

Margareta V
Morgongåva

Trevligt och vänligt bemött bra kontakt bra information om vad som gäller. Marknadsföringen var bra enl önskemål. Vi hade förväntningar att sälja snabbt och till ett bra pris, blev sålt snabbt efter första visningen. Hade tät och nära kontakt under hela uppdraget samt hjälp med avtal och det som hör till försäljning. Rekommenderar Camilla Andersson till vänner och bekanta som tänker köpa eller sälja.

Samuel L
Kungsängen

Det var min första gång jag köper en bostadsrätt och det var en väldigt bra upplevelse! Camilla var väldigt hjälpsam och lätt tillgänglig om man hade frågor och funderingar. Och självfallet fick man svaren man sökte! Supertrevlig tjej som gjorde sig förstådd.

Jan K
Sålde sin bostad med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Sala

Saklig korrekt och trevligt tillmötesgående

Anders H
Ängshöjden

Har bra koll och ger ett seriöst intryck. Mycket trevlig och hjälpsam. Lätt att nå via telefon angående frågor osv. /Anders

Peter S
Heby

Märks att hon arbetat med detta ett tag. Snabb att få kontakt med och återkoppling. Har koll på läget, Lyckas inte hon sälja så står nog huset på månen, Frågar en vän till mig om jag vet någon bra mäklare så vet jag vem han ska ringa, Häls Peter.

Ida R
Julmyra

Camilla har hela tiden varit tydlig och kommunikativ. Oavsett om det funnits någon information att delge eller inte så har Camilla hört av sig antingen via sms eller telefonsamtal för att "checka" av läget. Har hela tiden upplevt att vi varit i trygga händer och att Camilla hela tiden varit på tårna och varit flexibel för att nå målet, att sälja huset.

Kent P
Virsbo

Allt var bra Solveigh riktigt proffsig och trevlig bara pluspoäng

Jenny B
Centrum

Camilla är otroligt enkel att ha att göra med. Snabb och tydlig kommunikation, alltid hjälpsam och trevlig. Precis den typen av mäklare man vill ha vid köp eller försäljning av sin bostad.

Pertti A
Sålde sitt hus med hjälp av Solvej Rasmussen en del av Svensk Fastighetsförmedling Sala
Västerfärnebo

Toppen mäklare med stor erfarenhet.