Emelie Lindblom
Emelie Lindblom är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
.Emelie Lindblom har varit registrerad mäklare sedan 2018-12. Emelie Lindblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Lindblom har haft 30 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 113 Läs vad Emelie Lindblom
köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Lindblom en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Jätte trevlig och hjälpsam. Svarade på alla frågor med kompetens.
Tryggt och personligt bemötande. Proffsig i sin yrkesroll.
Uppfyllde våra förväntningar, bra information, snabb återkoppling.
Vi är mycket nöjda och kommer att rekommendera henne till vänner och bekanta. -
sålde sitt hus med hjälp av Emelie Lindblom en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Emelie var alltid tillgänglig och beaktade våra synpunkter.
Hon hade ibland svårt att vara konkret kring frågor om marknadsutveckling och därmed kunna ge konkreta råd.
Dock, fick vi en snabb försäljningsprocess vilket var uppskattat.
Emelie gjorde sammanfattningsvis en bra jobb för oss. Vi är nöjda. -
Mycket trevlig och kompetent. Hjälpsam, seriös och kunnig. Lätt att få kontakt med,. Svarar snabbt på Mail o sms. Både köpare o säljare är nöjda. En win-winsituation. Jag rekommenderar Emelie till blivande kunder.
Kompetent.
Mycket trevlig.
Uppskattad av både köpare och säljare
Bra driv i processen.
Väl insatt i behoven från köpare och säljare.
Vi kom snabbt till avslut, med ett bra resultat.
Jag kommer att rekommendera henne till vänner och bekanta. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Lindblom en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Emelie var jätteduktigt och proffesionell. Försäljning gick smidigt och kändes tryggt.
köpte sitt hus med hjälp av Emelie Lindblom en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Varit mycket tillmötesgående, saklig och god kommunikation med korta ledtider. .
Tryggt och personligt bemötande hela vägen. Emelie är proffsig i sin yrkesroll och återkopplar snabbt. Rekommenderas skarpt!
We had a good , well treated and comfortable experience by the broker during our discussion to buy the house.
Since we don't know Swedish language, broker explained very well and cleared all our doubts and questions related to the agreement in English.
Broker did very good job. -
Emelie har ett trevligt och vänligt bemötande.
Då detta med att sälja ett hus var nytt för oss så var förväntningarna rätt stora.
Emelie,tillsammans med Lennart guidade och ledde oss väl i processen.
Vi synkade bra ihop,mäklare vs säljare.
Det var ett positivt och enkelt klimat som rådde oss emellan.
Försäljningen sköttes exemplariskt och med känsla av erfarenhet och trygghet.