Team Wåhlin Värmeteknik AB

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
2 666
4.7

Vi är entreprenören som finns med hela vägen om det gäller allt ifrån en större installation av bergvärme eller en mindre luftluftvärmepump till sommarhuset. Som IVT Center och Serviceombud för IVT skall vi finnas där för alla tillfällen, även på julafton om så krävs. Vi har kunden i fokus och vår ambition är att anpassa oss...

2666 omdömen om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Sedan starten hos Reco 2016

Rune T
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Upplever att företaget Team Wåhlin har utmärkt fin service både i kundtjänst och från teknikerna ute på fältet. Det verkar för mig att det är fin ordning och reda och kompetens på alla håll i företaget och därmed god service för kunderna i alla lägen. Ett utmärkt företag är min erfarenhet med vänlig, positiv och kunnig personal.

Stefan T
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Väldigt nöjda med all kontakt och den hjälp vi fick med vår trasiga frånluftsvärmepump! Bemötandet var rakt igenom proffsigt, och de levde verkligen upp till våra förväntningar på en snabb och smidig lösning. Rekommenderas varmt!

Mats Y
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Kom i tid, proffsigt utfört arbete

Maja I
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Jag har köpt en IVT luft‑vattenvärmepump samt nya vattenburna radiatorer och rör. Från Team Wåhlin fick jag en tydlig och precis offert. Den levererade utrustningen motsvarade mina förväntningar och installationen gick mycket smidigt. I början av installationsprocessen kom vi överens om rördragningen och under hela arbetets gång hade vi mycket bra kommunikation. Jag fick all nödvändig information. Min allmänna uppfattning om Team Wåhlin är att de är professionella, med smidig och öppen kommunikation. Jag ser fram emot att...

Thomas R
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Jag blev väldigt nöjd av ert arbete från början till slut! Proffsigt utfört!! Tack!!

Mikael Z
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bra bemötande både kundtjänst, säljare och servicetekniker.

Roland L
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bra service och håller tiderna

Christian J
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Superproffsiga från första till sista kontakt

Lena N
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Alltid bra service och trevlig, kunniga tekniker så har inget att klaga på!!!

Johanna E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Team Wåhlin lagade vår bergvärmepump på ca 10 min då reparatören redan innan hade en uppfattning om feleorsak och därför med sig en utbytesenhet som passade till vår pump, de är proffs helt enkelt.

Gudrun P
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bra och snabb service, inga problem

Göran B
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Serviceminded, Hjälpsamma och ordning och reda!

Didrik L
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Jag blev väl bemött och boka de in service utan att fråga om kostnad. Att de skulle åtgärda mina problem med upprepade larm Fick efter mail tillbaka en del av servicekostnaden villket jag inte hade rätt till, uppskattas :-) Tyvärr har bergvärmepumpen fortsatt att larma vid flera tillfällen.

Svar från Team Wåhlin Värmeteknik AB

Hej Didrik, Tack för ditt omdöme och för de fina orden om vårt bemötande. Samtidigt är det tråkigt att höra att bergvärmepumpen fortfarande har larmat vid flera tillfällen. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att du ska ha. Hör gärna av dig till vår serviceavdelning på 08-511 704 99 eller service@teamwahlin.se så tittar vi vidare på ärendet tillsammans. Vi önskar dig en riktigt fin sommar! Mvh Antonio Team Wåhlin

Nicklas E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bra service och professionell personal.

Olof S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabba på att återkoppla, boka servis tid! Kom i tid utsatt dag! Prisvärda! Nöjd kund som kommer att återkomma!

Karl W
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabb kontakt och insats. Duktig tekniker kunde snabbt hitta felet på värmepumpen och åtgärda.

Alan R
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Mycket proffsigt!! Trevligt också!

Erik B

Mycket bra och god service . Bra jobbat 👍

Remus K

Snabbt och professionellt besök

Roger G
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Strålande service, trevlig och duktig man

Brf H
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bytte bergvärmepump genom Wåhlin. Bra serviceupplevelse rakt igenom. Snabba, proffsiga och kundvänliga!

Lars-olov S

Snabb och bra hjälp. Mvh Lars-Olof Svensson

Anna S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Trevlig, duktiga, arbetar snyggt, berättar vad som händer. Lämnar utrymmet snyggt o städat efter sig.

Maria S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Trevlig och snabb respons, bra diskussioner kring behov och bästa lösning där det efter besök landade i en annan och billigare lösning än vid första estimatet. Bra, trevlig och mycket snabb kommunikation hela vägen. 2 Ac för kyla/värme.

Åsa S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Enkelt att få kontakt och snabbt få tid. Den som kommer hem till dig kommer den tid som de angivit, trevlig och snabb vi har använt Team Whålin i över 25 år och är supernöjda

David B
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabbt, smidigt, trevligt! Bytte dessutom på eget initiativ ut en komponent på garantin, vilket var jättebra.

Marie-Louise U
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Jag har varit och är kund hos Team Wåhlin de senaste 25 åren! Jag är mycket nöjd med allt de har hjälpt mig med genom åren. Trevligt bemötande när man ringer till dem och även av servicepersonalen som kommer hem. En gång stod larmet och blinkade rött på min värmepump när jag var på väg ut genom dörren för att resa bort en vecka. Jag ringde dem för att be om hjälp hur jag skulle hantera detta. Fick till svar: Vi kommer direkt om du kan skjuta på din resa i 30 min! Vilket jag gjorde och problemet löstes på nolltid och jag...

Rickard K
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Vart hos mig i 11år, alltid snabba och väldigt trevliga. IVT pumpen jobbar på som den ska. Rickard Saltsjöbaden

Robin E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Jag kan varmt rekommendera Team Wåhlin! Vi genomförde ett byte av en vår IVT 490 till en IVT 402.Otroligt bra bemötande och proffesionellt utförande från första kontakten och hela vägen till att allt var installerat och klart. Otroligt nöjd kund!

Anders E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bra kompetens och snabb service

Claes E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Trevligt o professionellt bemötande vid bokning av service 27/5. För oss oklar och snabb serviceinsats 27/5 som följdes av upprepade larmet. Garantiservice 9/6 får förmodas ha avhjälp larmet genom omkoppling av kretskort. Som helhet nöjd med Wåhlins genom snabb och konstruktiv hjälp.

Ulf H
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Trevlig och kunnig servicetekniker. Instruerade pedagogiskt på några frågor. Mycket fint bemötande av personal vid tfn kontakt.

Leif A
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Team Wåhlin har varit här tidigare. Resultatet vid samtliga besök har varit mkt gott. Jag har fått råd hur jag skall hantera ev fel som uppstår och fått mkt bra svar på frågor jag ställt. Besöket denna gång var en 5 års service som tillverkaren av värmepumpen kräver. Jag har enbart positivt omdömen om företaget.

Roberto B
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Som vanligt proffsigt och effectivt

Raoul B
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabb respons och trevligt bemötande.

Filip B
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Ett seriöst företag där man känner sig trygg. Inga långa väntetider, bra arbete . Service av AC.

Jörgen K
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Professionellt utfört arbete av trevlig personal. Den utlovade tidplanen följdes perfekt. Dessutom var det rent och snyggt efter slutfört arbete

Christian O
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Väldigt professionella och lösningsorienterade är mycket nöjd

Christian K
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Ringde Magnus om problem på Nora Strand och dagen efter var tekniker på plats och åtgärdade problem. Finns inte en bättre värmepumpsfirma i Stockholm än Team Wåhlin💥💯👌

Robert Ä
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bra bokning med kort varsel. Bra att kunna prata med någon vid bokningen.

Jens J
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Man känner sig väl omhändertagen och väldigt professionella. Jag rekommenderar verkligen Team Wåhlin.

Ilias T
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Proffsiga, vänliga och snyggt utförda arbeten! Kan bara rekommendera!

Daniel W
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Kompetent bemötande. Snabb leverans. Effektivt och snabbt montage. Trevligt bemötande. 5 av 5

Christina N
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Alltid nöjd, får snabbt tid och kompetent personal.

Christina N och Antonio C gillar detta
Erling K
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Vi blev bemötta på ett utomordentligt föredömligt sätt. Arbetet utfördes proffsigt,snabbtänkt och kunnigt. Vi installerade en elpanna frånluft. Vi är mycket nöjda. MVH Erling och Gunilla

Hamid F
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Proffsiga i bemötande och utförande.

Lena R
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

trevligt bemötande o snabb service

Mats R
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabbt svar på serviceförfrågan, bra tillgänglighet, tekniker på plats på avtalad tid och problemet snabbt löst

Martin B
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

När cirkulationspumpen i min bergvärmepump plötsligt gav upp ringde jag runt till flera företag för att få hjälp. Team Wåhlin Värmeteknik var de enda som kunde komma redan samma dag, vilket jag verkligen uppskattade. Teknikern var mycket trevlig, professionell och kunnig. Han identifierade felet på bara några minuter, hade rätt reservdel med sig och fick igång värmen igen på ungefär en kvart. Hela besöket kändes tryggt och effektivt. Den enda nackdelen var att jag blev lite överraskad av kostnaden, men det beror egentligen...

Grzegorz S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Gjorde jobbet snabbt och effektivt! Bra kommunikation med Ulrika, professionellt av killarna på plats. Rak på saken säljare. Så ska det vara! Kommer rekommendera vidare.